DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Zwift Draft House

Verwarmen van grote binnenruimtes, zoals dit populaire café- en fietscentrum, met behulp van Herschel IRP4-heaters

Stijlvolle warmte toevoegen aan het eigentijdse interieur met Herschel-heaters

Achtergrond
Deze opwindende locatie werd in 2019 opgericht in samenwerking met Harrogate’s Cold Bath Brewing Company als een knooppunt voor ruiters, professionals en wielerfans. De ruimte in Zwift Draft House heeft een eigentijds interieur waar eten en drinken wordt geserveerd, naast live-actie op het grote scherm. Het trekt grote bezoekers naar fietsevenementen, zoals de Yorkshire Road World Championships Week, wanneer routes de populaire locatie passeren.

Oplossing

Het verwarmen van grote binnenruimtes met infraroodstralers biedt een eenvoudig te installeren oplossing die gemakkelijk te bedienen is, waar en wanneer nodig, en zorgt voor efficiëntie en comfort. Herschel IRP4-heaters zijn overal aan het plafond gemonteerd, waardoor kostbare vloer- en wandruimte wordt bespaard, met hun lichtarme, industriële ontwerp dat perfect past bij de eigentijdse afwerking van het interieur van de zaal.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe onze infraroodstralers kunnen werken voor andere grote binnenruimtes.

Meer projecten zoals deze