Herschel Infrarood Toepassingen Badkamers

Badkamers

Onze klanten houden ervan om vanuit de douche in een met Herschel verwarmde badkamer te stappen en de stralingswarmte van onze panelen te absorberen.

Uw badkamerverwarmingsoplossing

Kies een Herschel verwarming om uw badkamer te verwarmen en niet alleen zal U zich comfortabel warm voelen, maar ook vocht en schimmels zien verminderen en warme handdoeken of een spiegel die niet beslaat, hebben. Badkamerverwarming is nog nooit zo goed geweest.

We bieden spiegels in ons Select XL gamma en in ons Made-in-Germany Inspire assortiment aan. Eenmaal aan verwarmen niet alleen de spiegels zelf, maar ze verwarmen ook de badkamer. Je voelt de warmte van de spiegel uitstralen, perfect om je te laten drogen en klaar te maken voor de nieuwe dag.

Onze stijlvolle glazen handdoekverwarmers zijn ook in beide reeksen verkrijgbaar en vormen een geweldig alternatief voor normale handdoekradiatoren die alleen handdoeken verwarmen, niet de badkamer zelf. Ze bieden een slimme, eigentijdse uitstraling in verschillende kleuren en maten.

Als de ruimte beperkt is en U plafondmontage prefereert, kan U ook uit onze witte alu panelen kiezen.

De installatie is eenvoudig en het paneel laat zich met onze Herschel IQ opties volgens de nieuwe normen regelen.

Gevalstudies

Klantenbrief: om de problemen op te lossen met de verwarmingsfactuur en de verbruikskap die wordt opgelegd aan Franse eigendommen.

Lees meer

Klantenmemorandum: om het pand opnieuw te plaatsen met een verwarmingsoplossing die het huisje verwarmde en geen afbreuk deed aan het omgeving.

Lees meer