DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel infraroodpanelen verwarmen een keuken
Herschel infraroodpanelen gebruikt in het COP26 House
Draagbaar infraroodpaneel
Inspire Picture panelen kunnen worden gebruikt om een woonkamer in Nederland te verwarmen

Infraroodpanelen voor woningen

Voel je gezellig en comfortabel met infraroodpanelen, prachtig gemaakt om het ontwerp van elk interieur aan te vullen

Waarom kiezen voor Herschel Infrarood verwarmingspanelen?

Stijlvolle, ultradunne en ruimtebesparende infraroodpanelen gebruiken stralingswarmte om de kamer gelijkmatig te verwarmen, waardoor een comfortabel, natuurlijk gevoel van warmte ontstaat waar onze klanten dol op zijn! 

In plaats van de lucht in een kamer direct te verwarmen, verwarmen onze IR-panelen de muren, het plafond en de vloer gelijkmatig, waardoor de warmte wordt geabsorbeerd en de warmte zachtjes weer wordt afgegeven aan de kamer. Dit is efficiënter dan conventionele verwarmingssystemen die energie verspillen door grote hoeveelheden lucht te verwarmen.

Ver-infraroodpanelen zijn de gemakkelijkste manier om over te schakelen naar 100% netto koolstofvrije verwarming. Ze kunnen worden geïnstalleerd als een volledig huisalternatief voor warmtepompen, dat aanzienlijk goedkoper is en veel gemakkelijker te installeren, of als een aanvullende oplossing voor bestaande verwarmingssystemen.

Voordelen van Infrarood panelen voor verwarming:

 • Minder energieverbruik
 • Natuurlijke warmte
 • 100% netto koolstofvrije verwarming
 • Helpt schimmel en condensatie te voorkomen
 • Onderhoudsvrij, lange levensduur, meer dan 95% recyclebaar
 • Makkelijk te installeren
 • Reeks prachtige stijlen voor in huis

We hebben twee reeksen infraroodverwarmingspanelen om uit te kiezen. Ons Inspire-assortiment infraroodstralers is gemaakt in Duitsland. Prachtig afgewerkt, ze zijn de hoogste kwaliteit elektrische verwarmingen op de markt, zijn ontworpen en vervaardigd om een leven lang mee te gaan en worden geleverd met een garantie van 10 jaar.

Ons populaire Select XLS-assortiment frameloze infraroodpanelen biedt onverslaanbare prestaties en een fantastische combinatie van kwaliteit en prijs, allemaal ondersteund door een garantie van 5 jaar. Ze hebben geïntegreerde ontvangertechnologie, waardoor ze perfect zijn voor doe-het-zelf- of retrofit-installaties, met eenvoudige bediening via een XLS-thermostaat naar keuze.

Onze nieuwste aanwinst, de Herschel Krystal, is uniek in de markt en bevat de nieuwste technologie voor een hoog vermogen en snelle opwarming in een supercompact, ruimtebesparend ontwerp dat netjes in het plafond kan worden geplaatst voor een naadloze afwerking.

Blader door andere paneeltypen

Bladeren op woongebied

Blader op bereik

Blader door alle infrarood verwarmingspanelen

Infraroodpanelen
 • Herschel Select XLS – Wit paneelverwarming

  (15 beoordelingen)
  5 Jaar Garantie
  5 Sizes
  Vanaf 276.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Select XLS Rond

  Select XLS – Rond

  5 Jaar Garantie
  2 Sizes
  Vanaf 359.00
  Bekijk assortiment
 • Select XLS - Spiegel Infraroodstraler

  Select XLS – Spiegel Infraroodstraler

  (4 beoordelingen)
  5 Jaar Garantie
  3 Sizes
  Vanaf 438.00
  Bekijk assortiment
 • XLS Handdoekverwarming

  Select XLS – Witte glazen infrarood handdoekverwarmer Met geïntegreerde bediening

  (4 beoordelingen)
  5 Jaar Garantie
  2 Sizes
  Vanaf 539.00
  Bekijk assortiment
 • Select XLS Handdoekverwarming Zwart - Met geïntegreerde bediening

  Select XLS – Infrarood handdoekverwarming van zwart glas Met geïntegreerde bediening

  5 jaar Garantie
  2 Sizes
  Vanaf 539.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Krystal Zwart

