DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Church heating installs from Herschel
Herschel Pulsar installed in a Southend Church.
Herschel infrared church heating
Pulsar in a church

Infraroodstralers voor kerken

Bewezen verwarmingsoplossingen voor kerken, trouwlocaties en schuren.

Infraroodstralers voor kerkenKerken en openbare hallen hebben unieke verwarmingsvereisten. Met name oudere gebouwen zijn duur om te verwarmen en oudere verwarmingssystemen zijn vaak duur in onderhoud.

Ons assortiment ruimteverwarming biedt oplossingen die relatief goedkoop te installeren, zuinig in gebruik, een lange levensduur en onderhoudsvrij zijn.

Onze infraroodstralers verwarmen direct mensen en de thermische massa van het gebouw, wat betekent dat er geen energie wordt verspild door het verwarmen van grote hoeveelheden lucht. In plaats daarvan straalt de infraroodwarmte uit over het vereiste gebied en wordt geabsorbeerd door mensen en objecten binnen de zone. Door op deze manier te verwarmen is het mogelijk om de warmte te leveren waar en wanneer dat nodig is. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de gemeente gedurende de hele dienst te verwarmen, maar geen energie te verspillen door de kerk te verwarmen wanneer deze niet in gebruik is. Hetzelfde principe is van toepassing op dorpshallen die alleen kunnen worden verwarmd wanneer ze worden gebruikt met snelle opwarmtijden. Infrarood is ook goed voor het behoud van gebouwen omdat het het gebouw zelf verwarmt, waardoor het vochtgehalte wordt verlaagd.

Fantastische feedback van een kerk – verbeterde warmte en een vermindering van het verbruik van 54% door het gebruik van Herschel.

Herschel infrared church heating

Professionele specificatieservice:

Herschel heeft een team van in-house landmeters die on-site en desktop schattingsdiensten uitvoeren voor commerciële verwarmingsprojecten.

Neem contact met ons op met uw projectdetails

Blader door oplossingen voor kerkverwarming

Toont alle 13 resultaten

Toont alle 13 resultaten

Church heating installs from Herschel

Welke oplossing - geen licht of warme gloed?

Alle kachels van Herschel maken gebruik van de nieuwste technologie om efficiënte en comfortabele warmte te bieden van ofwel nul-licht kachels of een niet-indringende oplossing met weinig verblinding (in tegenstelling tot de oudere stijl kwarts kachels die voorheen elders op de markt verkrijgbaar waren). Wat juist is, hangt af van eventuele beperkingen of beperkingen binnen het kerkgebouw en hoe de kachels bedoeld zijn om te werken. Overwegingen zijn onder meer:

  • De intensiteit van de benodigde warmte;
  • Snelheid van opwarmen vereist;
  • Leeftijd van kerk en isolatie;
  • Montagehoogten voor de heaters;
  • Bediening en bediening van de heaters.

Het Herschel-team of uw Herschel-installateur kan u voorzien van advies en een specificatie op maat. Een combinatie van beide reeksen is wellicht de beste optie. Beide series zijn uitstekend geschikt voor het conserveren van oude gebouwen en het beschermen van interieurs.

Inspirerende ideeën

Kerkverwarming wordt geïnstalleerd met Herschel

Kerkverwarmingsinstallaties

kerk verwarmingssystemen

Salisbury Church Installeer Herschel

Herschel infraroodpanelen zoals te zien op tv

Herschel schenkt heaters aan DIY SOS

Klantengetuigenissen

“Zo’n geweldig product”

Bedankt voor het leveren van zo’n geweldig product. Zo doordacht ontworpen door uw team en perfect voor dit project op elke manier. ❤️❤️❤️

Gabrielle Blackman, Interior Designer DIY SOS, op Herschel-panelen en Summit-kachels voor Blackburn’s goede doel Nightsafe, ter ondersteuning van de jonge daklozen, uitgezonden op BBC1 13 november 2019. Via Instagram @ cushioncrisis.

“Verwarmingen waren perfect”.

De Colorado R-verwarmingen waren perfect. Onze elektricien had geen problemen om ze aan te sluiten, dus de installatie was snel. De groepen die elkaar in de zaal ontmoeten, zijn zo dankbaar. De verwarmingen zijn logisch om aan te zetten en aan te passen; de opwarmtijd is bijna direct en het verwarmingsniveau is comfortabel. Het is geen uitdrogende hitte. Ze zijn absoluut stil – naast de discussiegroepen houden we nu meditatiesessies in de kamer, iets wat we niet konden doen met de draagbare luchtverhitters.

“Het beste voor onze kerk”

‘Het beste voor onze kerk. De oude infraroodstralers die we hadden waren verschrikkelijk, geen fel licht meer, geen zoemend geluid en niet meer klagen van onze oudere gemeente dat ze het koud hadden. Echt snelle opwarmtijden en hebben ons een fortuin bespaard tegen onze oude bedrijfskosten en het energieverbruik dat we gebruikten met 40%. We kijken nu naar de rest van de gebieden in onze kerk, nadat we Herschel hebben uitgeprobeerd in de hoofd pastorie. Adam en zijn team in Herschel hebben fantastisch werk geleverd en moet heel trots zijn “.

John Horton, Church Warden, Salisbury Park United Reformed Church,

“Voor het eerst comfortabel”

“Absoluut fantastisch! Ziet er geweldig uit en ik voel me voor het eerst comfortabel. De verhuurder is ook echt onder de indruk.”

“Werkend zoals we hadden gehoopt”

“Nadat we de verschillende vormen van verwarming voor onze kerk hadden onderzocht, besloten we dat Herschel Far infraroodstralers het bedrijf waren waarin we het meest geïnteresseerd waren.

Bij contact met Matthew Dodds uit Herschel vonden we hem zeer behulpzaam en informatief. De online beoordeling van onze specifieke vereisten was het nuttigst. De verwarmingen werken nu en werken precies zoals we hadden gehoopt. Alle kerkleden lijken erg onder de indruk.

Ik kan Matthew Dodds en Herschel niet genoeg prijzen, omdat ze zeer efficiënt zijn en niets teveel moeite kost ”.

Peter Rothwell – Bekesbourne Church

Blader door alle typen verwarming