Landelijke wederverkopers
 Deskundig advies
 Energiezuinig

Infrarood verwarming voor verzorgingstehuizen & sociale woningen

Verwarming die voldoet aan specifieke eisen voor verzorgingstehuizen en sociale woningen

Herschel is de # 1 keuze van eigenaren van verzorgingshuizen en een aantal Britse provincies als het gaat om het kiezen van infraroodverwarming voor verzorgingshuizen en sociale woningen.

Verzorgingshuizen

Infraroodstralers voor verzorgingstehuizenOns assortiment ver-infrarood panelen kachels wordt gebruikt door een aantal zorgaanbieders en wordt steeds vaker gebruikt in sociale woningen.

Voor de zorgsector bieden de panelen een kostenbesparende manier om ruimtes te verwarmen zonder dat er een duur centraal verwarmingssysteem nodig is. Panelen kunnen aan het plafond worden gemonteerd, waardoor de verwarming van prioriteit 1 naar prioriteit 3 ​​wordt verwijderd en het risico op letsel wordt verminderd. Ze kunnen waar nodig worden gemonteerd met anti-ligatuurfittingen.

Ver infrarood is natuurlijk voor het lichaam en wordt veel gebruikt in de wellnesssector. Dit kan een belangrijk aandachtspunt zijn in gebouwen waar de bewoners lange tijd op zitten.

Elke kamer kan als een aparte zone werken en worden bestuurd door onze speciaal ontworpen reeks thermostaatregelingsopties of als onderdeel van een bestaand gebouwbeheersysteem, wat betekent dat lokale bediening of afstandsbediening vanaf een centrale locatie. Er is geen enkel storingspunt, elk paneel is afzonderlijk gezekerd.

De infraroodwarmte verbetert het thermische comfort omdat elk deel van de kamer tot een gelijk niveau wordt verwarmd, waardoor koude plekken worden verwijderd en een comfortabelere (niet-benauwde) temperatuur ontstaat. In tegenstelling tot convectoren is er minimale luchtbeweging, wat resulteert in minder stof en verontreinigende stoffen, vooral nuttig voor astma- en allergielijders.

Onze panelen zijn onderhoudsvrij met een lange levensduur en het is bewezen dat ze energie besparen in vergelijking met convectoren. Ze kunnen worden gebruikt als complete verwarmingsoplossing of als aanvulling op een slecht presterend verouderd verwarmingssysteem.

 

 • 5 yr Garantie
  5 Types

  VANAF 251.00

  Belangrijkste kenmerken:

  • Geïntegreerde SMART-R-technologie
  • Bedieningsopties maken Alexa spraakbesturing mogelijk
  • Superslanke, frameloze witte afwerking
  • Verwarming meer dan 95% recyclebaar
  • Wand- of plafondmontage
  • Gebruik met Herschel XLS-bedieningselementen.
  Bekijk gamma

Sociale huisvesting

Infraroodstralers voor sociale woningbouw
Het is bewezen dat Herschel infraroodpanelen voor sociale woningen een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten opleveren in vergelijking met nachtverwarmers, evenals tal van andere voordelen, waaronder betere comfortniveaus, ruimtebesparingen en veel verbeterde bedieningselementen.

Herschel panelen hebben een lage investeringskosten, zijn eenvoudig te installeren, onderhoudsarm en kunnen eenvoudig worden bediend met Herschel-thermostaten.

Omdat het verre infrarood het gebouw verwarmt, vermindert het vocht en condensatie, een groot probleem in veel sociale woonomgevingen. De panelen kunnen worden gekoppeld aan zonnepanelen om hernieuwbare verwarming te leveren en zijn tot 60% efficiënter dan nachtverwarmers.

 
 

Inspirerende ideeën

Efficiënte modulaire huisvesting voor gemeenten
Verzorgingshuis en sociale woningverwarming

 

Onze toekomst is elektrisch

 

Gratis desktop-enquête

 

 

Getuigenissen

“Zo’n geweldig product”

Bedankt voor het leveren van zo’n geweldig product. Zo doordacht ontworpen door uw team en perfect voor dit project op elke manier. ❤️❤️❤️

Gabrielle Blackman, Interior Designer DIY SOS, op Herschel-panelen en Summit-kachels voor Blackburn’s goede doel Nightsafe, ter ondersteuning van de jonge daklozen, uitgezonden op BBC1 13 november 2019. Via Instagram @ cushioncrisis.

“Herschel won zonder twijfel”.

In termen van aankoopprijs, een gemakkelijke installatie plus lagere energiekosten won Herschel het contract zonder twijfel ”

Tendring District Council

Mevrouw Smith, huurder, die in het appartement woont dat voor de proef is gebruikt, “houdt van onze verwarming en zij zegt dat het heel gemakkelijk te bedienen is”. Een ander groot pluspunt voor mevrouw Smith was dat ze nu met de oude kachels weg is, nu zoveel meer ruimte heeft om meubels te plaatsen

 

 

Commerciële klanten