Ontdek ons assortiment

Ontdek ons assortiment

Herschel Inspire – Serie Topkwaliteit

Herschel Inspire - Serie Topkwaliteit

Tecnologie
Onze premium Inspire-serie is vervaardigd volgens de hoogste normen in Duitsland, beschikbaar in de meest uiteenlopende verschillende oppervlakken en afwerkingen en wordt geleverd met een 10 jaar garantie. Pas je eigen paneel aan met een familieportret, een favoriete foto, of zelfs je kunstwerk of kies uit onze eigen speciaal geselecteerde ontwerpen. Het spiegelpaneel kan op vochtige plaatsen worden geplaatst zonder condensvorming op het glas te vormen.

Toepassing
Inspireerde panelen combineren warmte met functioneel doel, een geavanceerd ontwerp dat even goed uitkomt in woonruimten, slaapkamers of badkamers en is ook geschikt voor kantoren, hotels en andere commerciële toepassingen.

Inspire Wit
Discrete verwarming voor wand- of plafondmontage, inclusief maten speciaal ontworpen voor conservatoria 250W – 1250W.

Power:
250 – 1250W

Afwerkingen:
Wit aluminium, afbeelding, spiegel, wit of zwart glas, frameless

Achter paneel:
Plaatstaal, poedercoating, montagepunten

Beschermingsklasse:
IP 54

Garantie:
10 jaar

Certificaat:
CE, RCM, NOM, TUV GS, RoHS, EMC

Zero licht, stille, onderhoudsvrije, lange levensduur. Optioneel frame voor Beeld en Spiegel.

Inspire Spiegel
Voeg warmte toe aan uw kamer met een verfijnde Spiegel 250W – 1250W.

Inspire Glas
Voeg warme elegantie toe aan uw kamer met een stijlvolle witte, zwarte of pastelgroene glazen afwerking 350W – 900W.

Inspire – Picture paneel
Zet uw favoriete familie foto of bedrijfslogo in een verwarming, of kies uit een van onze vele ontwerpen 250W – 1200W.

Herschel Select XL – Serie Performance

Herschel Select XL - Serie Performance

Tecnologie
Met een nieuw ontwikkelde zeer efficiënte verwarmingselement, nieuwe, unieke easy-fix bevestigingssysteem Herschel, de kwaliteit afwerking hoog en betaalbaar comfort, de innovatieve en frameloze Select XL serie biedt een fantastische combinatie van prestaties, kwaliteit en prijs.

Toepassing
De Select XL is leverbaar in verschillende maten, krachtopties en afwerkingen, met opties voor zowel wand- als plafondmontage. Het is geschikt voor residentieel gebruik en kantoren, studentenhuizen, scholen en hotels.

Select XL Wit
Voor verwarming die inkomt op de achtergrond 250W – 1000W.
Power: 250 – 1000W
Afgewerkt: Wit aluminium, wit of zwart glas, spiegel, frameless
Element: Herschel COSIX © cell
Achterpaneel: Herschel EASY-FIX mount
Beschermingsklasse: IP 44 (wit), IP 45 (Spiegel, glas )
Garantie: 5 jaar
Certificaat: CE, RCM, NOM, TUV GS, RoHS, EMC
Zero licht, stille, onderhoudsvrije, lange levensduur.
Select XL Glas
Voor een aantrekkelijke hoogglans afwerking in wit of zwart 500W, 700W.
Select XL Spiegel
Een verwarmer en een spiegel die niet zal opstemmen 350W, 500W, 700W.
Select XL Handdoekverwarming
Glas- en spiegelpanelen kunnen worden uitgerust met een handdoekrail om een prachtige handdoekverwarming en droger te maken.

Herschel Select – Serie Standaard

Herschel Select - Serie Standaard

Technologie

De Select White paneel heeft een wit frame en is verkrijgbaar in 3 maten met optionele muurbevestiging of het plafond. De perfecte bereik voor degenen die willen alle voordelen van ver infrarood verwarming een goedkopere oplossing te krijgen.

Toepassing
De Herschel Select-panelen zijn ontworpen om te voldoen aan elke omgeving en geschikt voor zowel huishoudelijke als commerciële verwarmingsinstallaties. Ideaal voor slaapkamers.

Select wit
Muur- of plafondmontage voor optimaal comfort tegen grote waarde 350W – 700W.

Power:
350W, 540W, 700W

Afgewerkt:
Wit aluminium met frame

Element:
Herschel COSIX © cell

Achterpaneel:
Herschel Easyfix mount

Beschermingsklasse:
IP 44

Garantie:
5 jaar

Certificaat:
CE, RCM, NOM, TUV GS, RoHS, EMC

Zero licht, stille, onderhoudsvrije, lange levensduur.

