DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel infraroodpanelen verwarmen een keuken
Herschel infraroodpanelen gebruikt in het COP26 House
Draagbaar infraroodpaneel
Inspire Picture panelen kunnen worden gebruikt om een woonkamer in Nederland te verwarmen

Designer infrarood verwarmingspanelen voor huizen

Voel je behaaglijk en comfortabel met infraroodverwarmingspanelen, prachtig gemaakt als aanvulling op het ontwerp van elk interieur

Stijlvol, ultraslank en ruimtebesparend, infraroodpanelen gebruiken stralingswarmte om de ruimte gelijkmatig te verwarmen en creëren zo een comfortabel, natuurlijk warmtegevoel waar onze klanten dol op zijn!

In plaats van rechtstreeks de lucht in een kamer te verwarmen, verwarmen onze IR panelen gelijkmatig de muren, het plafond en de vloer, waardoor de warmte wordt geabsorbeerd en zachtjes weer wordt afgegeven aan de kamer. Dit is efficiënter dan conventionele verwarmingssystemen die energie verspillen door grote hoeveelheden lucht te verwarmen.

Inspire hond foto

Voordelen van infraroodpanelen voor verwarming

 • Minder energieverbruik
 • Natuurlijke warmte
 • 100% netto koolstofvrije verwarming
 • Helpt schimmel en condensatie voorkomen
 • Onderhoudsvrij, lange levensduur, meer dan 95% recyclebaar
 • Gemakkelijk te installeren
 • Een reeks prachtige stijlen voor je huis

Onze witte infrarood paneelverwarmers uit de Comfort-serie worden geproduceerd en geassembleerd in onze nieuwe Europese productiefaciliteit. We hebben Comfort ontworpen als het meest milieuvriendelijke en best presterende infraroodpaneel op de markt. Ze zijn gemaakt van Europees staal en bevatten ons Duitse verwarmingselement met 10 jaar garantie. Ideaal voor nieuwbouw en renovatie.

Onze populaire Select XLS reeks frameloze infraroodpanelen biedt een fantastische combinatie van prestaties, kwaliteit en prijs, allemaal ondersteund met 5 jaar garantie. Ze hebben geïntegreerde ontvangertechnologie, waardoor ze perfect zijn voor doe-het-zelf of retrofit-installaties, met eenvoudige bediening via een XLS-thermostaat naar keuze.

Herschel Krystal heeft een uniek ontwerp en bevat de nieuwste infraroodtechnologie voor een hoog vermogen en snelle opwarming in een supercompact, ruimtebesparend ontwerp dat netjes in het plafond kan worden ingebouwd voor een naadloze afwerking. Perfect voor luxe huizen en badkamers.

Ons Inspire-assortiment wordt op bestelling gemaakt in Duitsland en omvat op maat gemaakte afbeeldingen, spiegels en witte infraroodpanelen met 10 jaar garantie.

Blader door andere paneeltypen

Bladeren op woongebied

Blader op bereik

Blader door alle infrarood verwarmingspanelen

Infraroodpanelen
 • Comfort

  Comfort – Wit warmtepaneel

  10 Jaar Garantie
  8 Maten
  Vanaf 359.00
  Bekijk assortiment
 • Select XLS –Wit warmtepaneel

  (15 beoordelingen)
  5 Jaar Garantie
  5 Maten
  Vanaf 276.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Select XLS Rond

  Select XLS – Rond warmtepaneel

  5 Jaar Garantie
  2 Maten
  Vanaf 359.00
  Bekijk assortiment
 • Select XLS - Spiegel Infraroodstraler

  Select XLS – Spiegel warmtepaneel

  (4 beoordelingen)
  5 Jaar Garantie
  3 Maten
  Vanaf 438.00
  Bekijk assortiment
 • XLS Handdoekverwarming

  Select XLS – Witte glazen infrarood handdoekverwarming met geïntegreerde bediening

  (4 beoordelingen)
  5 Jaar Garantie
  2 Maten
  Vanaf 539.00
  Bekijk assortiment
 • Select XLS Handdoekverwarming Zwart - Met geïntegreerde bediening

  Select XLS – Zwarte glazen infrarood handdoekverwarming met geïntegreerde bediening

