Landelijke wederverkopers
 Deskundig advies
 Energiezuinig

Infraroodstralers voor hete yogastudio’s en spa’s

De verwarmingsoplossing bij uitstek voor hete yogastudio’s, spa’s en healthclubs.

Infraroodstralers voor hete yogastudio's en spa'sVerre infraroodstralers worden gebruikt in moderne infraroodsauna’s en worden door velen in de gezondheidsindustrie gezien als gezondheidsvoordelen, zoals het stimuleren van een gezond metabolisme. De golflengte die ze uitstralen ligt in het “vitale bereik” van de warmte die wordt geabsorbeerd en uitgestraald door het menselijk lichaam zelf, waardoor het een heel natuurlijke vorm van warmte is.

Wij zijn de Britse marktleider in hete yoga-verwarming. Onze hot yoga kachels zijn licht, stil en energiezuinig, onderhoudsvrij, gaan lang mee en we hebben opties voor plafond- of wandmontage.

Onze Summit- en Aspect XL-verwarmingstoestellen kunnen gemakkelijk de vereiste temperaturen van 40 ° C + bereiken als ze correct zijn gespecificeerd en we hebben gespecialiseerde controles om deze temperaturen te beheren. Spa’s en gezondheidsclubs gebruiken ook Herschel infraroodstralers om het gewenste verwarmingsniveau te leveren.

Neem voor meer informatie over het verwarmen van een hete yogastudio contact met ons op voor specificatie en offerte.

 

 
 

Inspirerende ideeën

Warme yogalessen
Effectieve verwarming voor Hot Yoga

 

Onze toekomst is elektrisch

 

Gratis desktop-enquête

 

 

Getuigenissen

“Ze zijn gewoon fantastisch”!

“Bedankt voor de kachels, ze zijn gewoon fantastisch”!

“Een warmte waar studenten echt van houden”.

Harbor Yoga installeerde Herschel InfraRed-panelen als verwarming voor warme yogalessen in de studio. De panelen zijn discreet en onopvallend. Ze functioneren buitengewoon goed en creëren een warmte waar studenten echt van houden. De service van Herschel is uitstekend, eventuele problemen zijn uiterst snel en vakkundig afgehandeld. Samenvattend: we vonden de panelen een uitstekend product voor onze behoeften, van een geweldig bedrijf om mee te werken.

“Maakte de beslissing gemakkelijk”

“De milieuvriendelijkheid van infrarood maakte de beslissing gemakkelijk: je verwarmt mensen en objecten in plaats van de ruimte”.

Andy Brown – Eigenaar, Woodland Spa

“Een enorme stap voorwaarts”

“Na één volledig seizoen kunnen de kleedkamers en vooral de verwarming als een enorme stap voorwaarts worden beschouwd”

John Atkins, voorzitter, Wallingford Sports Trust

 

 

Commerciële klanten