DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Leeds Rhinos kiest Herschel voor het verwarmen van directiekasten
Herschel Aspect XL sporthalverwarming in Liberty Stadium
Summit heater in Ninja Warrior Gloucester sporthalverwarming
verwarming vechtsportschool

Sportzaal verwarming

De ideale sporthalverwarmingsoplossing voor alle sport- en vrijetijdsvoorzieningen: comfortabele warmte, eenvoudig te installeren, verwijdert vocht

Onze infraroodstralers zorgen voor de ideale verwarming van recreatiecentra, bedrijfsboxen en andere sport- en vrijetijdsvoorzieningen. Herschel heeft een breed scala aan opties om uit te kiezen en deskundig advies om te helpen ervoor te zorgen dat aan uw eisen wordt voldaan en de juiste verwarmingsoplossing wordt geïnstalleerd.

Ons assortiment infraroodstralers is een perfecte, goedkope en onderhoudsarme oplossing.

Infrarood panelen

Voor het verwarmen van kleedkamers kan ons assortiment Select XLS-panelen aan het plafond worden gemonteerd, waardoor ze om veiligheidsredenen en schade buiten bereik blijven. De infraroodwarmte straalt van de panelen naar beneden, houdt mensen warm en verwarmt de kamer zelf. Het infrarood is goed voor het verminderen van vocht en vocht en het warmtegevoel van de panelen is geweldig om op te warmen na een koude sessie op het veld.

Herschel Aspect XL sporthalverwarming in Liberty Stadium

Professionele specificatieservice:

Herschel heeft een team van in-house landmeters die on-site en desktop schattingsdiensten uitvoeren voor commerciële verwarmingsprojecten.

Meer informatie

Verwarming voor sportlocaties

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten

Leeds Rhinos kiest Herschel voor het verwarmen van directiekasten

Infraroodpanelen

Voor het verwarmen van kleedkamers kan ons Select XLS-assortiment panelen aan het plafond worden gemonteerd, waardoor ze uit veiligheids- en schaderedenen buiten bereik blijven. De infraroodwarmte straalt van de panelen naar beneden en houdt de mensen warm en verwarmt de kamer zelf. Het infrarood is goed voor het verminderen van vocht en vochtniveaus en het gevoel van warmte geproduceerd door de panelen is geweldig om op te warmen na een koude sessie op het veld.

Meer informatie
Herschel Aspect XL in Liberty Stadium

Designer Donkerstraler

Voor grotere ruimtes waar u het hele gebied effectief wilt verwarmen maar niet de gloed van krachtigere warmtestralers wilt, dan is ons Designer Zero Light-assortiment perfect.

Meer informatie
verwarming vechtsportschool

Stralende ruimteverwarmers

Onze stralingsverwarmers zijn uitstekend geschikt voor het verwarmen van grote moeilijk te verwarmen gebieden om achtergrondwarmte te bieden voor sporthallen en kunnen worden gezoneerd om toeschouwersgebieden te verwarmen, waarbij de warmte wordt gefocust waar het nodig is zonder het volledige luchtvolume te verwarmen. Ze kunnen worden gebruikt om bedrijfsboxen / kamers te verwarmen en bieden ondanks de luchtstroom toch comfortabele warmte voor toeschouwers.

Herschel Infrared is een ideale oplossing voor het verwarmen van sporthallen en we hebben met succes infraroodverwarming geïmplementeerd voor sporthallen en stadions zoals het Liberty Stadium in Swansea, het rugbyveld van Leeds Rhinos en trainingsfaciliteiten zoals de vechtsportschool Gracie Barra.

Meer informatie

Inspirerende ideeën

Herschel Colorado verwarmt vrijetijdsvoorziening

Verwarming Gracie Barra vechtsportschool

Sportfaciliteiten verwarmen met Herschel

Verwarming sportfaciliteiten in Leeds Rhinos Rugby

Herschel Aspect verwarming hete yoga

Effectieve verwarming voor Hot Yoga

Klantengetuigenissen

“Pas de samenvatting perfect voor Leeds Rhinos”

Van begin tot eind was Herschel de beste keuze. We keken naar andere opties voor verwarming, maar het slanke en stijlvolle uiterlijk van Herschel-panelen versloeg de concurrentie en paste perfect bij onze briefing voor 12 slimme en professioneel ogende executive boxes voor de rugbybaan van Leeds Rhinos. De effectiviteit van de panelen en het algehele gevoel van warmte is verbluffend en is goed ontvangen door iedereen die tot nu toe de executive boxen heeft gebruikt. Adam moest onze opdracht verschillende keren wijzigen vanwege conflicten tussen onze interieurontwerpers en veranderingen in kamerindeling en montageopties, maar hij sprong elke keer weer op de taak en kwam snel en professioneel bij ons terug.

“Waarom hebben we voor Herschel gekozen?”

“We hebben verschillende opties bekeken, waaronder biomassa, elektrische en infraroodverwarming en daarna hebben we een proef gedaan. Na een proef werd geconcludeerd dat Herschel infraroodpanelen de beste optie leken. Vervolgens leggen we het ter goedkeuring voor aan de Raad van Bestuur. Waarom hebben we voor Herschel gekozen? We leken veel feedback te krijgen, ze kwamen terug met de beste ideeën en het beste product. In de proefperiode hebben we een ander product geprobeerd en het ging niet goed. De Herschel panelen zijn erg goed afgevallen bij de eigenaren ”.

“Geen klachten meer van koude ouders die naar de lessen keken”.

“Uitstekende service van de enquête tot het gemak van mijn elektricien met de voltooide installatie. De Colorado-verwarmingen werkten perfect zoals geadverteerd. Geen klachten meer van koude ouders die naar de lessen kijken en geen koude matten meer terwijl we worstelen. Dankzij Herschel is een koude ruimte waarvan ik dacht dat het een fortuin zou kosten om te verwarmen nu warm en efficiënt verwarmd. Nogmaals bedankt Adam Ik zou iedereen Herschel aanraden.

“Een warmte waar studenten echt van houden”.

Harbor Yoga installeerde Herschel InfraRed-panelen als verwarming voor warme yogalessen in de studio. De panelen zijn discreet en onopvallend. Ze functioneren buitengewoon goed en creëren een warmte waar studenten echt van houden. De service van Herschel is uitstekend, eventuele problemen zijn uiterst snel en vakkundig afgehandeld. Samenvattend: we vonden de panelen een uitstekend product voor onze behoeften, van een geweldig bedrijf om mee te werken.

“Geweldige stukjes kit” Wayne Mardle

“Ik had een verwarmingssysteem nodig dat gemakkelijk te onderhouden en goedkoop was om te gebruiken voor de ruimte van 15 x 10 inch. Ik heb mijn huiswerk gemaakt en gelezen over Herschel, die geweldige kitjes produceert. Het team leverde het paneel; Ik kan ze op geen enkele manier verwijten. Het was zo gemakkelijk op te zetten en gewoon aan te zetten en te gaan. Het is plug and go; gewoon aangesloten op een stopcontact. De installatie ervan was in feite twee schroeven om de steunen op te zetten en vervolgens zat het op de steunen en je kunt het in elke gewenste hoek hebben ”.

Wayne Mardle: Darts Player

Blader door alle typen verwarming