Herschel Infrarood Toepassingen Kantoorverwarming

Kantoorverwarming

De kantoorverwarming van Herschel past perfect in verlaagde systeemplafonds of kan direct op plafonds worden gemonteerd. Voor ongebruikelijke kantoren zoals in gerenoveerde gebouwen zijn onze space heaters zonder licht de perfecte oplossing.

Uw kantoorverwarmingsoplossing

Onze Select White paneelverwarming is speciaal ontworpen om in plafondroosters te passen en de panelen zijn nauwelijks zichtbaar na installatie. De infraroodwarmte straalt de kantoorruimte in en zorgt voor een zeer comfortabele warmte, die niet kan worden bereikt door convectieverwarming. Een slimme positionering van de verwarmingen maakt het ook mogelijk om warmte te zoneren (bijvoorbeeld het toevoegen van meer warmte in koudere zones).

De panelen zijn zeer eenvoudig te installeren en kunnen gemakkelijk worden bediend via ons Herschel IQ-systeem. Dit is de perfecte vervanging voor aan de wand gemonteerde elektrische convectoren. Onze panelen zijn energiezuinig, onderhoudsvrij en de meest discrete verwarmingsoplossing die beschikbaar is.

Voor grotere open ruimtes zoals omgebouwde magazijnen, schuren en kerken biedt onze Summit space heater een krachtige en toch zachte verwarming. Deze kan zowel aan de muur alsook aan het plafond worden gemonteerd of gependeld. Met een zeer eigentijdse uitstraling zal het elke kantooromgeving complimenteren. Verkrijgbaar met eenvoudig te gebruiken afstandsbediening of met onze Herschel IQ-bedieningen.

We bieden ook een reeks wandmontage panelen.

Gevalstudies

Klantenbrief: om het pand opnieuw te plaatsen met een verwarmingsoplossing die er goed uitzag en koude winters aankon.

Lees meer