Herschel Infrarood Toepassingen Pubs, cafés en restaurants

Pubs, cafés en restaurants

Herschel infrarood is een ideale oplossing voor de horecabranche en biedt flexibele oplossingen. Deze stijlvolle toestellen kunnen een grote ruimte comfortabel en effectief verwarmen, waarbij waardevolle ruimte op de muur en de vloer wordt bespaard.

De ideale verwarmingsoplossing voor cafés, hotels en restaurants

Herschel infrarood is de perfecte verwarmingsoplossing voor pubs, cafés en restaurants. Ongeacht de grootte of stijl van uw ruimte, we hebben een keuze uit heaters die binnen of buiten aan de muur of aan het plafond kunnen worden gemonteerd, waardoor uw klanten een warm gevoel krijgen.

Paneelverwarmingen

Onze slanke paneelverwarmingen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder een spiegel, een krijtbord en zelfs op maat gemaakte beeldpanelen. Onze witte altpanelen kunnen ook aan het plafond worden gemonteerd, wat de perfecte oplossing biedt voor het verwarmen van het hoofdgebouw, de keukens, gangen en wasruimtes. Kies in hotelkamers spiegels voor de badkamers (voorkomt vocht en vermijdt beslagen spiegels). Kies elegante witte panelen in plaats van convectoren of beeldpanelen om een ​​vleugje klasse toe te voegen. De mogelijkheid om aan het plafond of hoger aan de muur te monteren, maakt waardevolle ruimte vrij. Herschel biedt ook hogere comfortniveaus voor gasten, energiebesparing en een veel esthetischere afwerking in vergelijking met convectoren.

Space Heaters

Ons gamma space heaters is perfect voor verwarmingszones in grote indoor- en halfopen-of beschutte outdoor ruimtes. Toonaangevende bars, restaurants en cafés kiezen voor efficiënte zoneverwarming van Herschel. Kostenbesparend om te installeren en te functioneren zonder onderhoud, kortom een verwarmingsoplossing voor alle toepassingen.

Gevalstudies

Klantenbrief: om leden warm te houden van een discrete, niet-gloeiende verwarmingsoplossing

Lees meer

Klantenbrief: om een effectieve verwarmingsoplossing te bieden voor klanten en personeel aan het loket

Lees meer