DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Halo verwarming met nul lichtstralers
Herschel Colorado kachels opgehangen aan het plafond in de kerk van Herne bay
Halo verwarming met nul lichtstralers
Herschel Colorado kachels hangend aan het plafond in de kerk van Herne bay

Infraroodstralers voor kerken

Bewezen verwarmingsoplossingen voor kerken

In februari 2020 heeft The Church of England haar doelstelling voor netto nul emissies vervroegd naar 2030. De kans om in circa 16.000 kerken gebieden te identificeren waar het energieverbruik kan worden verminderd, is aanzienlijk. Aangezien 72% van het energieverbruik van een kerk wordt gebruikt voor het verwarmen van het gebouw, is het kiezen van de juiste verwarmingsoplossing essentieel om deze doelstelling te halen.

Herschel infraroodverwarming biedt kerken de mogelijkheid om een energie-efficiënt, effectief stralingssysteem te installeren dat kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van een bepaalde ruimte. Een elektrische verwarmingsoplossing die kan worden gevoed door een duurzaam energietarief, zodat de ecologische voetafdruk wordt geminimaliseerd.

Introductie van de Halo-serie infraroodstralers zonder licht voor de verwarming van historische gebouwen, gloednieuw voor 2022/23.

Met krachtige infraroodstralers zonder licht biedt de in het Verenigd Koninkrijk geproduceerde Halo historische gebouwen en gebedshuizen een uiterst controleerbare, doeltreffende en decoratieve verwarmingsoplossing die aanvaardbaar is voor monumentenzorginstanties en hoge installatiekosten vermijdt. Met laag vermogen LED-verlichting als extra optie, zorgt de Halo voor snelle opwarmtijden die het energieverbruik minimaliseren en 100% CO2-vrije verwarming bieden in combinatie met hernieuwbare energiebronnen.

De eerste proeven met Halo heaters in een Britse kerk tijdens deze winter tonen een vermindering van 80% van het energieverbruik en een vermindering van 63% van de verwarmingsrekening in vergelijking met de gasverwarming. Per dienst komt dit neer op een kostprijs van ongeveer £17-20 omdat de kachels slechts voor de duur van de dienst aan hoeven te staan. Ter vergelijking: de gasinstallatie zou vele uren voor de dienst op volle toeren moeten draaien om de kerk te verwarmen en tegen de huidige prijzen zou dat op koude dagen tot 100 pond per dienst kosten.

Klik hier voor meer informatie over de Halo erfgoedreeks, inclusief videobeelden van de Halo geïnstalleerd in een kerk in Bristol.

Halo - Minder energieverbruikHalo - Nul licht warmte

Waarom kiezen kerken voor infrarood?

 • Infraroodsystemen (stralingssystemen) verwarmen voorwerpen en mensen in een ruimte rechtstreeks in plaats van de lucht te verwarmen en te laten circuleren, waardoor energie wordt bespaard;
 • Verminderde koolstofvoetafdruk – met de juiste energievoorziening (elke vorm van hernieuwbare energie of groen tarief) kan infraroodverwarming worden gebruikt op een koolstofvrije basis;
 • Maakt een veel consistentere, comfortabele temperatuur voor de gemeente mogelijk;
  Snelle, eenvoudige installatie – infraroodverwarming heeft alleen een elektriciteitsvoorziening nodig en kan op de juiste plaats aan de muur of het plafond worden gemonteerd (er zijn ook draagbare oplossingen beschikbaar);
 • Geen onderhoudscontroles nodig;
 • Zeer controleerbaar – eenvoudige bediening om ervoor te zorgen dat de juiste mensen en ruimtes op het juiste moment worden verwarmd zonder energieverspilling;
 • Solid-state, geen bewegende delen – oplossingen met een lange levensduur;
 • Geen lawaai;
 • Kies tussen nullicht- en warmtestralers;
 • Infrarood verwarmt het gebouw zelf, waardoor gebouwen behouden blijven en minder vochtig worden.

Fantastische feedback van een kerk – verbeterde warmte en een vermindering van het verbruik van 54% door het gebruik van Herschel.

Herschel

Professionele specificatieservice:

Herschel heeft een team van in-house landmeters die on-site en desktop schattingsdiensten uitvoeren voor commerciële verwarmingsprojecten.

