Herschel Infrarood Toepassingen Scholen en universiteiten

Scholen en universiteiten

Energie-efficiënte oplossingen voor het verwarmen van scholen, hogescholen en universiteiten

Revolutionaire verwarming voor scholen en universiteiten

Herschel biedt een uniek assortiment van energie-efficiënte elektrische oplossingen voor het verwarmen van klaslokalen, zalen en ontvangstruimtes, collegezalen en studentenhuisvestingen.

Voor klaslokalen bieden we aan het plafond gemonteerde, zero-light infraroodpanelen. Deze kunnen worden geïntegreerd in systeemplafonds of direct op het plafond worden gemonteerd. De opgewekte warmte straalt naar de leerlingen en het klaslokaal zelf. Ze zijn efficiënt omdat de energie niet wordt verspild door de lucht te verwarmen. Regelingen kunnen gecentraliseerd of per ruimte zijn. Omdat ze aan het plafond zijn gemonteerd, zijn er geen zorgen over de veiligheid van leerlingen of vandalisme. Ze zijn eenvoudig te installeren, hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsvrij. Dit is een geweldig alternatief voor convectiesystemen en kan worden gecombineerd met zonne-energie voor echt hernieuwbare verwarming.

Voor collegezalen, ontvangstruimten, gangen, sporthallen en kleedruimten biedt ons space heating programma een stijlvolle en efficiënte oplossing, hetzij als aanvullende of primaire verwarming. Met onze oplossingen kunnen grote ruimtes zonder het hele volume van het gebouw maar enkel in specifieke zones verwarmd worden, iets dat niet mogelijk is met convectiegestuurde verwarming. Dit leidt tot een beter thermisch comfortniveau en een lager energieverbruik. Installatiekosten zijn relatief laag en inzake onderhoud zijn de typische pay-back periodes kort.

Gevalstudies

Op zoek naar een efficiëntere en ruimtebesparende verwarmingsoplossing voor studentenkamers

Lees meer

Klantenbrief: Een verwarmingsoplossing bieden voor koude klaslokalen.

Lees meer