Herschel Infrarood Toepassingen Sport & vrije tijd

Sport & vrije tijd

Een ideale verwarmingsoplossing voor sport- en vrijetijdsvoorzieningen: comfortabele warmte, gemakkelijk te installeren, elimineert vocht.

Infrarood voor sport- en recreatiefaciliteiten

Herschel Infrared is de opwindende verwarmingsoplossing bij uitstek voor sport- en vrijetijdsvoorzieningen.

Ons assortiment infraroodverwarmers is een perfecte, goedkope en onderhoudsarme oplossing voor het verwarmen van sport- en vrijetijdsvoorzieningen.

Voor het verwarmen van kleedkamers kan ons Select-assortiment panelen aan het plafond worden gemonteerd, zodat ze buiten bereik blijven om veiligheidsredenen en vanwege schade. De infrarode warmte straalt vanaf de panelen naar beneden en houdt mensen warm en verwarmt de kamer zelf. Het infrarood is goed voor het verminderen van vocht en vochtgehalte en het warmtegevoel van de panelen is geweldig om op te warmen na een koude sessie op het veld.

Ons ruimteverwarmingsbereik biedt achtergrondwarmte voor sporthallen en kan worden ingedeeld in verwarmde toeschouwergebieden, waarbij de warmte wordt gericht waar het nodig is zonder het volledige luchtvolume te verwarmen. Ze kunnen worden gebruikt om bedrijfskisten / kamers te verwarmen en nog steeds een comfortabele warmte te bieden aan toeschouwers, ondanks de luchtstroom.
Herschel Infrarood is een ideale oplossing voor al deze vereisten. We hebben met succes oplossingen geïmplementeerd voor enorme sportlocaties zoals Liberty Stadium, Swansea; Veranderende faciliteiten bij Wallingford Sports Trust en vele andere sport- en vrijetijdsgelegenheden, waaronder squashclubs en yogastudio’s.

Gevalstudies

Klantenmemorandum: een moderne, slimme maar robuuste verwarmingsoplossing die effectief en eenvoudig beheersbaar was in termen van prestaties en operationele kosten

Lees meer