Landelijke wederverkopers
 Deskundig advies
 Energiezuinig

Sportzaal verwarming

De ideale sporthalverwarmingsoplossing voor alle sport- en vrijetijdsvoorzieningen: comfortabele warmte, eenvoudig te installeren, verwijdert vocht

Infraroodverwarming voor sporthallen en recreatiecentraOnze infraroodstralers zorgen voor de ideale verwarming van recreatiecentra, bedrijfsboxen en andere sport- en vrijetijdsvoorzieningen. Herschel heeft een breed scala aan opties om uit te kiezen en deskundig advies om te helpen ervoor te zorgen dat aan uw eisen wordt voldaan en de juiste verwarmingsoplossing wordt geïnstalleerd.

Ons assortiment infraroodstralers is een perfecte, goedkope en onderhoudsarme oplossing.

Infrarood panelen

Voor het verwarmen van kleedkamers kan ons assortiment Select XLS-panelen aan het plafond worden gemonteerd, waardoor ze om veiligheidsredenen en schade buiten bereik blijven. De infraroodwarmte straalt van de panelen naar beneden, houdt mensen warm en verwarmt de kamer zelf. Het infrarood is goed voor het verminderen van vocht en vocht en het warmtegevoel van de panelen is geweldig om op te warmen na een koude sessie op het veld.

 

Infrarood ruimteverwarmers

Infraroodverwarming voor sporthallen en recreatiecentraOns assortiment voor ruimteverwarming biedt achtergrondwarmte voor sporthallen en kan worden gezoneerd om toeschouwergebieden te verwarmen, waarbij de warmte wordt gericht waar het nodig is zonder het hele luchtvolume te verwarmen. Ze kunnen worden gebruikt om bedrijfsdozen / kamers te verwarmen en bieden ondanks de luchtstroom toch comfortabele warmte voor toeschouwers.

Herschel Infrarood is een ideale sporthalverwarming en we hebben met succes infraroodverwarming geïmplementeerd voor sporthallen en stadions zoals Liberty Stadium in Swansea, Leeds Rhinos Rugby Ground en trainingsfaciliteiten zoals de Gracie Barra vechtsportschool.

 
 

Inspirerende ideeën

Verwarming Gracie Barra vechtsportschool
Verwarming sportfaciliteiten in Leeds Rhinos Rugby
Effectieve verwarming voor Hot Yoga

 

Onze toekomst is elektrisch

 

Gratis desktop-enquête

 

 

Getuigenissen

“Pas de samenvatting perfect voor Leeds Rhinos”

Van begin tot eind was Herschel de beste keuze. We keken naar andere opties voor verwarming, maar het slanke en stijlvolle uiterlijk van Herschel-panelen versloeg de concurrentie en paste perfect bij onze briefing voor 12 slimme en professioneel ogende executive boxes voor de rugbybaan van Leeds Rhinos. De effectiviteit van de panelen en het algehele gevoel van warmte is verbluffend en is goed ontvangen door iedereen die tot nu toe de executive boxen heeft gebruikt. Adam moest onze opdracht verschillende keren wijzigen vanwege conflicten tussen onze interieurontwerpers en veranderingen in kamerindeling en montageopties, maar hij sprong elke keer weer op de taak en kwam snel en professioneel bij ons terug.

“Waarom hebben we voor Herschel gekozen?”

“We hebben verschillende opties bekeken, waaronder biomassa, elektrische en infraroodverwarming en daarna hebben we een proef gedaan. Na een proef werd geconcludeerd dat Herschel infraroodpanelen de beste optie leken. Vervolgens leggen we het ter goedkeuring voor aan de Raad van Bestuur. Waarom hebben we voor Herschel gekozen? We leken veel feedback te krijgen, ze kwamen terug met de beste ideeën en het beste product. In de proefperiode hebben we een ander product geprobeerd en het ging niet goed. De Herschel panelen zijn erg goed afgevallen bij de eigenaren ”.

“Geen klachten meer van koude ouders die naar de lessen keken”.

“Uitstekende service van de enquête tot het gemak van mijn elektricien met de voltooide installatie. De Colorado-kachels werkten perfect zoals geadverteerd. Geen klachten meer van koude ouders die naar de lessen kijken en geen koude matten meer terwijl we worstelen. Dankzij Herschel is een koude ruimte waarvan ik dacht dat het een fortuin zou kosten om te verwarmen nu warm en efficiënt verwarmd. Nogmaals bedankt Adam Ik zou iedereen Herschel aanraden.

“Een warmte waar studenten echt van houden”.

Harbor Yoga installeerde Herschel InfraRed-panelen als verwarming voor warme yogalessen in de studio. De panelen zijn discreet en onopvallend. Ze functioneren buitengewoon goed en creëren een warmte waar studenten echt van houden. De service van Herschel is uitstekend, eventuele problemen zijn uiterst snel en vakkundig afgehandeld. Samenvattend: we vonden de panelen een uitstekend product voor onze behoeften, van een geweldig bedrijf om mee te werken.

“Geweldige stukjes kit” Wayne Mardle

“Ik had een verwarmingssysteem nodig dat gemakkelijk te onderhouden en goedkoop was om te gebruiken voor de ruimte van 15 x 10 inch. Ik heb mijn huiswerk gemaakt en gelezen over Herschel, die geweldige kitjes produceert. Het team leverde het paneel; Ik kan ze op geen enkele manier verwijten. Het was zo gemakkelijk op te zetten en gewoon aan te zetten en te gaan. Het is plug and go; gewoon aangesloten op een stopcontact. De installatie ervan was in feite twee schroeven om de steunen op te zetten en vervolgens zat het op de steunen en je kunt het in elke gewenste hoek hebben ”.

Wayne Mardle: Darts Player

 

 

Commerciële klanten