  5 Jaar Garantie
  2 Maten
  Vanaf 539.00
  Bekijk assortiment
 • XLS Mirror with Lights

  Select XLS – Spiegel warmtepaneel met verlichting en geïntegreerde bediening

  5 Jaar Garantie Garantie
  2 Maten
  Vanaf 539.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Krystal Zwart

  Krystal Zwart 600 – 1000W

  5 Jaar Garantie
  2 Maten
  Vanaf 839.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Krystal Wit

  Krystal Wit 600 – 1000W

  5 Jaar Garantie
  2 Maten
  Vanaf 839.00
  Bekijk assortiment
 • Select XLS Wit

  Inspire – Wit frameloos infrarood warmtepaneel

  (9 beoordelingen)
  10 Jaar Garantie
  9 Maten
  Vanaf 449.00
  Bekijk assortiment
 • Inspire – Spiegel Infrarotstraler

  Inspire – Spiegel warmtepaneel

  (7 beoordelingen)
  10 Jaar Garantie
  7 Maten
  Vanaf 618.00
  Bekijk assortiment
 • Inspire Picture

  Inspire Picture warmtepaneel

  (5 beoordelingen)
  10 Jaar Garantie
  7 Maten
  Vanaf 639.00
  Bekijk assortiment
 • Inspire Blackboard

  Inspire Krijtbord warmtepaneel

  (1 beoordeling)
  10 Jaar Garantie
  3 Maten
  Vanaf 1,289.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Inspire Glass

  Inspire – Glas warmtepaneel

  (3 beoordelingen)
  10 Jaar Garantie
  8 Maten
  Vanaf 646.00
  Bekijk assortiment
 • Onder bureau verwarming

  Select – Infrarood bureauverwarming

  5 Jaar Garantie
  1 Maten
  Vanaf 225.00
  Bekijk assortiment
 • Select - Mobiele Infrarood Verwarming

  Select – Mobiele Infrarood Verwarming

  5 Jaar Garantie
  1 Maten
  Vanaf 419.00
  Bekijk assortiment
 • Select S3 intelligente vrijstaande verwarming

  Select S3 Vrijstaande verwarming

  5 Jaar Garantie
  1 Maten
  Vanaf 599.00
  Bekijk assortiment

Enige resultaat

Select XLS handdoekverwarmer in badkamer

Ontworpen om elke omgeving aan te vullen

Onze witte panelen kunnen aan de muur of aan het plafond worden gemonteerd en zijn ontworpen om discreet op te gaan in elke kamer in huis. Glas-, spiegel- en schilderijpanelen kunnen alleen als wandpaneelverwarming worden geïnstalleerd.

Overweeg voor een eigentijdse en stijlvolle look in badkamers onze spiegelpanelen of handdoekverwarmers, ze zien er prachtig uit en zijn perfect om vocht te verminderen.

Voor het ultieme op het gebied van verwarming, laat ons uw favoriete foto of afbeelding afdrukken en van uw verwarming een kunstwerk op maat maken. Je kunt zelfs een verwarmingals schoolbord hebben.

Onze besturingssystemen maken volledige app-controle mogelijk en voldoen aan de EU-wetgeving op het gebied van energiebesparing (LOT20). Al onze panelen zijn volledig getest door TÜV volgens GS, CE en internationale elektrische veiligheidsnormen.

Voor alle soorten woningen

Inspirerende ideeën

Herschel infraroodpanelen zoals te zien op DIYSOS

Witte paneelverwarmers van Herschel

Tevreden klanten met hun infraroodspiegel

Tevreden klanten presenteren hun designhuis op tv

Herschel infraroodpanelen zoals te zien op tv

Herschel schenkt heaters aan DIY SOS

Klantengetuigenissen

“Zo blij met het eindproduct”

Het kopen van een huis met nachtverwarmers vereiste een complete verandering in het verwarmingssysteem. Herschel infrarood verwarmingspanelen boden een economische en milieuvriendelijke oplossing die de voorkeur had boven de installatie van een gasketel. Herschel was gedurende het hele proces behulpzaam en efficiënt. We maten de kamers en ze berekenden wat we nodig hadden, wat verschillende opties bood voor het verschillende model panelen.

De panelen waren eenvoudig te installeren en ik ben zo blij met het eindproduct. Ze zien er elegant en onopvallend uit aan het plafond; maar zorgen voor direct verwarmende warmte. Wassen droogt snel, tegelvloeren voelen warm aan onder blote voeten en er zijn geen radiatoren die de muurruimte verstoppen. Ik vind het geweldig dat ik elk paneel kan bedienen via een app op mijn telefoon, wat betekent dat het gemakkelijk is om een kamer op te warmen met een druk op de knop. Het beste van alles was dat toen de elektriciteitsrekening kwam, het zeer redelijk was.

