Herschel Infrarood Toepassingen Winkelverwarming

Winkelverwarming

Het assortiment verwarmingssystemen van Herschel voor winkels verandert de manier waarop winkels in de detailhandel worden verwarmd volledig en biedt kosteneffectieve, stijlvolle en comfortabele warmte voor werknemers en klanten. Onze oplossingen zijn op afstand programmeerbaar, zodat u de warmte kunt regelen om aan Uw specifieke vereisten te voldoen.

De winkelverwarmingsoplossing

De Select is een elektrische plafondverwarming voor winkels met verlaagde plafonds. Onze Select 350w systeemplafondpanelen zijn perfect voor het verwarmen van complete winkels of als aanvulling op koudere zones in grotere gebouwen. De infraroodwarmte wordt verspreid waardoor de warmtebron buiten bereik van klanten en medewerkers blijft. Eenvoudig te installeren en te bedienen, discreet, efficiënt en onderhoudsvrij.

Herschel’s Summit 2600w is een zeer efficiënte elektrische donkerstraler voor commerciële panden. Deze heater kan aan het plafond gemonteerd of gependeld worden of aan de muur worden bevestigd en zorgt voor comfortabele zoneverwarming.

De Aspect XL heaters worden gebruikt door toonaangevende retailers, waaronder Boots en All Saints, om ingangen en ruimtes te verwarmen. Aspect XL is een compacte maar krachtige heater zonder lichtafgifte, die voor effectieve en efficiënte zoneverwarming zorgt.

Al onze heaters hebben een reeks regelingsopties, zijn gemakkelijk te installeren, onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur. Ze kunnen worden gebruikt als een volledig winkelverwarmingssysteem of als aanvulling op bestaande verwarmingssystemen.

Neem contact op met ons ontwerpteam voor advies.

Gevalstudies

Klantenbrief: om een effectieve verwarmingsoplossing te bieden voor klanten en personeel aan het loket

Lees meer