DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Kantoor- en showroomverwarming

Kantoor- en showroomverwarming

Klantenoverzicht: om een stijlvolle en eigentijdse werkomgeving te creëren

Nühaus kiest Herschel voor nieuwe kantoor- en showroomverwarming

Als het gaat om het opnieuw modelleren van uw huis, het bouwen van een uitbreiding of het plannen van een nieuwbouw, blinkt NÜHAUS uit – het combineren van architectonisch ontwerp en bouwfuncties als een compleet pakket onder één dak.

Van ontwerp, planning, financiering en constructie, het NUHAUS-team bestaat uit architecturale ontwerpers, ingenieurs, kwantiteitsonderzoekers en projectmanagers – allemaal met één doel voor ogen – om uw visie precies zo te leveren zoals u het ziet.

Vanwege voortdurende uitbreiding is Nühaus onlangs verhuisd naar een nieuwe kantoorfaciliteit in het North West Business Park, Dublin 15. Het team heeft de hoogste normen van ontwerp en constructie toegepast om een ​​eigentijdse en stijlvolle werkomgeving voor het Nühaus-team te creëren. Een belangrijk onderdeel van het project was verwarming om het hele jaar door comfort te behouden, terwijl het ook een showcase was voor klanten om de beste technologie, armaturen en fittingen te zien.

Na onderzoek naar verwarmingsmogelijkheden nam Nühaus contact op met Herschel Infrared en werden de projectomvang, tijdslijnen en programma besproken tijdens een eerste bijeenkomst. Prioriteiten voor het verwarmingssysteem waren installatiegemak, hoge esthetische waarde, betaalbaarheid en partnerondersteuning. Op basis van Herschel’s ervaring, assortiment en klantgerichtheid werden we uitgenodigd om een ​​volledig verwarmingsontwerp voor het nieuwe kantoorgebouw op te stellen.

Alex Pankoff, CEO van Nühaus legt uit: “We hebben onze architectuurtekeningen uitgegeven aan Herschel, die vervolgens een gedetailleerd ontwerp heeft opgesteld. Op basis van locatiespecifieke warmteverliesberekeningen werd een reeks verwarmingspanelen en opties voor ruimteverwarming voorgesteld als reactie op de specifieke eisen van verschillende kamers en ruimtes. Er werden verwarmingslocaties overeengekomen om ervoor te zorgen dat het verwarmingssysteem het interieurontwerp en de lay-out van het kantoor complimenteerde. De verwarmde spiegels van Herschel zijn perfect voor badkamers en doucheruimtes. Onze vergaderruimtes gebruiken verwarmde schoolborden die geweldig zijn voor onze ontwerpers om ideeën te schetsen en vast te leggen De ontwerper Pulsar maakt een gewaagd statement als klanten de receptie binnenkomen en complimenteert het interieur perfect. Summit units hangen boven designwerkplekken om te verwarmen waar en wanneer dat nodig is. Plafondgemonteerde verwarmingspanelen maken wandruimte vrij en zorgen voor echt comfortabele warmte.

De steun van het Herschel-team was voorbeeldig gedurende de hele levenscyclus van het project. Terwijl onze ontwerpen verfijnd werden, werden deze vergeleken met berekeningen van warmteverlies en werkten we samen om de specificatie van het verwarmingssysteem af te ronden. Herschel bezocht de locatie om ons M & E-team te ontmoeten voorafgaand aan de installatie en hield contact gedurende de hele periode, inclusief locatiebezoeken om een ​​probleemloos programma te garanderen. Dit is precies hoe we onze eigen Design & Build-projecten opleveren en we kijken uit naar een lange samenwerking met Herschel terwijl we groeien. ”

Het project werd beheerd door Andy Baird, onze directeur van Renewables Integration.

“Nühaus was een plezier om mee te werken vanaf de eerste oriëntatievergadering en gedurende de hele levenscyclus van het project. Omdat hun ontwerpteam in huis is, hadden we directe toegang tot tekeningen en constructiedetails, waardoor nauwkeurige warmteverliesberekeningen konden worden voorbereid. De het hele team heeft een zeer sterke focus op kwaliteit en waarde, en deze gedeelde waarden zorgden voor een naadloos ontwerp en installatie van het verwarmingssysteem. Het nieuwe kantoor is een schitterende etalage voor de Nühaus-benadering van hoogwaardig Design & Build en beschikt over een breed scala aan Herschel Infraroodproducten. Hun klanten kunnen zien hoe effectief en stijlvol Herschel Infraroodverwarming is en kunnen met vertrouwen kiezen voor Herschel voor hun eigen project. ”

De officiële opening was op vrijdag 5 oktober 2018, toen het Nühaus-team klanten en belangrijke partners op het nieuwe kantoor verwelkomde. We wensen het Nühaus-team succes. De onderstaande Herschel Krijtbord-verwarming biedt een praktische, stijlvolle oplossing voor elk kantoor.

black board heaters for offices

 

 

Geen gevalstudies gevonden.