Annuleer in alle gevallen je bestelling door per e-mail of telefonisch contact met ons op te nemen onder vermelding van het bestelnummer dat je hebt ontvangen.

Annulering vóór levering

Voor standaard voorraadartikelen (met uitzondering van goederen op speciale bestelling) heb je het recht om je bestelling te annuleren en een volledige terugbetaling te ontvangen, inclusief eventuele leveringskosten, op elk moment vóór de levering. Doe dit door per e-mail of telefonisch contact met ons op te nemen onder vermelding van het bestelnummer dat u hebt ontvangen. Voor niet-standaard voorraadartikelen, speciale bestellingen of op maat gemaakte artikelen zoals fotopanelen, geldt je recht om ongewenste artikelen te annuleren of terug te sturen voor restitutie niet meer zodra de productie van deze artikelen is begonnen.

Restituties na levering

Voor artikelen die al geleverd zijn, heb je het recht om je bestelling binnen 14 dagen na levering te annuleren en binnen 14 dagen na retournering het volledige aankoopbedrag terug te krijgen.

In gevallen waarin je producten die in goede staat verkeren niet wilt hebben (d.w.z. als gevolg van een fout bij het bestellen, product blijkt niet geschikt te zijn voor het beoogde doel), moeten al deze geretourneerde goederen ongebruikt zijn, in verkoopbare staat verkeren, compleet met alle originele verpakking en bevestigingen. De kosten voor het retourneren van goederen die niet defect zijn, zijn voor rekening van de koper. Als goederen ons niet in verkoopbare staat bereiken, behouden wij ons het recht voor om de terugbetaling te verminderen overeenkomstig de waardevermindering van de goederen. Dit geldt ook als de verwarmers op enigerlei wijze zijn geïnstalleerd of gewijzigd.

Dit retourbeleid heeft geen invloed op uw rechten als wij in gebreke zijn gebleven – bijvoorbeeld als de goederen defect of verkeerd beschreven zijn, waarbij wij de kosten voor het retourneren van de goederen op ons nemen.

Kwaliteitsgarantie

Al onze productie zijn gegarandeerd zonder fabrieksfouten en zijn zoals in de productbeschrijving staat beschreven. Als blijkt dat een product tijdens de verzending is beschadigd, neem dan onmiddellijk contact met ons op, niet later dan 24 uur na de ontvangst van het artikel en informeer ons over de aard en de omvang van de schade, zodat wij het probleem kunnen oplossen (hetgeen al of niet volledige vervanging van het beschadigde artikel kan zijn).

Uw recht

Uw recht om een bestelling te vervangen en de goederen terug te zenden staan beschreven in de voorwaarden, zoals beschreven in De Consumentencontracten 2013 (Informatie, Annulering en bijkomende kosten).

Deze voorwaarden zijn op uw huidige bestelling van toepassing. We kunnen onze Gebruiksvoorwaarden op elk moment wijzigen, dus neem niet voetstoots aan dat dezelfde voorwaarden in de toekomst nog van toepassing zijn.

Geen van deze voorwaarden tasten uw wettelijke rechten aan en zijn op geen enkele manier ingeperkt.