  Krystal Zwart 600 – 1000W

  5 Jaar Garantie
  2 Sizes
  Vanaf 839.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Krystal Wit

  Krystal Wit 600 – 1000W

  5 Jaar Garantie
  2 Sizes
  Vanaf 839.00
  Bekijk assortiment
 • Select XLS Wit

  Inspire – Witte frameloze infrarood paneelverwarming

  (9 beoordelingen)
  10 Jaar Garantie
  9 Sizes
  Vanaf 449.00
  Bekijk assortiment
 • Inspire – Spiegel Infrarotstraler

  Herschel Inspire – Spiegel Infrarotstraler

  (7 beoordelingen)
  10 Jaar Garantie
  7 Sizes
  Vanaf 618.00
  Bekijk assortiment
 • Inspire Picture

  Herschel Inspire – Picture Paneel

  (5 beoordelingen)
  10 Jaar Garantie
  7 Sizes
  Vanaf 639.00
  Bekijk assortiment
 • Inspire Blackboard

  Herschel Inspire – krijtbordpaneel

  (1 beoordeling)
  10 Jaar Garantie
  3 Sizes
  Vanaf 1,289.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Inspire Glass

  Herschel Inspire – Glas paneelverwarming

  (3 beoordelingen)
  10 Jaar Garantie
  8 Sizes
  Vanaf 646.00
  Bekijk assortiment
 • Onder bureau verwarming

  Select – Infrarood onder bureauverwarmer

  5 Jaar Garantie
  1 Grootte
  Vanaf 225.00
  Bekijk assortiment
 • Select - Mobiele Infrarood Verwarming

  Select – Mobiele Infrarood Verwarming

  5 Jaar Garantie
  1 Grootte
  Vanaf 419.00
  Bekijk assortiment

Enige resultaat

Select XLS handdoekverwarmer in badkamer

Ontworpen om elke omgeving aan te vullen

Onze witte panelen kunnen aan de muur of aan het plafond worden gemonteerd en zijn ontworpen om discreet op te gaan in elke kamer in huis. Glas-, spiegel- en schilderijpanelen kunnen alleen als wandpaneelverwarming worden geïnstalleerd.

Overweeg voor een eigentijdse en stijlvolle look in badkamers onze spiegelpanelen of handdoekverwarmers, ze zien er prachtig uit en zijn perfect om vocht te verminderen.

Voor het ultieme op het gebied van verwarming, laat ons uw favoriete foto of afbeelding afdrukken en van uw verwarming een kunstwerk op maat maken. Je kunt zelfs een verwarmingals schoolbord hebben.

Onze besturingssystemen maken volledige app-controle mogelijk en voldoen aan de EU-wetgeving op het gebied van energiebesparing (LOT20). Al onze panelen zijn volledig getest door TÜV volgens GS, CE en internationale elektrische veiligheidsnormen.

Voor alle soorten woningen

Inspirerende ideeën

Herschel infraroodpanelen zoals te zien op DIYSOS

Witte paneelverwarmers van Herschel

Tevreden klanten met hun infraroodspiegel

Tevreden klanten presenteren hun designhuis op tv

Herschel infraroodpanelen zoals te zien op tv

Herschel schenkt heaters aan DIY SOS

Klantengetuigenissen

“Zo blij met het eindproduct”

Het kopen van een huis met nachtverwarmers vereiste een complete verandering in het verwarmingssysteem. Herschel infrarood verwarmingspanelen boden een economische en milieuvriendelijke oplossing die de voorkeur had boven de installatie van een gasketel. Herschel was gedurende het hele proces behulpzaam en efficiënt. We maten de kamers en ze berekenden wat we nodig hadden, wat verschillende opties bood voor het verschillende model panelen.

De panelen waren eenvoudig te installeren en ik ben zo blij met het eindproduct. Ze zien er elegant en onopvallend uit aan het plafond; maar zorgen voor direct verwarmende warmte. Wassen droogt snel, tegelvloeren voelen warm aan onder blote voeten en er zijn geen radiatoren die de muurruimte verstoppen. Ik vind het geweldig dat ik elk paneel kan bedienen via een app op mijn telefoon, wat betekent dat het gemakkelijk is om een kamer op te warmen met een druk op de knop. Het beste van alles was dat toen de elektriciteitsrekening kwam, het zeer redelijk was.

