DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Manhattan gebruikt voor buitenverwarming
Herschel Malibu gebruikt voor buitenverwarming
Herschel Florida voor buitenterrassen
Herschel infrarood verwarmingselementen in Californië in roségoud

Elektrish Terrasverwarmers

Kies uit ons uitgebreide assortiment de juiste terrasverwarmer voor jou

Herschel elektrische terrasverwarmers

Ons assortiment hoogwaardige, hoogwaardige, stijlvolle elektrische terrasverwarmers is ideaal voor het verlengen van uw zomeravonden buiten en het hele jaar door voor gebruik in cafés en restaurants.

Voor de meeste buitenruimtes raden we aan heaters met warme gloed te uit ons Sunset assortiment te kiezen : de Herschel California, Malibu, Colorado, Florida en Hawaii. Ze werken het beste in overdekte of beschutte zones met weinig wind.

Voor meer blootgestelde ruimtes zijn onze stralers uit de Performance reeks, de Miami en Manhattan, een krachtige oplossing met weinig verblinding.

Voor binnen- en overdekte ruimtes, die naar buiten opengaan, kunnen onze zero light verwarmingen de oplossing voor u zijn : Herschel Summit.

Havana is een draagbare verwarming die ideaal is voor verwarming onder een tafel.

Zoek op type terrasverwarmer

Alle terrasverwarmers

Toont alle 20 resultaten

Toont alle 20 resultaten

Inspirerende ideeën

Verwarming patio's buiten

Wandgemonteerde terrasverwarmers

Verwarmen van schoolruimtes buiten

Verwarmen van schoolruimtes buiten

Herschel geïnstalleerd als restaurantverwarming voor The Ned

Soho House restaurantverwarming

Warme gloed

De kwaliteit van warmte van ons Warm Glow assortiment terrasverwarmers moet je ervaren om het te geloven. De nieuwste koolstofvezel verwarmingstechnologie wordt gebruikt om een uiterst aangename diep oranje warme gloed te produceren en een geweldige, gezellige sfeer te creëren. De verwarmingslampen zijn energiezuinig en bieden een lange levensduur tot wel 10.000 uur. Ze zijn de allernieuwste op het gebied van buitenverwarmingstechnologie en vormen de perfecte tuinverwarmer voor buiten of terrasverwarmer.

Meer informatie

Donkerstraler – Designer gamma

Onze gestroomlijnde Designer gamma donkerstraler zorgen voor zachte en discrete warmte. Dit assortiment is ideaal waar een meer permanente warmte vereist is, zoals gesloten restaurants en bars die naar buiten openen. Ook zeer geschikt voor gebruik in warmere klimaten en huizen met kamers die naar buiten openen.

Alle Designer zero light heaters van Herschel zijn alleen geschikt voor installatie in permanent overdekte, beschutte ruimtes waar de heaters kunnen worden beschermd tegen regen of binnendringend water.

Meer informatie

Klantengetuigenissen

“Geweldige service, snelle en efficiënte levering”

We hebben infraroodstralers van Herschel Manhattan en Miami geïnstalleerd op twee van onze locaties, respectievelijk restaurant MOMMI in Clapham en The Rose & Crown Bar in Goldalming. Erg blij om zowel de verwarmingen als Herschel aan te bevelen. Geweldige service, snelle en efficiënte levering, responsief team met een groot technisch inzicht in hun producten en advies over onze specifieke installatievereisten. Onze buitenruimtes zeker comfortabeler gemaakt voor klanten.

“Ze werken uitstekend en de ruimte is het populairste gedeelte van de pub geworden”.

De pub heeft zwaar geïnvesteerd in onze Burleigh’s Gin Terrace waar we het hele jaar door ruimte wilden maken. De sleutel om dat mogelijk te maken was de installatie van de Manhattan-kachels die we kozen als een perfecte combinatie van warmteverdeling en stijlvolle looks. Ze werken briljant en de ruimte is de meest populaire plek in de kroeg geworden.

Het hele team van Herschel-Infrared was vriendelijk, super behulpzaam en zeer efficiënt. Wij van The Lancaster Arms bevelen zowel de kachels als het team van Herschel graag aan.

“Uitermate gezellig … een fantastisch verschil voor mijn klanten”

Bedankt voor de verwarmingen. Ze zien er buitengewoon gezellig uit en hebben een fantastisch verschil gemaakt voor mijn klanten in hun warmte en plezier buitenshuis. Ik aarzel niet om deze krachtige Herschel-verwarmingen met weinig verblinding aan te bevelen en heb al een tweede site gekocht. Tim, La Poule au Pot.

“Beste eigentijdse design buitenverwarmers”

Na uitgebreid onderzoek naar buitenverwarmers hebben we besloten om de Herschel verwarmingen aan te schaffen. We zijn de afgelopen jaren een bestaande klant van hun binnenverwarmers. We kunnen niet blijer zijn. De verwarmingen in ontwerp zijn cool en eigentijds, er was gewoon niets te vergelijken met het ontwerp op de markt. Wat nog belangrijker is, wauw de warmte die ze geven! Ons buitenterrein is getransformeerd en we kunnen zelfs op een koude avond gebruiken! Wij zijn projectontwikkelaars en deze verwarmingen hebben geresulteerd in het creëren van de meest kosteneffectieve buitenuitbreiding! De klantenservice van Herschel is zoals altijd eersteklas. We kozen voor de matzwarte optie, maar de roségouden verwarmingen zagen er ook erg indrukwekkend uit. Beveel dit product ten zeerste aan.