Herschel Infrarood Toepassingen Magazijnen en industriële hallen

Magazijnen en industriële hallen

Herschel infrarood levert heaters voor verwarming van magazijnen en industriële hallen.

De oplossing voor industriële toepassingen

We bieden kosteneffectieve en zeer efficiënte infrarood space heaters, waarmee U ongeachte de toepassing comfortabel kunt verwarmen.

Onze space heaters genieten de voorkeur bij de vervanging van oude gas- en elektrische convectieverwarming. Onze heaters zijn ook geschikt als extra bijverwarming van koude ruimtes.

Ze hebben een lange levensduur en bieden een verscheidenheid aan technieken, van op keramiek gebaseerde langgolvige infraroodelementen tot middengolvige carbonlampen met een warme infraroodgloed. In tegenstelling tot op convectie gebaseerde systemen kunnen onze heaters worden gepositioneerd om specifieke zones te verwarmen, bijvoorbeeld een werkstation of eilanden binnen een magazijn. Infrarood verwarmt mensen en de objecten in de zone rechtstreeks en geeft warmte waar U maar wil en wanneer U het wil. Aanzienlijke energiebesparingen kunnen worden gerealiseerd door specifieke ruimtes te verwarmen en niet het volledige volume van het gebouw.

Alle industriële heaters binnen ons assortiment zijn eenvoudig te installeren, onderhoudsvrij, volledig stil en hebben een lange levensduur. Ze kunnen aan het plafond gemonteerd of gependeld worden of aan de muur bevestigd worden. Bediening kan afhankelijk van de vereisten via remote control, geprogrammeerde thermostaat of drukknoptimer.

Gevalstudies

Herschel werd benaderd om te onderzoeken hoe electrische,langgolvige  infraroodverwarming dit kan verwezenlijken en een efficiëntere en effectievere manier van verwarming te realiseren in vier ruimtes.
De bestaande verwarming was niet gezoneerd of ruimtelijk gereguleerd en grote hoeveelheden lucht moesten voor lange periodes worden verwarmd.
Het inefficiënt systeem betekende aanzienlijke verwarmingskosten.

Lees meer

Klantenbrief: Om mobiele gasblazers te vervangen die niet effectief, luidruchtig en kostbaar waren.

Lees meer