Herschel Infrarood Toepassingen Garages en werkplaatsen

Garages en werkplaatsen

Herschel infrarood biedt een kosteneffectieve oplossing voor verwarming van garages en werkplaatsen

Effectieve verwarmingsoplossingen voor service- en laadruimtes en werkplaatsen

Garages en laadkaaien zijn moeilijk te verwarmen met behulp van traditionele oplossingen waarbij u het hele luchtvolume moet verwarmen, stof en ander ongewenst afval moet wegblazen en vochtvorming moet bestrijden.

In deze werkplaatszones kan U enorm van een Herschel infraroodoplossing in de vorm van space heating profiteren. Vocht wordt tot een minimum beperkt en er circuleert bijna geen lucht. Omdat onze heaters kunnen worden gezoneerd, en aldus alleen het gewenste gebied verwarmen, zijn ze kosteneffectief, zeer efficiënt en comfortabel. Aanzienlijke energiebesparingen kunnen worden gerealiseerd door specifieke ruimtes te verwarmen en niet het volledige volume van het gebouw.

Ons commercieel space heating gamma is ideaal ter vervanging van oude gas- en elektrische convectieverwarming. Onze heaters zijn ook geschikt als extra bijverwarming in koude ruimtes.
Ze bieden een uitzonderlijk lange levensduur en oplossingen in de vorm van op keramiek gebaseerde “zero light” infraroodverwarmingen tot toestellen met “warme gloed” voor meer uitdagende of moeilijk te verwarmen ruimtes.

In tegenstelling tot convectiegebaseerde systemen kunnen onze heaters worden gepositioneerd om specifieke zones te verwarmen, bijvoorbeeld een werkoppervlak, een droogruimte of eilanden binnen een garage. Infrarood verwarmt mensen en de objecten in de zone direct en geeft warmte waar U maar wil, wanneer U het wil.

Alle toestellen binnen ons assortiment zijn eenvoudig te installeren, onderhoudsvrij, volledig geruisloos en hebben een lange levensduur. Er zijn opties beschikbaar om deze heaters aan het plafond of aan de muur te monteren. Ze kunnen afhankelijk van de vereisten via een afstandsbediening, geprogrammeerde thermostaat of drukknoptimer geregeld worden.

Gevalstudies

Herschel werd benaderd om te onderzoeken hoe electrische,langgolvige  infraroodverwarming dit kan verwezenlijken en een efficiëntere en effectievere manier van verwarming te realiseren in vier ruimtes.
De bestaande verwarming was niet gezoneerd of ruimtelijk gereguleerd en grote hoeveelheden lucht moesten voor lange periodes worden verwarmd.
Het inefficiënt systeem betekende aanzienlijke verwarmingskosten.

Lees meer

Klantenbrief: Om mobiele gasblazers te vervangen die niet effectief, luidruchtig en kostbaar waren.

Lees meer