“Mijn steentje bijdragen aan klimaatverandering”

Mijn hele ervaring. 3 infrarood plafondpanelen en 1 wandverwarmer. Ik heb mijn eerste eigendom gekocht. Een klein terras met 1 slaapkamer huis met de slaapkamer op een tussenverdieping. De hoogte van de begane grond tot het plafond is 4,9 m. Zeer open plan rare vorm. Het enige verwarmingssysteem dat het had, was een stekker in een elektrische open haard … en de gasmeter was verwijderd. Hoe dan ook, na dagen / weken van onderzoek en aangezien ik een beetje een ‘milieuvriendelijke noot’ ben, heb ik gekozen voor een elektrisch verwarmingssysteem en vervolgens voor infraroodpanelen omdat ik niet genoeg ruimte heb voor iets aan mijn muren. Gas- of opslagverwarmers zouden zinloos zijn geweest omdat er een enorm luchtvolume is omdat het allemaal open is en de warmte stijgt. Mijn diamantcollega / vriend, een elektricien van achter in de vijftig, had nog nooit zoiets gedaan, maar ik verzekerde hem dat hij zeer capabel was (lol). Eindelijk toch een bijna volledige herbedrading en een nieuw bord. Ik stuurde foto’s met metingen en beschrijvingen omdat ik geen idee had welke maat / wattage ik moest krijgen en het team was zeer efficiënt in het vertellen van wat ik nodig had na meer dan een paar e-mails terug en vierde. De instructies op de website die mijn beste vriend ongeveer twee weken las, waren heel duidelijk toen hij er eenmaal achter was. Hoewel mijn meubelmaker wel adviseerde om extra lijsten boven de plafonds te plaatsen om ze tegen te houden, maar ik heb de mijne toch verlaagd en had toegang tot het hok, dus dit was geen probleem voor mij. Nu zit ik momenteel in mijn nieuwe huis met ze allemaal verbonden. Bij de start van dit project was ik een 24-jarige schilder en decorateur die ‘geen idee heeft’ en infraroodtechnologie ‘geldverspilling’ is. Ik heb nu bewezen dat mensen het op beide punten bij het verkeerde eind hebben en ze zijn zeer verbaasd over deze dingen. De warmte die ze afgeven is direct, net als de zon. Verwarmt muren, oppervlakken, objecten – wat betekent dat ze de lucht niet benauwd maken zoals gasradiatoren of verwarmingselementen die me hoofdpijn zouden bezorgen en me het gevoel zouden geven dat ik niet kon ademen. Ook gezien het meeste wattage van de opslagverwarming, zijn deze bedoeld om beter te zijn voor de rekeningen. Het is even wennen. Ik ben erg blij met hen en de algehele ervaring met dit bedrijf. Ik hoop dat ze lang meegaan, dus dit zal mijn eerste en laatste aankoop zijn. Tenzij ik over meer dan 20 jaar verhuis, ben ik terug en hopelijk heeft deze internetpagina duizenden 5 * beoordelingen. Ik had een probleem met de app op mijn telefoon (hoewel ik een 5-sterrenbeoordeling geef, moet ik wel werken). Maar gelukkig gaven de mensen van herschel mij een alternatief zodat ik dit systeem kon gebruiken zoals het bedoeld was en daar ben ik heel dankbaar voor, want nu ben ik gezellig. Dus nu, nu met mijn panelen en mijn leverancier van elektriciteit uit hernieuwbare energie, draag ik nu mijn steentje bij aan klimaatverandering – tenminste in mijn gedachten … Bedankt iedereen.

“De hitte is heerlijk”

Buitengewoon. Makkelijk te installeren, makkelijk te programmeren en de warmte is heerlijk. Onze vrienden houden ook van hen. Ze zijn zo onder de indruk dat ze nog nooit van infraroodverwarming hebben gehoord, maar ze denken er nu over na.

“Ze houden onze kosten laag”.

“We gebruikten deze in onze studentenhuisvesting en ze gingen heel goed, dus we hebben ze voorgesteld aan onze flats die een beetje duurder zijn. Ze geven ons een ruimtebesparende optie … ecologisch gezien houden ze onze kosten laag, hebben we ons gas kwijt en is alles elektrisch, dus het is maar één rekening, dus we weten precies waar we aan toe zijn. Ze houden de eigendommen echt lekker warm en we zijn er erg blij mee. ” Bezoek de casestudy om de volledige videogetuigenis van de eigenaar van Honor Properties te horen.