Landelijke wederverkopers
 Deskundig advies
 Energiezuinig

Infraroodstralers voor kerken en dorpshallen

Bewezen verwarmingsoplossingen voor kerken & dorpshallen, trouwlocaties en schuren.

Infraroodstralers voor kerkenKerken en openbare hallen hebben unieke verwarmingsvereisten. Met name oudere gebouwen zijn duur om te verwarmen en oudere verwarmingssystemen zijn vaak duur in onderhoud.

Ons assortiment ruimteverwarming biedt oplossingen die relatief goedkoop te installeren, zuinig in gebruik, een lange levensduur en onderhoudsvrij zijn.

Onze infraroodstralers verwarmen direct mensen en de thermische massa van het gebouw, wat betekent dat er geen energie wordt verspild door het verwarmen van grote hoeveelheden lucht. In plaats daarvan straalt de infraroodwarmte uit over het vereiste gebied en wordt geabsorbeerd door mensen en objecten binnen de zone. Door op deze manier te verwarmen is het mogelijk om de warmte te leveren waar en wanneer dat nodig is. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de gemeente gedurende de hele dienst te verwarmen, maar geen energie te verspillen door de kerk te verwarmen wanneer deze niet in gebruik is. Hetzelfde principe is van toepassing op dorpshallen die alleen kunnen worden verwarmd wanneer ze worden gebruikt met snelle opwarmtijden. Infrarood is ook goed voor het behoud van gebouwen omdat het het gebouw zelf verwarmt, waardoor het vochtgehalte wordt verlaagd.

 

Verwarm alleen wanneer het nodig is

Infraroodstralers voor dorpshallenIn tegenstelling tot oudere infraroodstralers met kwarts en halogeen, is ons assortiment nullicht of warme gloed, wat een zeer zacht gevoel van warmte geeft zonder lelijke verblinding. Bovendien hebben ze allemaal verwarmingselementen met een lange levensduur, wat geld bespaart op het vervangen van verwarmingselementen door onderhoud. Kachels kunnen aan de muur, aan het plafond of hangend worden gemonteerd. Onze kachels zijn van hoge kwaliteit, gebouwd om lang mee te gaan en presteren niet alleen goed, maar zien er ook geweldig uit. Onze Pulsar is enorm populair bij kerken en dorpshallen of kies uit de rest van het assortiment voor uw wensen.

Onze bedieningsopties variëren van eenvoudige drukknoptimers en afstandsbedieningen tot complete gebouwoplossingen. Neem contact met ons op voor een specificatie en offerte.

 
 

Inspirerende ideeën

Kerkverwarmingsinstallaties
Salisbury Church Installeer Herschel
Herschel schenkt heaters aan DIY SOS

 

Onze toekomst is elektrisch

 

Gratis desktop-enquête

 

 

Getuigenissen

“Zo’n geweldig product”

Bedankt voor het leveren van zo’n geweldig product. Zo doordacht ontworpen door uw team en perfect voor dit project op elke manier. ❤️❤️❤️

Gabrielle Blackman, Interior Designer DIY SOS, op Herschel-panelen en Summit-kachels voor Blackburn’s goede doel Nightsafe, ter ondersteuning van de jonge daklozen, uitgezonden op BBC1 13 november 2019. Via Instagram @ cushioncrisis.

“Kachels waren perfect”.

De Colorado R-kachels waren perfect. Onze elektricien had geen problemen om ze aan te sluiten, dus de installatie was snel. De groepen die elkaar in de zaal ontmoeten, zijn zo dankbaar. De kachels zijn logisch om aan te zetten en aan te passen; de opwarmtijd is bijna direct en het verwarmingsniveau is comfortabel. Het is geen uitdrogende hitte. Ze zijn absoluut stil – naast de discussiegroepen houden we nu meditatiesessies in de kamer, iets wat we niet konden doen met de draagbare luchtverhitters.

“Het beste voor onze kerk”

‘Het beste voor onze kerk. De oude infraroodstralers die we hadden waren verschrikkelijk, geen fel licht meer, geen zoemend geluid en niet meer klagen van onze oudere gemeente dat ze het koud hadden. Echt snelle opwarmtijden en hebben ons een fortuin bespaard tegen onze oude bedrijfskosten en het energieverbruik dat we gebruikten met 40%. We kijken nu naar de rest van de gebieden in onze kerk, nadat we Herschel hebben uitgeprobeerd in de hoofd pastorie. Adam en zijn team in Herschel hebben fantastisch werk geleverd en moet heel trots zijn “.

John Horton, Church Warden, Salisbury Park United Reformed Church,

“Voor het eerst comfortabel”

“Absoluut fantastisch! Ziet er geweldig uit en ik voel me voor het eerst comfortabel. De verhuurder is ook echt onder de indruk.”

“Werkend zoals we hadden gehoopt”

“Nadat we de verschillende vormen van verwarming voor onze kerk hadden onderzocht, besloten we dat Herschel Far infraroodstralers het bedrijf waren waarin we het meest geïnteresseerd waren.

Bij contact met Matthew Dodds uit Herschel vonden we hem zeer behulpzaam en informatief. De online beoordeling van onze specifieke vereisten was het nuttigst. De kachels werken nu en werken precies zoals we hadden gehoopt. Alle kerkleden lijken erg onder de indruk.

Ik kan Matthew Dodds en Herschel niet genoeg prijzen, omdat ze zeer efficiënt zijn en niets teveel moeite kost ”.

Peter Rothwell – Bekesbourne Church

 

 

Commerciële klanten