Herschel Infrarood Toepassingen Woningen – Woonruimten

Woningen – Woonruimten

Herschel langgolvige infraroodverwarmingssystemen bieden een verwarmingsoplossing voor al Uw woonruimtes en dragen bij aan de esthetiek van Uw huis terwijl ze u aangenaam warm houden.

Uw thuisverwarmingsoplossing

Het Herschel-assortiment zal Uw woonruimtes voorzien van een infraroodverwarmingsoplossing tot dewelke U eerder zou willen zijn overgegaan. Een geweldige keuze voor alle kamers in Uw huis zodat U zich comfortabel kan voelen met 3-4 graden onder de normale luchttemperatuur van centrale verwarmingssystemen.

Al onze panelen zien er geweldig uit in elke kamer, met spiegels die bijzonder populair zijn in badkamers en gangen. Waarom geen fotopaneel met een gepersonaliseerde  afbeelding voor Uw woonkamer ? Of een glazen paneel dat u in uw keuken kunt gebruiken als een krijtbord? Laat je verwarming op een innovatieve manier voor je werken.

Onze witte panelen kunnen aan het plafond of aan de muur worden bevestigd. Omdat het infrarood de ruimte zelf verwarmt, behoren koude vloeren en dure vloerverwarming tot het verleden. Onze panelen zijn laag in energieverbruik en ideaal te combineren met zonne-energie, batterijopslag en andere duurzame energiesystemen. Een echte duurzame verwarming dus.

Infrarood in woonkamers:

Personalised picture panel Herschel Inspire black glass Picture panel heater from Herschel Herschel Infrared in a study

Infrarood in keukens en bijkeuken:

Herschel Inspire ceiling mounted panel in kitchen Infrared picture panel in a kitchen Inspire in a utility room Infrared in a boot room

Infrarood in slaapkamers:

Herschel Inspire White infrared panel heater in a bedroom Herschel Select panel in a bedroom Herschel Select Ceiling panels - Blake Hall Cottages Inspire Ceiling mounted

Infrarood in gangen en trappenhuizen:

Pulsar in high ceiling house Glass Infrared panel in a stairwell Inspire L panel in a hallway Inspire L panel in a stairwell
Gecombineerd met ons Herschel iQ-systeem kunt U Uw ruimtes verwarmen precies wanneer het nodig is zodat U geen onnodige energiekosten verspilt. Stel Uw verwarming in om eventueel ’s morgens vroeg op te staan en wanneer U klaar bent om naar bed te gaan, zodat u het perfect warm heeft als U Uw slaapkamer gebruikt. De meeste mensen willen graag wakker worden in een warme slaapkamer, maar houden niet van dat benauwde gevoel. Onze verwarmingen zorgen voor een frissere warmte en gezonde leefruimte door het voorkomen van circulatie van stof.

 

Gevalstudies

Klantenbrief: om de problemen op te lossen met de verwarmingsfactuur en de verbruikskap die wordt opgelegd aan Franse eigendommen.

Lees meer

Klantenmemorandum: om het pand opnieuw te plaatsen met een verwarmingsoplossing die het huisje verwarmde en geen afbreuk deed aan het omgeving.

Lees meer