Neem contact met ons op met uw projectdetails

Blader door oplossingen voor kerkverwarming

Toont alle 14 resultaten

Toont alle 14 resultaten

Welke oplossing - geen licht of warme gloed?

Alle kachels van Herschel maken gebruik van de nieuwste technologie om efficiënte en comfortabele warmte te bieden van ofwel nul-licht kachels of een niet-indringende oplossing met weinig verblinding (in tegenstelling tot de oudere stijl kwarts kachels die voorheen elders op de markt verkrijgbaar waren). Wat juist is, hangt af van eventuele beperkingen of beperkingen binnen het kerkgebouw en hoe de kachels bedoeld zijn om te werken. Overwegingen zijn onder meer:

 • De intensiteit van de benodigde warmte;
 • Snelheid van opwarmen vereist;
 • Leeftijd van kerk en isolatie;
 • Montagehoogten voor de heaters;
 • Bediening en bediening van de heaters.

Het Herschel-team of uw Herschel-installateur kan u voorzien van advies en een specificatie op maat. Een combinatie van beide reeksen is wellicht de beste optie. Beide series zijn uitstekend geschikt voor het conserveren van oude gebouwen en het beschermen van interieurs.

Inspirerende ideeën

Kerkverwarming wordt geïnstalleerd met Herschel

Kerkverwarmingsinstallaties

kerk verwarmingssystemen

Salisbury Church Installeer Herschel

Herschel infraroodpanelen zoals te zien op tv

Herschel schenkt heaters aan DIY SOS

Klantengetuigenissen

“Zo’n geweldig product”

Bedankt voor het leveren van zo’n geweldig product. Zo doordacht ontworpen door uw team en perfect voor dit project op elke manier. ❤️❤️❤️

Gabrielle Blackman, Interior Designer DIY SOS, op Herschel-panelen en Summit-kachels voor Blackburn’s goede doel Nightsafe, ter ondersteuning van de jonge daklozen, uitgezonden op BBC1 13 november 2019. Via Instagram @ cushioncrisis.

“Verwarmingen waren perfect”.

De Colorado R-verwarmingen waren perfect. Onze elektricien had geen problemen om ze aan te sluiten, dus de installatie was snel. De groepen die elkaar in de zaal ontmoeten, zijn zo dankbaar. De verwarmingen zijn logisch om aan te zetten en aan te passen; de opwarmtijd is bijna direct en het verwarmingsniveau is comfortabel. Het is geen uitdrogende hitte. Ze zijn absoluut stil – naast de discussiegroepen houden we nu meditatiesessies in de kamer, iets wat we niet konden doen met de draagbare luchtverhitters.

“Het beste voor onze kerk”

‘Het beste voor onze kerk. De oude infraroodstralers die we hadden waren verschrikkelijk, geen fel licht meer, geen zoemend geluid en niet meer klagen van onze oudere gemeente dat ze het koud hadden. Echt snelle opwarmtijden en hebben ons een fortuin bespaard tegen onze oude bedrijfskosten en het energieverbruik dat we gebruikten met 40%. We kijken nu naar de rest van de gebieden in onze kerk, nadat we Herschel hebben uitgeprobeerd in de hoofd pastorie. Adam en zijn team in Herschel hebben fantastisch werk geleverd en moet heel trots zijn “.

John Horton, Church Warden, Salisbury Park United Reformed Church,

“Voor het eerst comfortabel”

“Absoluut fantastisch! Ziet er geweldig uit en ik voel me voor het eerst comfortabel. De verhuurder is ook echt onder de indruk.”

“Werkend zoals we hadden gehoopt”

“Nadat we de verschillende vormen van verwarming voor onze kerk hadden onderzocht, besloten we dat Herschel Far infraroodstralers het bedrijf waren waarin we het meest geïnteresseerd waren.

Bij contact met Matthew Dodds uit Herschel vonden we hem zeer behulpzaam en informatief. De online beoordeling van onze specifieke vereisten was het nuttigst. De verwarmingen werken nu en werken precies zoals we hadden gehoopt. Alle kerkleden lijken erg onder de indruk.

Ik kan Matthew Dodds en Herschel niet genoeg prijzen, omdat ze zeer efficiënt zijn en niets teveel moeite kost ”.

Peter Rothwell – Bekesbourne Church

Blader door alle typen verwarming