DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Selecteer XLS-infraroodpanelen voor ziekenhuisafdelingen
Herschel Colorados verwarming ziekenhuiswachtkamer
plafondmontage verwarmingsoplossing voor zorginstellingen
Selecteer XLS-infraroodpanelen die boven ziekenhuisbedden hangen

Infrarood verwarming voor ziekenhuizen

De ideale verwarmingsoplossing voor ziekenhuizen

Infraroodstralers voor ziekenhuizen
Herschel infraroodverwarming voor ziekenhuizen is de perfecte oplossing voor ziekenhuisomgevingen gezien de stralende eigenschappen van infrarood. Dit zorgt ervoor dat de luchtstroom wordt geminimaliseerd en vermindert vervolgens de beweging van stof en eigenschappen in de lucht. De Far Infrared-golfband wordt vaak het “Vital” -bereik genoemd vanwege zijn vitale verwarmende eigenschappen voor comfort en kan worden gezien in brede toepassing in baby-couveuses en in de groeiende wellness-industrie.

De zeer regelbare paneelverwarmers van Herschel, die zeer goed regelbaar zijn, kunnen aan het plafond worden gemonteerd of boven ziekenhuisbedden worden opgehangen, waardoor lokale temperatuurregeling naar wens mogelijk is, zonder dat een kostbaar centraal systeem nodig is. Verkrijgbaar in een reeks vermogensuitgangen en -formaten plus een keuze aan montageopties, zijn infraroodstralers ook de ideale keuze voor noodverwarming van tijdelijke ziekenhuisomgevingen zoals de COVID-19 pandemie.

Naast de verwarming van ziekenhuisafdelingen, kunnen infraroodstralers ook worden gebruikt om grote open ruimtes zoals wachtkamers en gangen effectief te verwarmen. Onze ruimteverwarmingstoestellen Colorado zijn geïnstalleerd in de wachtkamers van een Chelsea-ziekenhuis met een zeer hoge atria en luchtstroom. Met een warme gloed bieden deze verwarmingen een snelle opwarmmogelijkheid voor wachtende bezoekers en worden ze bediend met een handige afstandsbediening. Er is ook de mogelijkheid om deze aan te sturen via een centraal gebouwbeheersysteem of alternatieve thermostaten uit het assortiment van Herschel.

Infraroodpanelen kunnen aan de muur of aan het plafond worden gemonteerd. Voor die omgevingen waar het risico op letsel voor patiënten moet worden verkleind, verwijdert plafondmontage de verwarming van prioriteit 1 naar prioriteit 3. Ze kunnen indien nodig ook worden gemonteerd met anti-ligatuurfittingen.

De Herschel Plafondtegel is ideaal voor gangen met een plafondrooster en biedt een probleemloze, ruimtebesparende oplossing.

Selecteer XLS-infraroodpanelen voor ziekenhuisafdelingen

Professionele specificatieservice

Herschel heeft een team van in-house landmeters die on-site en desktop schattingsdiensten uitvoeren voor commerciële verwarmingsprojecten.

Neem contact met ons op met uw projectdetails

Bladeren door heaters

Toont alle 13 resultaten

Toont alle 13 resultaten

Selecteer XLS-infraroodpanelen voor ziekenhuisafdelingen

Ziekenhuisverwarmers

Ons assortiment infraroodverwarming biedt efficiënte, eenvoudig te installeren en te regelen verwarming voor ziekenhuizen. Thermostatisch geregeld om een optimaal comfortniveau te behouden, zijn infraroodverwarmers perfect om een niet-benauwde, gelijkmatige temperatuuromgeving te garanderen. Of het nu gaat om een volledig vervangend systeem, bijverwarming of een tijdelijke oplossing, wij hebben een verwarmingsoplossing voor alle eisen.

Inspirerende ideeën

plafondpanelen zijn ruimtebesparend en veilig voor bewoners in verzorgingshuizen

Verzorgingshuis en sociale woningverwarming

Herschel infraroodpanelen zoals te zien op tv

Herschel schenkt heaters aan DIY SOS

Klantengetuigenissen

“Zo’n geweldig product”

Bedankt voor het leveren van zo’n geweldig product. Zo doordacht ontworpen door uw team en perfect voor dit project op elke manier. ❤️❤️❤️

Gabrielle Blackman, Interior Designer DIY SOS, op Herschel-panelen en Summit-kachels voor Blackburn’s goede doel Nightsafe, ter ondersteuning van de jonge daklozen, uitgezonden op BBC1 13 november 2019. Via Instagram @ cushioncrisis.

“Herschel won zonder twijfel”.

In termen van aankoopprijs, een gemakkelijke installatie plus lagere energiekosten won Herschel het contract zonder twijfel ”

Tendring District Council

Mevrouw Smith, huurder, die in het appartement woont dat voor de proef is gebruikt, “houdt van onze verwarming en zij zegt dat het heel gemakkelijk te bedienen is”. Een ander groot pluspunt voor mevrouw Smith was dat ze nu met de oude verwarmingen weg is, nu zoveel meer ruimte heeft om meubels te plaatsen

Blader door andere verwarmingstypes