DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Pulsars verwarming cafe gebied
Herschel heating roof top bar
Gezellige barverwarming

Infraroodverwarming voor bars, cafés, hotels en restaurants

De ideale verwarmingsoplossing voor bars, cafés, hotels en restaurants

Herschel Infrared is de ideale oplossing voor het verwarmen van bars, cafés, hotels & restaurants en vele andere toepassingen in de horeca. Onze flexibele oplossingen voegen stijl toe, verwarmen grote oppervlakken comfortabel en effectief, waardoor waardevolle wand- en vloerruimte wordt bespaard.

Ongeacht de grootte of stijl van uw ruimte, we hebben een keuze uit verwarmingen die zowel binnen als buiten aan de muur of het plafond kunnen worden gemonteerd, wat een warme omgeving voor uw klanten zal creëren.

Paneelverwarmers

Onze slimline paneelverwarmers zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder spiegel, schoolbord en zelfs op maat gemaakte fotopanelen. Onze witte panelen kunnen aan het plafond worden gemonteerd, wat de perfecte oplossing is voor het verwarmen van het hoofdgebouw of keukens, gangen en wasruimtes. Kies voor hotelkamers spiegels voor de badkamers (voorkomt vocht en vermijdt beslagen spiegels). Kies witte panelen in plaats van convectoren of fotopanelen om een vleugje klasse toe te voegen. De mogelijkheid om aan het plafond of hoger aan de muur te monteren, maakt waardevolle ruimte vrij. Herschel biedt ook een beter comfort voor de inzittenden, energiebesparing en een veel esthetischer uiterlijk in vergelijking met convectoren.

Verwarm buitenruimtes met Herschel Hawaii

Professionele specificatieservice

Herschel heeft een team van in-house landmeters die on-site en desktop schattingsdiensten uitvoeren voor commerciële verwarmingsprojecten.

Neem contact met ons op met uw projectdetails

Blader door Bar- en restaurantverwarmers

Toont alle 9 resultaten

Toont alle 9 resultaten

blackboard heater for offices

Paneelverwarmers

Onze slimline paneelverwarmers zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder spiegel, schoolbord en zelfs op maat gemaakte fotopanelen. Onze witte panelen kunnen aan het plafond worden gemonteerd, wat de perfecte oplossing biedt voor het verwarmen van het hoofdgebouw of keukens, gangen en wasruimtes. Kies voor hotelkamers voor spiegels voor de badkamers (voorkomt vocht en vermijdt beslagen spiegels). Kies witte panelen in plaats van convectoren of fotopanelen om een vleugje klasse toe te voegen. De mogelijkheid om aan het plafond of hoger aan de muur te monteren, maakt waardevolle ruimte vrij. Herschel biedt ook een beter comfortniveau voor de bewoners, energiebesparingen en een veel mooiere afwerking in vergelijking met convectoren.

Meer informatie
Herschel Summit kachels

Donkerstraler – Designer gamma

Onze Designer Donkerstralers zijn perfect voor verwarmingszones in grote ruimtes, halfopen ruimtes of beschutte buitenruimtes. Toonaangevende bars, restaurants en cafés kiezen voor Herschel voor efficiënte gezoneerde verwarming. Kostenbesparend te installeren en te gebruiken zonder onderhoud, we hebben een verwarmingsoplossing voor alle vereisten.

Meer informatie
Herschel Colorado verwarmend terras in de buitenlucht

Commerciële terrasverwarmers

Voor blootgestelde buitenruimtes biedt onze selectie commerciële buitenverwarmers krachtigere warmgloeiende verwarmers met opties om centraal of individueel te regelen met een afstandsbediening.

Deze verwarmingen kunnen ook binnenshuis worden gebruikt in koudere moeilijk te verwarmen ruimtes en zijn ideaal voor gebruik in de buitenbar en in het restaurant.

Meer informatie

Inspirerende ideeën

Starbucks verwarmd door café

Installeert – verwarming in de horeca

Herschel geïnstalleerd als restaurantverwarming voor The Ned

Soho House restaurantverwarming

Herschel Pulsar verwarmt een café

Verwarming Café in Wales Millennium Centre

Klantengetuigenissen

“Geweldige service, snelle en efficiënte levering”

We hebben infraroodstralers van Herschel Manhattan en Miami geïnstalleerd op twee van onze locaties, respectievelijk restaurant MOMMI in Clapham en The Rose & Crown Bar in Goldalming. Erg blij om zowel de verwarmingen als Herschel aan te bevelen. Geweldige service, snelle en efficiënte levering, responsief team met een groot technisch inzicht in hun producten en advies over onze specifieke installatievereisten. Onze buitenruimtes zeker comfortabeler gemaakt voor klanten.

“Ze werken uitstekend en de ruimte is het populairste gedeelte van de pub geworden”.

De pub heeft zwaar geïnvesteerd in onze Burleigh’s Gin Terrace waar we het hele jaar door ruimte wilden maken. De sleutel om dat mogelijk te maken was de installatie van de Manhattan-kachels die we kozen als een perfecte combinatie van warmteverdeling en stijlvolle looks. Ze werken briljant en de ruimte is de meest populaire plek in de kroeg geworden.

Het hele team van Herschel-Infrared was vriendelijk, super behulpzaam en zeer efficiënt. Wij van The Lancaster Arms bevelen zowel de kachels als het team van Herschel graag aan.

“Uitermate gezellig … een fantastisch verschil voor mijn klanten”

Bedankt voor de verwarmingen. Ze zien er buitengewoon gezellig uit en hebben een fantastisch verschil gemaakt voor mijn klanten in hun warmte en plezier buitenshuis. Ik aarzel niet om deze krachtige Herschel-verwarmingen met weinig verblinding aan te bevelen en heb al een tweede site gekocht. Tim, La Poule au Pot.

” Beveel deze heaters ten zeerste aan”

Beveel deze heaters ten zeerste aan. We hebben er een aantal geïnstalleerd in onze restaurantruimte die is gevestigd in een oud gebouw met hoge plafonds. De verwarmingen zijn zeer effectief en we zijn erg blij met hoe gemakkelijk ze te bedienen zijn, vooral als we verschillende gebieden op verschillende temperaturen instellen. Het verwarmen van een grote ruimte als de onze zal nooit goedkoop zijn, maar ik ben zeer tevreden dat deze verwarmingen een van de beste economische oplossingen zijn. Ook geweldige service van Herschel, aarzel niet om opnieuw te gebruiken.

Blader door alle typen verwarming

Zoals gebruikt door: