DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Inspire fotopaneel
office space warmed by decorative Herschel picture panel
Inspire Picture panelen kunnen worden gebruikt om een woonkamer in Nederland te verwarmen
Infrarood verwarming voor woningen

Infrarood Picture panelen

Een prachtig middelpunt van elke kamer

Maak een prachtig middelpunt van elke kamer door uw favoriete foto te laten afdrukken op een infraroodstraler. Onze Inspire infrarood fotopanelen zijn volledig op maat gemaakt, gemaakt en gedrukt in Duitsland en hebben een garantie van 10 jaar.

Alle infrarood fotopanelen zijn gedrukt op ESG veiligheidsglas met een keuze uit een hoogwaardige matte of glanzende afwerking. Fotopanelen zijn standaard frameloos, maar tegen een kleine meerprijs is een breed scala aan frames beschikbaar als optie.

De slanke, gemakkelijk te monteren en te installeren panelen zijn vervaardigd en ontworpen om een leven lang mee te gaan – neem ze gewoon mee als u verhuist.

Door infraroodpicturepanelen bladeren

Enige resultaat

Enige resultaat

Inspire Picture

Perfect om extra stijl aan je interieur toe te voegen

Onze klanten hebben een hele reeks inspirerende afbeeldingen gekozen voor hun gepersonaliseerde paneelverwarming. We hebben favoriete familieportretten afgedrukt op prachtige afbeeldingen van huisdieren, speciale herinneringen aan vakanties, afbeeldingen van zelfgebouwde vastgoedprojecten en bedrijven die kiezen voor bedrijfslogo’s.

We hebben ook een brede selectie van onze eigen, zorgvuldig geselecteerde afbeeldingen die kunnen worden gekozen om een prachtig decor aan kamers toe te voegen. Neem contact op voor meer informatie over ons eigen assortiment afbeeldingen.

Herschel infrarood fotopanelen zijn het nieuwste op het gebied van innovatieve verwarming en zijn gewoon perfect voor het creëren van stijlvolle, comfortabele warmte.

Blader door andere paneeltypen

Inspirerende ideeën

Inspireer een gepersonaliseerde foto met een vakantieafbeelding

Herschel Inspire Pictures

Tevreden klanten met hun infraroodspiegel

Tevreden klanten presenteren hun designhuis op tv

Klantengetuigenissen

“Beste verwarming die ik ooit heb gehad”

Fantastisch verwarmingssysteem. Beste verwarming die ik ooit heb gehad.

“De hitte is heerlijk”

Buitengewoon. Makkelijk te installeren, makkelijk te programmeren en de warmte is heerlijk. Onze vrienden houden ook van hen. Ze zijn zo onder de indruk dat ze nog nooit van infraroodverwarming hebben gehoord, maar ze denken er nu over na.

“Ze zijn gewoon fantastisch”!

“Bedankt voor de verwarmingen, ze zijn gewoon fantastisch”!