“Mijn steentje bijdragen aan klimaatverandering”

Mijn hele ervaring. 3 infrarood plafondpanelen en 1 wandverwarmer. Ik heb mijn eerste eigendom gekocht. Een klein terras met 1 slaapkamer huis met de slaapkamer op een tussenverdieping. De hoogte van de begane grond tot het plafond is 4,9 m. Zeer open plan rare vorm. Het enige verwarmingssysteem dat het had, was een stekker in een elektrische open haard … en de gasmeter was verwijderd. Hoe dan ook, na dagen / weken van onderzoek en aangezien ik een beetje een ‘milieuvriendelijke noot’ ben, heb ik gekozen voor een elektrisch verwarmingssysteem en vervolgens voor infraroodpanelen omdat ik niet genoeg ruimte heb voor iets aan mijn muren. Gas- of opslagverwarmers zouden zinloos zijn geweest omdat er een enorm luchtvolume is omdat het allemaal open is en de warmte stijgt. Mijn diamantcollega / vriend, een elektricien van achter in de vijftig, had nog nooit zoiets gedaan, maar ik verzekerde hem dat hij zeer capabel was (lol). Eindelijk toch een bijna volledige herbedrading en een nieuw bord. Ik stuurde foto’s met metingen en beschrijvingen omdat ik geen idee had welke maat / wattage ik moest krijgen en het team was zeer efficiënt in het vertellen van wat ik nodig had na meer dan een paar e-mails terug en vierde. De instructies op de website die mijn beste vriend ongeveer twee weken las, waren heel duidelijk toen hij er eenmaal achter was. Hoewel mijn meubelmaker wel adviseerde om extra lijsten boven de plafonds te plaatsen om ze tegen te houden, maar ik heb de mijne toch verlaagd en had toegang tot het hok, dus dit was geen probleem voor mij. Nu zit ik momenteel in mijn nieuwe huis met ze allemaal verbonden. Bij de start van dit project was ik een 24-jarige schilder en decorateur die ‘geen idee heeft’ en infraroodtechnologie ‘geldverspilling’ is. Ik heb nu bewezen dat mensen het op beide punten bij het verkeerde eind hebben en ze zijn zeer verbaasd over deze dingen. De warmte die ze afgeven is direct, net als de zon. Verwarmt muren, oppervlakken, objecten – wat betekent dat ze de lucht niet benauwd maken zoals gasradiatoren of verwarmingselementen die me hoofdpijn zouden bezorgen en me het gevoel zouden geven dat ik niet kon ademen. Ook gezien het meeste wattage van de opslagverwarming, zijn deze bedoeld om beter te zijn voor de rekeningen. Het is even wennen. Ik ben erg blij met hen en de algehele ervaring met dit bedrijf. Ik hoop dat ze lang meegaan, dus dit zal mijn eerste en laatste aankoop zijn. Tenzij ik over meer dan 20 jaar verhuis, ben ik terug en hopelijk heeft deze internetpagina duizenden 5 * beoordelingen. Ik had een probleem met de app op mijn telefoon (hoewel ik een 5-sterrenbeoordeling geef, moet ik wel werken). Maar gelukkig gaven de mensen van herschel mij een alternatief zodat ik dit systeem kon gebruiken zoals het bedoeld was en daar ben ik heel dankbaar voor, want nu ben ik gezellig. Dus nu, nu met mijn panelen en mijn leverancier van elektriciteit uit hernieuwbare energie, draag ik nu mijn steentje bij aan klimaatverandering – tenminste in mijn gedachten … Bedankt iedereen.

“De hitte is heerlijk”

Buitengewoon. Makkelijk te installeren, makkelijk te programmeren en de warmte is heerlijk. Onze vrienden houden ook van hen. Ze zijn zo onder de indruk dat ze nog nooit van infraroodverwarming hebben gehoord, maar ze denken er nu over na.

“Ze houden onze kosten laag”.

“We gebruikten deze in onze studentenhuisvesting en ze gingen heel goed, dus we hebben ze voorgesteld aan onze flats die een beetje duurder zijn. Ze geven ons een ruimtebesparende optie … ecologisch gezien houden ze onze kosten laag, hebben we ons gas kwijt en is alles elektrisch, dus het is maar één rekening, dus we weten precies waar we aan toe zijn. Ze houden de eigendommen echt lekker warm en we zijn er erg blij mee. ” Bezoek de casestudy om de volledige videogetuigenis van de eigenaar van Honor Properties te horen.