Herschel Infrarood Toepassingen Serreverwarming

Serreverwarming

Het verwarmen van een serre met Herschel heaters is eenvoudig en kostenbesparend. We hebben een aantal verwarmingsopties waarmee U het hele jaar door van Uw serre kunt genieten.

De verwarmingsoplossing voor serres

Serres

Hoe een serre te verwarmen is een veel voorkomende vraag, maar de beste manier om een ​​serre te verwarmen is afhankelijk van hoe vaak je de serre tijdens de koudere maanden gebruikt.

Wanneer verwarming alleen nodig is voor incidenteel gebruik, raden we onze zero light Aspect XL- of onze lichtgevende California en Colorado wandverwarmingen aan. Deze heaters hebben een snelle opwarmtijd en verwarmen rechtstreeks de mensen, vloer en meubels in de serre zelf. Dit is zeer kosteneffectief omdat U de serre alleen in gebruik zult verwarmen. Kies Aspect XL als je de voorkeur geeft aan zero light en California of Colorado als je van een warme oranje gloed houdt.

Als Uw serre constant in gebruik is en goede energie-efficiënte beglazing en bouwspecificaties heeft, is ons slank Inspire infraroodpaneel ideaal. De Inspire reeks is speciaal ontworpen voor serreverwarming ontworpen en bevat 2 panelen die onder een raam of op een pilaar passen (de witte infraroodpanelen 820W en 1250W). Ze zijn onopvallend en bieden een permanente verwarmingsoplossing die het meubilair en de vloer in de serre verwarmt zonder energieverlies door het verwarmen van het luchtvolume. Andere voordelen zijn een vermindering van condensatie en schimmelvorming.

Al onze heaters zijn eenvoudig te installeren en onderhoudsvrij. De California en Colorado worden geleverd met afstandsbedieningen en variabele vermogensinstellingen. Als u voor Inspire kiest, voegt u gewoon ons R1 / T1-regelingspack toe, zodat U volledige controle over de temperaturen en verwarmingsschema’s heeft.

Gevalstudies

Klantenbrief: om de verwarming voor een gloednieuwe oranjerie en voor de verwarming op te laten lopen in de nieuwe en stijlvolle inrichting.

Lees meer