Uitvoering

Als het artikel dat u hebt besteld niet in voorraad is, zullen wij het voor u nabestellen. U ontvangt altijd een e-mail met de mogelijkheid om uw bestelling te annuleren, voor het geval u niet wilt of kunt wachten.

Verzendingsbeleid

Uw Infrarood Verwarmingsapparaat is een technisch instrument van topkwaliteit. We doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat het item in perfecte staat bij u wordt afgeleverd. We maken voor de verzending en aflevering altijd gebruik van betrouwbare en bekende transportbedrijven.

De verzendkosten van onze transportbedrijven worden per gewicht als volgt berekend:

a) Maximum gewicht van één enkel pakket = 50 kilogram (ongeveer 13 kleine panelen). Bestellingen van meer dan 50 kilogram worden dienovereenkomstig verdeeld over meerdere pakketten.

b) Verzendkosten worden berekend per 10 kilogram. (Neem a.u.b contact met ons op over de laatste prijzen).

Leveringstijd

Binnen een dag nadat we uw bestelling hebben ontvangen, gaan we aan de slag. Verzendingstijden hangen af van of het item in voorraad is – sommige infraroodpanelen worden alleen op bestelling gemaakt.

Alle goederen worden in topconditie verzonden. We verzenden geen items die beschadigd zijn. Daarom:

Als de bestelling onderweg is, sturen wij u het bericht “Bestelling verzonden”. Als u twee dagen na onze e-mail de goederen niet hebt ontvangen, dient u ons daarover onmiddellijk te informeren, zodat wij het transportbedrijf daarop kunnen aanspreken en het probleem oplossen. Vergeet a.u.b niet om in alle correspondentie uw bestelnummer te vermelden.

U dient ALLEEN voor de panelen te tekenen, als de verpakking bij aflevering NIET beschadigd is. Als er enige schade aan de verpakking te zien is, teken dan niet voor de goederen en neem contact op met de Klantenservice van Herschel, +00 32-89504628, en informeer ons over het probleem.

U gaat ermee akkoord dat het getekende ontvangstbewijs, dat wij van het transportbedrijf krijgen, afdoende bewijs is dat u de goederen heeft ontvangen.