Select – Plafond Paneelverwarming
Geïntegreerde Plafondtegels – zie productpagina voor meer details. 350W – 700W.

Commerciële Ruimteverwarming

Commerciële Ruimteverwarming

Al onze indoor space heaters gebruiken infrarood technologie zonder geluid of onderhoud en hebben een lange levensduur (geen bewegende delen). Een mooi alternatief met optimaal comfort en hoge energie-efficiëntie voor op gas en convectie gebaseerde space heaters in grote commerciële ruimtes. In vergelijking met kortgolvige infraroodstralers met halogeenlampen produceert ons space heating assortiment een minder intense warmte. Deze is natuurlijk, wordt beter door het menselijk lichaam geabsorbeerd en voelt daarom veel aangenamer aan.

Besparingen kunnen met stralingswarmte gerealiseerd worden omdat het mogelijk is precies alleen de ruimtes waar mensen werken of ontspannen wanneer nodig te verwarmen. De mogelijkheid om verwarmde zones te creëren kan in significante besparingen resulteren. Convectieverwarming moet de hele ruimte verwarmen daar warme lucht niet binnen een vereiste zone opgeslagen kan worden.

Zoneverwarming

View Factor from IRP4

De stralingswarmte is gezoneerd (directioneel) indien individueel en doelgericht gebruikt zoals afgebeeld. Binnen de zone zullen mensen en voorwerpen verwarmd worden (niet de lucht).

De warmte kan ook “niet-directioneel” zijn, gebaseerd op het volume van de ruimte en het gebruik van meerdere heaters en een thermostatische regeling.

 

Terrasverwarming

Terrasverwarming

Houd van het leven en leef buiten met het nieuwe Herschel-assortiment

In de afgelopen jaren is er een enorme verschuiving geweest naar binnenruimtes die zich openen naar buitenruimtes en zich vermaken en ontspannen in de buitenlucht.

Tot nu toe was het moeilijk om deze ruimtes te verwarmen. De meeste buitenverwarmers zijn onaantrekkelijk en produceren een ongemakkelijke schittering. Dit is allemaal veranderd en Herschel heeft speciaal een reeks hoogwaardige, krachtige, stijlvolle verwarmers ontwikkeld die ideaal zijn voor deze situaties.

Al onze kachels zijn gebouwd volgens de hoogste normen, zijn energie-efficiënt en onderhoudsvrij met lange levensduur.

Voor blootgestelde buitenruimtes raden we warme gloei-elementen aan uit ons Sunset-assortiment. Voor binnen- en beschutte buitenruimtes zijn onze zero light verwarmers de perfecte keuze. Alle kachels zijn geschikt voor huishoudelijk en commercieel gebruik.

Verwarmingsregeling

Verwarmingsregeling

Intelligente Klimaatbeheersing
Maak uw huis slim, warm en energie-efficiënt

Flexibele klimaatbeheersing met Herschel verwarming verzekert u van optimale comfortniveaus en maximale energie-efficiëntie.

Ons nieuwe systeem is gloednieuw in 2017, biedt u per kamer klimaatbeheersing en is het eerste bedieningssysteem dat speciaal voor infrared verwarming is ontworpen. Onze Herschel iQ thermostaat (T1) is eenvoudig te bedienen en biedt u een volledige 7-dagen programmering met 3 modi voor maximaal bedieningsgemak. De T1 werkt op batterijen en kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd of kan op zichzelf staan. De T1 is draadloos gekoppeld aan de speciaal ontwikkelde R1 receiver. De receiver is via draad verbonden met de Herschel verwarming en wordt ermee bediend. De R1 is de kleinste en meest discrete receiver die er bestaat.

De R1 kan aan de muur worden bevestigd of worden ingebouwd en heeft een interne temperatuursensor, een 1-uur opjaag functie en de allernieuwste open raam technologie. Voor grote kamers kunnen er meerdere receivers aan de T1 thermostaat worden gekoppeld.

Herschel werkt ook met een breed scala aan ander bedieningssystemen, zoals kamerthermostaten, draadloze thermostaten tot aan veelomvattende Building Management Systemen voor grote(re) gebouwen.

Commerciële timers & schakelaars

Commerciële timers & schakelaars

Commerciële systemen hebben vaak timers en drukknoppen (aan/uit), alsmede thermostaten. Hieronder een lijst van systemen, waarvan wij weten dat ze goed werken met commerciële infrarood installaties.