Landelijke wederverkopers
 Deskundig advies
 Energiezuinig

Infraroodverwarming voor bars, cafés, hotels en restaurants

De ideale verwarmingsoplossing voor bars, cafés, hotels en restaurants

Infraroodverwarming voor bars, cafés, hotels en restaurantsHerschel Infrared is de ideale oplossing voor het verwarmen van bars, cafés, hotels & restaurants en vele andere toepassingen in de horeca. Onze flexibele oplossingen voegen stijl toe, verwarmen grote oppervlakken comfortabel en effectief, waardoor waardevolle wand- en vloerruimte wordt bespaard.

Ongeacht de grootte of stijl van uw ruimte, we hebben een keuze uit kachels die zowel binnen als buiten aan de muur of het plafond kunnen worden gemonteerd, wat een warme omgeving voor uw klanten zal creëren.

Paneelverwarmers

Onze slimline paneelverwarmers zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder spiegel, schoolbord en zelfs op maat gemaakte fotopanelen. Onze witte panelen kunnen aan het plafond worden gemonteerd, wat de perfecte oplossing is voor het verwarmen van het hoofdgebouw of keukens, gangen en wasruimtes. Kies voor hotelkamers spiegels voor de badkamers (voorkomt vocht en vermijdt beslagen spiegels). Kies witte panelen in plaats van convectoren of fotopanelen om een vleugje klasse toe te voegen. De mogelijkheid om aan het plafond of hoger aan de muur te monteren, maakt waardevolle ruimte vrij. Herschel biedt ook een beter comfort voor de inzittenden, energiebesparing en een veel esthetischer uiterlijk in vergelijking met convectoren.

 

Ruimteverwarmers

Infraroodverwarming voor bars, cafés, hotels en restaurantsOns assortiment ruimteverwarming is perfect voor verwarmingszones binnen grote gebieden, halfopen ruimtes of beschutte buitenruimtes. Toonaangevende bars, restaurants en cafés kiezen Herschel voor efficiënte zoneverwarming. Kostenbesparend om te installeren en te gebruiken zonder onderhoud, we hebben een verwarmingsoplossing voor alle vereisten.

 
 

Inspirerende ideeën

Installeert – verwarming in de horeca
Soho House restaurantverwarming
Verwarming Café in Wales Millennium Centre

 

Onze toekomst is elektrisch

 

Gratis desktop-enquête

 

 

Getuigenissen

“Geweldige service, snelle en efficiënte levering”

We hebben infraroodstralers van Herschel Manhattan en Miami geïnstalleerd op twee van onze locaties, respectievelijk restaurant MOMMI in Clapham en The Rose & Crown Bar in Goldalming. Erg blij om zowel de kachels als Herschel aan te bevelen. Geweldige service, snelle en efficiënte levering, responsief team met een groot technisch inzicht in hun producten en advies over onze specifieke installatievereisten. Onze buitenruimtes zeker comfortabeler gemaakt voor klanten.

“e kachels zien er niet alleen geweldig uit, maar ze geven ook een betoverende warme gloed af waardoor onze ruimtes gezellig en uitnodigend aanvoelen”.

We wilden buitenruimtes creëren met een echte wow-factor en het Herschel-team heeft zich echt ingezet om hierbij te helpen. We hebben een combinatie van Manhattan-kachels en Miami-kachels gebruikt om rondom warmte in stretchtenten te bereiken. De kachels zien er niet alleen geweldig uit, maar ze geven ook een betoverende warme gloed af waardoor onze ruimtes gezellig en uitnodigend aanvoelen.

“Ze werken uitstekend en de ruimte is het populairste gedeelte van de pub geworden”.

The pub invested heavily in our Burleigh’s Gin Terrace which we wanted to make all year round space. Key to enabling that was the installation of the Manhattan heaters which we chose as a perfect combination of heat distribution and stylish looks. They work brilliantly and the space has become the most popular area in the pub.

All the team at Herschel-Infrared were friendly, super helpful and very efficient. We at The Lancaster Arms are happy to recommend both the heaters and the team at Herschel.

“Uitermate gezellig … een fantastisch verschil voor mijn klanten”

Bedankt voor de kachels. Ze zien er buitengewoon gezellig uit en hebben een fantastisch verschil gemaakt voor mijn klanten in hun warmte en plezier buitenshuis. Ik aarzel niet om deze krachtige Herschel-kachels met weinig verblinding aan te bevelen en heb al een tweede site gekocht. Tim, La Poule au Pot.

” Beveel deze kachels ten zeerste aan”

Beveel deze kachels ten zeerste aan. We hebben er een aantal geïnstalleerd in onze restaurantruimte die is gevestigd in een oud gebouw met hoge plafonds. De kachels zijn zeer effectief en we zijn erg blij met hoe gemakkelijk ze te bedienen zijn, vooral als we verschillende gebieden op verschillende temperaturen instellen. Het verwarmen van een grote ruimte als de onze zal nooit goedkoop zijn, maar ik ben zeer tevreden dat deze kachels een van de beste economische oplossingen zijn. Ook geweldige service van Herschel, aarzel niet om opnieuw te gebruiken.

 

 

Commerciële klanten