Herschel Infrarood Toepassingen Kerken en openbare zalen

Kerken en openbare zalen

Herschel heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van kerkverwarmingssystemen en verwarming van dorpshallen, trouwlocaties en schuren.

Onze verwarmingsoplossingen voor kerken en openbare hallen

Kerken en openbare hallen hebben unieke verwarmingsbehoeften. Vooral oudere gebouwen zijn duur om te verwarmen en oudere verwarmingssystemen zijn vaak kostbaar om te onderhouden.

Ons ruimteverwarmingsbereik biedt oplossingen die relatief goedkoop te installeren zijn, economisch in gebruik zijn, een lange levensduur hebben en onderhoudsvrij zijn.

Onze infraroodverwarmers verwarmen mensen direct en de thermische massa van het gebouw, waardoor er geen energie wordt verspild door grote hoeveelheden lucht te verwarmen. In plaats daarvan straalt de infraroodwarmte uit over het vereiste gebied en wordt deze geabsorbeerd door mensen en objecten in de zone. Door hierin te verwarmen was het mogelijk om de warmte te leveren wanneer dat nodig was en waar het nodig was. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de gemeente gedurende de hele dienst te verwarmen, maar geen verspilling van energie om de gemeente te verwarmen wanneer deze niet in gebruik is. Hetzelfde principe is van toepassing op dorpshallen die alleen kunnen worden verwarmd wanneer ze worden gebruikt met snelle opwarmingstijden. Infrarood is ook goed voor het behoud van gebouwen omdat het het gebouw zelf verwarmt en vochtniveaus helpt verlagen.

In tegenstelling tot oudere kwarts- en halogeen-infraroodstralers, heeft ons assortiment een niet-lichte of warme gloed die zorgt voor een zeer zacht gevoel van warmte zonder lelijke glans. Bovendien hebben ze allemaal duurzame verwarmingselementen die geld besparen bij het vervangen van verwarmingstoestellen door onderhoud. Verwarmingselementen kunnen aan de muur worden gemonteerd, aan het plafond worden gemonteerd of worden opgehangen. Onze kachels zijn van hoge kwaliteit, gebouwd om lang mee te gaan en niet alleen goed te presteren, maar zien er ook geweldig uit. Onze Pulsar is enorm populair bij kerken en dorpshallen of kiest uit de rest van het assortiment voor uw vereisten.

Onze besturingsopties variëren van eenvoudige drukknoptimers en afstandsbedieningen tot oplossingen voor het hele gebouw.

Gevalstudies

Bayense de temperatuur op 2 uur tijd van 10°C. naar 20°C.

Lees meer

Klantenbrief: om de bestaande kachels te vervangen door een efficiënter systeem.

Lees meer