DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Leeds Rhinos Rugby Executive Boxes

Leeds Rhinos Rugby Executive Boxes

Herschel infraroodpanelen geïnstalleerd als verwarmingsoplossing voor executive rugbyboxen op de rugbygrond van Leeds Rhinos.

"De gestroomlijnde en stijlvolle look van Herschel-panelen versloeg de concurrentie en past perfect bij onze slip voor 12 slimme en professioneel ogende executive boxes voor rugbyterreinen in Leeds Rhinos".

Achtergrond

Het rugby van Leeds Rhinos was op zoek naar verwarming om de gasten te verwarmen in hun luxe horecaboxen die uitkijken op het rugbyveld in Leeds.

Oplossing

Twee Herschel Inspire witte 900W-panelen werden aan het plafond gemonteerd in elk van de twaalf bedrijfskasten, een discrete en ruimtebesparende oplossing als aanvulling op de luxe afwerking. De infraroodpanelen kunnen gemakkelijk op de gewenste temperaturen worden geregeld door T-T1-thermostaten om ervoor te zorgen dat de verwarming van rugbyboxen comfortabel wordt gehandhaafd tijdens horecagelegenheden.

heating for rugby boxes at Leeds Rhinos

Leeds Rhinos chooses Herschel for heating executive boxes

Getuigenis

“Van begin tot eind was Herschel de beste keuze. We keken naar andere opties voor verwarming, maar het slanke en stijlvolle uiterlijk van Herschel-panelen versloeg de concurrentie en paste perfect bij onze briefing voor 12 slimme en professioneel ogende executive boxes voor de rugbybaan van Leeds Rhinos. De effectiviteit van de panelen en het algehele gevoel van warmte is verbluffend en is goed ontvangen door iedereen die tot nu toe de executive boxen heeft gebruikt. Adam moest onze opdracht verschillende keren wijzigen vanwege conflicten tussen onze interieurontwerpers en veranderingen in kamerindeling en montageopties, maar hij sprong elke keer weer voor de taak en kwam snel en professioneel bij ons terug ”.

Senior Contractmanager

 

Meer projecten zoals deze