Klantenservice FAQ's Blijven sommige ruimtes in grote kerken altijd koud? Onze kerk wordt voor verschillende doeleinden gebruikt en wij hebben een flexibele ruimte nodig die geen koude plekken heeft.

Blijven sommige ruimtes in grote kerken altijd koud? Onze kerk wordt voor verschillende doeleinden gebruikt en wij hebben een flexibele ruimte nodig die geen koude plekken heeft.

De manier waarop de Halo gewoonlijk wordt gespecificeerd en geïnstalleerd, is om de ruimte gericht te verwarmen en dit is waar de energie-efficiëntie zo belangrijk is. Als we de St Matthew’s als voorbeeld nemen, dekt het warmte-effect van de 4 geïnstalleerde Halo verwarmingselementen ongeveer 90% van de ruimte die voor de eredienst wordt gebruikt. Er zullen enkele ruimtes zijn die slechts af en toe gebruikt worden (zoals de sacristie) en die in het midden van de winter koud zullen zijn zonder verwarming. Dit maakt een beter controleerbare oplossing mogelijk, waardoor op het energieverbruik wordt bespaard omdat er geen volledig functionerend, ineffectief centraal verwarmingssysteem nodig is. In de meeste kerken verdwijnt de warmte uiteindelijk in de hoge vide, uit de ramen enz. Dus is verwarming op deze gezoneerde manier, met behulp van Halo, een veel efficiëntere en effectievere methode.

2022-11-24T10:25:05+01:00