COMMERCIËLE VERWARMINGSSYSTEMEN DIE HERSCHEL INFRAROOD GEBRUIKEN

Gekozen door ‘s werelds toonaangevende bedrijven voor ons uitgebreide assortiment verwarmingen voor een breed scala aan vereisten.

Herschel infraroodstralers zijn gebouwd voor prestaties, efficiëntie en duurzaamheid en worden geleverd met Herschel’s uitstekende schattingen en commerciële ondersteuning.

Elke organisatie en elk bedrijf staat nu voor de uitdaging om de CO2-afhankelijkheid te verminderen als onderdeel van netto-nuldoelstellingen. Voor verwarming kan dit alleen worden bereikt door elektrische oplossingen. En hoewel warmtepompen een onderdeel van die oplossing zijn, kunnen ze in veel gevallen ofwel niet het soort warmte leveren dat nodig is om de betrokken ruimtes te verwarmen; weinig zin voor investeringen; blijken kostbaar en moeilijk te installeren en correct in te stellen en impliceren een voortdurende onderhoudsuitdaging die u niet zult vinden bij infraroodverwarming. Dit is de reden waarom veel bedrijven zich tot Herschel Infrared wenden voor hun netto nul verwarmingsoplossing.

Blader op type verwarming

Blader op sector

Bladeren Plafondtegelverwarmers

Blader door Designer Designer Donkerstralers

Blader door Stralende Ruimteverwarmers

Blader door commerciële terrassverwarmers

Blader door industriële heaters

Waarom ontwikkelaars en bestekschrijvers voor Herschel kiezen

Herschel Aspect XL3 verwarmingslaarzen winkel

Professionele specificatieservice

Herschel heeft een team van in-house landmeters die on-site en desktop schattingsdiensten uitvoeren voor huishoudelijke en commerciële verwarmingsprojecten. Op basis van warmteverlies- of zonegebaseerde verwarmingsberekeningen kunnen wij uw exacte infraroodverwarmingsbehoefte berekenen.

We kunnen professionele bestekschrijvers en architecten helpen hun verwarmingsbehoeften per kamer vast te stellen; per zone of per gebouw. Het unieke van Herschel is dat het ook in staat is om nauwkeurig uw wensen te berekenen, zowel binnen als buiten.

We hebben bepaalde projectinformatie van u nodig om onze beoordeling te ondersteunen, die we bij het eerste contact zullen verduidelijken. Houd er rekening mee dat voor bezoeken ter plaatse mogelijk kosten in rekening worden gebracht.

Neem contact met ons op met uw projectdetails
Herschel P4 warehouse heater

Verbeter het comfortniveau en bespaar energie met onze innovatieve commerciële infraroodverwarmers

Herschel Infrared is speciaal ontworpen voor commerciële, recreatieve en openbare verwarmingssituaties en is ideaal voor het verwarmen van ruimtes in grote gebouwen of moeilijk te verwarmen buitenruimtes zoals buitenbars of zelfs laadperrons van magazijnen.

Onze commerciële infraroodstralers verwarmen direct ruimtes die verwarming nodig hebben, waar mensen werken of ontspannen.

De mogelijkheid om verwarmde zones te creëren, wat uniek is voor infrarood, resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen in vergelijking met convectieverwarming (luchtverhitters, luchtgordijnen, airconditioning), omdat hete lucht niet in een zone kan worden vastgehouden.

Onze commerciële infraroodverwarmingen zijn geïnstalleerd om infraroodwarmte naar buiten en naar beneden uit te stralen en zullen mensen, objecten en het gebouw zelf verwarmen binnen het effectieve gebied van elke verwarming.

Herschel heaters hebben snelle opwarmtijden, zijn eenvoudig te installeren, onderhoudsarm, volledig stil en gebouwd om lang mee te gaan en zijn perfect om mensen voor langere tijd warm te houden.