DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Infraroodverwarming voor winkels met Herschel Aspect XL3s Boots-winkels
Costa Coffee Liverpool Street - met Aspect XL3
Herschel Summit in winkelcentrum
Herschel heating All Saints store

Infraroodstralers voor winkels

De manier waarop winkels worden verwarmd volledig veranderen

Het assortiment commerciële infraroodstralers van Herschel voor winkels verandert de manier waarop winkels worden verwarmd volledig en biedt kostenbesparende, stijlvolle en comfortabele warmte voor werknemers en klanten. Onze oplossingen zijn op afstand programmeerbaar, zodat u de warmte kunt regelen om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Onze Select 350w plafondtegelverwarmers zijn ideaal voor winkels met verlaagde plafonds – perfect voor het verwarmen van hele winkels of als aanvulling voor koudere zones binnen grotere gebouwen. De infraroodwarmte wordt naar beneden uitgestraald en houdt de warmtebron buiten het bereik van klanten en medewerkers. Eenvoudig te installeren en te bedienen, ze zijn discreet, efficiënt en onderhoudsvrij.

Herschel Aspect XL in retail store

Professionele specificatieservice:

Herschel heeft een team van in-house landmeters die on-site en desktop schattingsdiensten uitvoeren voor commerciële verwarmingsprojecten.

Neem contact met ons op met uw projectdetails

Blader door Winkelverwarmers

Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten

Herschel Aspect XL3 verwarmingslaarzen winkel

Gebruikt door toonaangevende NL Retailers

Herschel’s Summit 2600w is een zeer lichte, zeer efficiënte commerciële infraroodverwarming voor winkels die aan het plafond, aan de muur of hangend kan worden bevestigd en die comfortabele zoneverwarming biedt.

Aspect XL is een compacte maar krachtige zero-light heater die zorgt voor effectieve en efficiënte verwarming binnen de verwarmde zone. De Aspect XL winkelverwarmers worden gebruikt door toonaangevende retailers, waaronder Boots en All Saints, om ingangen en kassaruimtes in hun winkels te verwarmen. Herschel wordt snel erkend als de infraroodverwarmingswinkel met het ongeëvenaarde trackrecord in het verwarmen van de winkelstraat.

Al onze verwarmingen hebben een scala aan bedieningsmogelijkheden, zijn eenvoudig te installeren, onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur. Ze kunnen worden gebruikt als complete winkelverwarming of als aanvulling op bestaande verwarmingssystemen.

Neem contact op met ons warmteontwerpteam voor advies.

Klantengetuigenissen

“Schoolbord ziet er geweldig uit”

We renoveerden onze keuken en ontdekten infrarood-bordverwarmers van Herschel. We hielden van het concept en dachten dat het een fantastische aanvulling zou zijn op het moderne keukenontwerp waarvoor we gingen.
Het schoolbord ziet er geweldig uit, is een echt pratend stuk geworden wanneer vrienden langskomen, vooral wanneer ze de warmte voelen, en Archie de kat zal er ‘s ochtends niet vanaf komen! Kelvin Lee

“Eerdere verwarmingen waren niet effectief”

“We besloten om over te schakelen op Herschel infraroodverwarming voor onze handelsbalie en showroom omdat onze vorige bovenverwarmingen niet meer effectief waren en onze medewerkers en klanten niet warm hielden. Er werden verschillende soorten verwarmingselementen geïnstalleerd voor elk gebied en de installatie was ongelooflijk snel. Feedback van zowel personeel als klanten is dat ze merkbaar warmer zijn als het koud is, dus we zijn meer dan tevreden met de overstap naar Herschel Far Infrared heaters “.

Jason Rothwell, Howarth Timber.