DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Slimline Select panelen verwarmen universitaire accommodatie
Select XL University Halls of Residence
elektrische verwarming voor studentenhuisvesting
Plafond gemonteerde elektrische verwarming voor studentenhuisvesting

Infrarood verwarming voor studentenhuisvesting

Slimline, wand- of plafondgemonteerde infraroodstralers voor effectieve, eenvoudig te regelen warmte voor studenten

Infrarood verwarming voor studentenhuisvestingRuimtebesparende, stille, onderhoudsvrije infrarood verwarming voor studentenhuisvesting.

Voor studentenhuisvesting worden onze panels gekozen door vooraanstaande universiteiten en accommodatieproviders, maar ook door particuliere verhuurders.

Succesvolle proeven hebben aangetoond dat studenten het gevoel van infraroodwarmte verkiezen boven het benauwdheid van convectieverwarmers en omdat de kamer zelf wordt verwarmd en niet de lucht, verminderen onze verwarmers vochtproblemen en zorgen ze voor een constanter niveau van warmte. De mogelijkheid om aan het plafond te monteren of hoger op de muren te plaatsen, maakt waardevolle ruimte vrij voor meubels en vermindert ook het risico dat studenten de verwarmingen bedekken.

In tegenstelling tot convectoren zijn onze verwarmingen ook volledig stil. Uitgebreide proeven hebben een besparing tot 20% op het energieverbruik en een aanzienlijke besparing op onderhoud aangetoond.

elektrische verwarming voor studentenhuisvesting

Professionele specificatieservice

Herschel heeft een team van in-house landmeters die on-site en desktop schattingsdiensten uitvoeren voor commerciële verwarmingsprojecten.

Neem contact met ons op met uw projectdetails

Blader door heaters

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Inspirerende ideeën

studentenkamers verwarmd door Herschel

Eenvoudige, duurzame verwarming van studentenwoningen

Klantengetuigenissen

“Zo’n geweldig product”

Bedankt voor het leveren van zo’n geweldig product. Zo doordacht ontworpen door uw team en perfect voor dit project op elke manier. ❤️❤️❤️

Gabrielle Blackman, Interior Designer DIY SOS, op Herschel-panelen en Summit-kachels voor Blackburn’s goede doel Nightsafe, ter ondersteuning van de jonge daklozen, uitgezonden op BBC1 13 november 2019. Via Instagram @ cushioncrisis.

“Zeer tevreden” studentenhuisvesting

[Select XL vergelijken met bestaande elektrische convectoren]

Over het ‘voelen’ van de hitte:

“Het voelde als een warme zomerdag, niet als een verwarming en was zeer comfortabel”. “Oude verwarmingen waren bedompt, deze voelde een stuk beter aan”. “Ik voel de warmte in de hele kamer, en het voelt alsof ik omringd ben door warm water in plaats van dat ik een verwarming aan heb”.

Op het niveau van warmte / temperaturen:

“Echt heel goed, heel tevreden”. “Werkt een stuk beter dan de oude verwarming en lijkt de warmte beter vast te houden”.

Over de snelheid van opwarmen:

“Warmt heel snel op, letterlijk binnen enkele minuten. Ik kan hem aanzetten en een kopje thee zetten, en de kamer zal warm aanvoelen als ik terugkom ”. “Heel snel, het is heet in 5 minuten”.

Bij het wijzigen van iets:

“Nee. Het ziet er zoveel beter uit en neemt veel minder ruimte in dan de oude verwarming”. “Niet echt, ik heb liever de nieuwe verwarming”.

Over warmteverlies:

“Geen probleem”. “De kamer leek lang warm te blijven”