Landelijke wederverkopers
 Deskundig advies
 Energiezuinig

Verwarming voor ontvangstruimten en hallen

Een keuze uit infrarood verwarmingsoplossingen voor ontvangstruimten en hallen

Verwarming voor ontvangstruimtenOns assortiment infrarood ruimteverwarmingstoestellen biedt een breed scala aan verwarmingsopties, afhankelijk van de grootte van uw receptie of hal. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor plafond- of wandmontage, uw voorkeur voor nul licht of een warme gloed, en of u nu op zoek bent naar een discrete oplossing of misschien een meer designer-look, we hebben genoeg oplossingen voor verwarming voor recepties en hallen waaruit u kunt kiezen.

 

Eenvoudig te installeren, gemakkelijk te bedienen en vereist minimaal onderhoud

Infrarood kantoorverwarmers

Herschel-kachels zijn eenvoudig te installeren, gemakkelijk te bedienen en vereisen minimaal onderhoud, wat zorgt voor effectieve zoneverwarming voor alle receptieruimtes.

Kies uit de stijlvolle witte of zwarte, aan het plafond gemonteerde Pulsar, die fantastische feedback krijgt van de receptiemedewerkers van het City of Westminster College in Londen, de moderne, zero light Aspect XL met zijn designafwerking of de meer discrete en slanke Summit.

Als alternatief bieden de California en Colorado een warme, niet-verblindende verwarmingsoplossing met een aantal opties om uit te kiezen op afwerking, montage en bediening.

 
 

Inspirerende ideeën

Halverwarming installeert
London College Verwarming

 

Onze toekomst is elektrisch

 

Gratis desktop-enquête

 

 

Getuigenissen

“Schoolbord ziet er geweldig uit”

We renoveerden onze keuken en ontdekten infrarood-bordverwarmers van Herschel. We hielden van het concept en dachten dat het een fantastische aanvulling zou zijn op het moderne keukenontwerp waarvoor we gingen.
Het schoolbord ziet er geweldig uit, is een echt pratend stuk geworden wanneer vrienden langskomen, vooral wanneer ze de warmte voelen, en Archie de kat zal er ‘s ochtends niet vanaf komen! Kelvin Lee

“Echt comfortabele warmte”

“De verwarmde spiegels van Herschel zijn perfect voor badkamers en doucheruimtes. Onze vergaderruimtes gebruiken verwarmde schoolborden die geweldig zijn voor onze ontwerpers om ideeën op te tekenen en vast te leggen. De ontwerper Pulsar maakt een gedurfd statement wanneer klanten de receptie binnenkomen en het interieurontwerp perfect complimenteren. Summit units hangen boven designwerkplekken om te verwarmen waar en wanneer dat nodig is. Plafondgemonteerde verwarmingspanelen maken wandruimte vrij en zorgen voor echt comfortabele warmte. ” Alex Pankoff, Nuhaus

“Voor het eerst comfortabel”

“Absoluut fantastisch! Ziet er geweldig uit en ik voel me voor het eerst comfortabel. De verhuurder is ook echt onder de indruk.”

Stad van Westminster College

“We hebben met succes de Herschel Pulsar-units geïnstalleerd op onze locatie in Paddington. Ze zien er geweldig uit en werken heel goed, waardoor het personeel van de receptie comfortabel is. Ze zijn geweldig gebleken voor het moreel van ons personeel, zijn zeer veilig en overwinnen de uitdagingen op onze site rond luchtstroom en stratificatie. Een zeer elegante oplossing. Bedankt voor zo’n geweldig product en het advies rondom de installatie ”.

“Absoluut fantastisch”.

“De kachels in de schuur zijn absoluut fantastisch. Ik kan u niet zeggen hoe blij we met hen zijn. Ze werken beter dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. ‘

 

 

Commerciële klanten