DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

infrared Ceiling Heaters for offices
Plafondgemonteerde Herschel Summit in een kantoor
Pulsars in Westminster College
Plafond heaters voor kantoren

Infrarood kantoorverwarmers

Innovatieve verwarmingsoplossingen voor kantoren

Maak optimaal gebruik van de waardevolle wand- en vloeroppervlakte door over te schakelen op Herschel’s Infrarood Kantoorverwarmers. Onze plafondtegelverwarmers van 60 x 60 cm passen perfect in verlaagde plafondroosters en passen in het plafond. Het stralende karakter van Herschel Infrarood betekent dat de warmte precies gaat waar u het wilt en u verspilt geen overtollige energie aan het opwarmen van ongebruikte delen van een kamer. Er is geen geluid, geen bewegende delen en geen onderhoud. Infraroodwarmte zorgt voor een gezonde, vochtvrije kantoorsfeer.

Voor ongebruikelijke kantoren zoals omgebouwde gebouwen met hogere of schuine plafonds, bieden onze Summit- en Pulsar-verwarmingen de perfecte oplossing.

Inspirerende ideeën

Oplossingen voor kantoorverwarming

Kantoorverwarmingsoplossingen voor architectenbureau

Herschel witte panelen plafondmontage in kantoorruimte

Verwarming voor kantoorruimtes

Herschel white panels ceiling mounted

Professionele specificatieservice

Herschel heeft een team van in-house landmeters die on-site en desktop schattingsdiensten uitvoeren voor commerciële verwarmingsprojecten.

Neem contact met ons op met uw projectdetails

Blader door kantoorverwarming

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

heating office spaces

Verwarm uw kantoor van boven naar beneden

Infrarood plafondverwarmers kunnen op uw kantoorplafond worden geïnstalleerd en naar beneden wijzen om de kamer en de bewoners eronder te verwarmen. Plafondroosters zijn uitstekende ruimtes voor onze 350 W plafondtegelverwarmers en verwarmen een gebied van 6-8 m2, dus het vervangen van een tegel om de paar meter zorgt voor een zeer discrete, gelijkmatige warmteafdekking voor een zeer laag energieverbruik. Ze zijn speciaal ontworpen om warmteverlies aan de achterkant te minimaliseren en worden geleverd met 5 jaar garantie.

Onze Summit- en Pulsar-kachels bieden effectieve verwarmingsoplossingen voor plafondmontage waar kantoorplafonds hoger of schuin zijn.

Infrarood paneelverwarmers zijn zeer eenvoudig te installeren en eenvoudig te bedienen met Herschel Controls. Ze vormen de perfecte vervanging voor omvangrijke aan de muur gemonteerde elektrische convectieverhitters of nachtverwarmers. Onze panelen zijn energiezuinig, onderhoudsvrij en eenvoudig te installeren en te bedienen.

Klantengetuigenissen

“Echt comfortabele warmte”

“De verwarmde spiegels van Herschel zijn perfect voor badkamers en doucheruimtes. Onze vergaderruimtes gebruiken verwarmde schoolborden die geweldig zijn voor onze ontwerpers om ideeën op te tekenen en vast te leggen. De ontwerper Pulsar maakt een gedurfd statement wanneer klanten de receptie binnenkomen en het interieurontwerp perfect complimenteren. Summit units hangen boven designwerkplekken om te verwarmen waar en wanneer dat nodig is. Plafondgemonteerde verwarmingspanelen maken wandruimte vrij en zorgen voor echt comfortabele warmte. ” Alex Pankoff, Nuhaus

“Blij met deze verwarming”

“De verwarmingen werken perfect tijdens het handhaven van een goede kantoortemperatuur, zelfs tijdens de koudste module in december. We zijn heel blij met deze verwarming en de ontvangen service”.

Microscooters

Stad van Westminster College

“We hebben met succes de Herschel Pulsar-units geïnstalleerd op onze locatie in Paddington. Ze zien er geweldig uit en werken heel goed, waardoor het personeel van de receptie comfortabel is. Ze zijn geweldig gebleken voor het moreel van ons personeel, zijn zeer veilig en overwinnen de uitdagingen op onze site rond luchtstroom en stratificatie. Een zeer elegante oplossing. Bedankt voor zo’n geweldig product en het advies rondom de installatie ”.

“Je zou het verschil niet geloven”

“Je zou het verschil niet geloven dat het heeft gemaakt … het maakt het team zeker comfortabel om te werken terwijl het in dat gebied is gevestigd!”

SG Gaming, Warehouse