Annulering

U kunt uw bestelling annuleren en volledige restitutie krijgen, inclusief de verzendkosten, binnen 14 dagen na het annuleren van een bestelling, of binnen 14 dagen nadat u de goederen naar ons hebt teruggestuurd. U kunt dit doen door per e-mail of telefoon contact met ons op te nemen en ons het bestelnummer op te geven. Als de ontvangen goederen bij ontvangst niet beschadigd zijn, bent u verantwoordelijk voor de kosten en het risico van verlies, als u de goederen terugstuurt. U dient de verzending afdoende te verzekeren, overeenkomstig hun waarde. Dit beleid van terugsturen ontneemt u uw rechten niet als wij in gebreke zijn gebleven – bijvoorbeeld, als goederen zijn beschadigd of verkeerde goederen zijn opgestuurd. In dat geval zijn de kosten van terugzending voor ons.

Voor het geval dat u de goedwerkende producten toch niet wilt (b.v. vanwege een verkeerde bestelling, of het product is niet geschikt voor het beoogde doel), dienen alle geretourneerde goederen in een perfecte staat zijn om weer te kunnen verkopen.

Kwaliteitsgarantie

Al onze productie zijn gegarandeerd zonder fabrieksfouten en zijn zoals in de productbeschrijving staat beschreven. Als blijkt dat een product tijdens de verzending is beschadigd, neem dan onmiddellijk contact met ons op, niet later dan 24 uur na de ontvangst van het artikel en informeer ons over de aard en de omvang van de schade, zodat wij het probleem kunnen oplossen (hetgeen al of niet volledige vervanging van het beschadigde artikel kan zijn).

Uw recht

Uw recht om een bestelling te vervangen en de goederen terug te zenden staan beschreven in de voorwaarden, zoals beschreven in De Consumentencontracten 2013 (Informatie, Annulering en bijkomende kosten).

Deze voorwaarden zijn op uw huidige bestelling van toepassing. We kunnen onze Gebruiksvoorwaarden op elk moment wijzigen, dus neem niet voetstoots aan dat dezelfde voorwaarden in de toekomst nog van toepassing zijn.

Geen van deze voorwaarden tasten uw wettelijke rechten aan en zijn op geen enkele manier ingeperkt.