Herschel Infrarood Gevalstudies Sociale huisvesting

Sociale huisvesting

Klantenbrief: Om een verwarmingsoplossing te bieden die de huurders zouden kunnen betalen.

Efficiënte en effectieve verwarming

Achtergrond

Het appartement werd verwarmd door elektrische convectieverwarmingstoestellen. De huurders hadden een huursubsidie ​​en vonden het financieel moeilijk om hun huis te verwarmen om een ​​zelfs constante temperatuur te handhaven. Als ze het voor de 9 uur per dag deden, moest het appartement warm blijven. De kosten zouden £ 1069 zijn geweest, dus ze hebben het maar 2-3 uur per dag gerund. Het appartement leed ook onder vocht en condensatie, een voortdurende onderhoudskosten voor de verhuurder, die niet werd geholpen door de structuur van het gebouw dat constant koud was. Pat lijdt ook aan astma en artritis en beide omstandigheden betekent dat ze in staat moet zijn om de omgevingstemperatuur te beheersen die moeilijk was met de elektrische convectieverwarmingstoestellen. (Ze hadden een extra twee 2kW elektrische draagbare kachels die zijn uitgesloten van berekeningen).

Oplossing

  • Aanbevolen producten waren plafondgemonteerde en aan de muur gemonteerde ver-infraroodverwarmingspanelen van in totaal 1,83 kW.
  • Elke kamer wordt afzonderlijk geregeld.
  • Energiemonitor geïnstalleerd om de verminderde energie die wordt gebruikt aan te tonen (minder dan een derde). Huurders hadden hun verwarming al 2-3 uur per dag ingeschakeld, maar kregen deze keer slechts tweemaal zoveel warmte. De monitor liet de huurders toe om de besparing te zien en besefte dat ze het zich konden veroorloven de panelen aan te laten.

Resultaten

  • Regelbare warmte en comfortabele warmte voor de gezondheidstoestand van Pat; een constante temperatuur is 24 uur per dag onderhouden
  • Energiereductie van 4,17 k W ten opzichte van het vorige systeem
  • Kostenbesparingen; £ 70 bespaard tussen energieleveringen van 2010-11, zelfs met een stijging van 10% in energiekosten. Dit is gebaseerd op het alleen inschakelen van de verwarming gedurende 2-3 uur per dag. Als ze hun vorige verwarming voor 9 uur hadden ingeschakeld (om de equivalente constante warmte van infraroodverwarmingstoestellen te krijgen), zou de kostenbesparingen £ 889 zijn geweest.

Toepassingen

Effectieve verwarming die kan voldoen aan specifieke vereisten voor zorghuizen en sociale huisvesting.

Lees meer