Herschel Infrarood Toepassingen Garages & schuren

Garages & schuren

Vind de perfecte garageheater uit ons infraroodverwarmingsbereik

Kosteneffectieve garageverwarming van Herschel

Garages en schuren zijn meestal slecht geïsoleerd en worden vaak alleen af ​​en toe tijdens de wintermaanden gebruikt. Onze heaters voor deze toepassingen zijn goedkoop inzake verbruik, eenvoudig te installeren, onderhoudsvrij en ontworpen om een ​​leven lang mee te gaan. Ze hebben hoge IP-waarden om met vocht om te gaan en zijn gemaakt van roestvrij staal en aluminium om roesten te voorkomen.

Onze garageverwarmingsopties bieden snelle opwarmtijden en verwarmen mensen en voorwerpen direct, waardoor ze een zeer kosteneffectieve oplossing zijn met voldoende locale warmte tijdens gebruik. Het geproduceerde infrarood helpt om vocht en schimmel te verminderen en is de voorkeur voor verzamelaars van oldtimers, die achtergrondverwarming in hun garage wensen om de auto’s te conserveren.

Herschel verwarmingen zijn ook de beste manier om een ​​schuur te verwarmen. Ze bieden een zachte warmte zonder te heet te worden, geweldig om het hele jaar door de schuur te gebruiken of achtergrondwarmte te bieden om achteruitgang van de inhoud te voorkomen.

Kies uit Aspect XL en Summit voor zero light heaters en Colorado/California voor een directe, zachte gloeiwarmte.

De bedieningsmogelijkheden variëren van afstandsbediening op onze Summit, California en Colorado verwarmingen tot thermostaatregeling voor Aspect XL met behulp van ons T1 / R1 iQ-systeem.

Voor de verwarming van goed geïsoleerde tuinkamers bieden wij ook onze paneelseries aan.

Gevalstudies

Klantenbrief: Om een gecontroleerde verwarmingsoplossing voor garage / opslag van klassieke auto's te bieden om ze te beschermen tegen vochtverslechtering.

Lees meer