DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Liberty Stadium, Swansea

Liberty Stadium, Swansea

Klantenoverzicht: om gasten warm te houden in bedrijfskisten tijdens vrijetijdsevenementen

Verwarming voor recreatieomgevingen

Achtergrond

Het Liberty Stadium in Swansea, Wales, is een sportstadion en vergaderlocatie. Het vrijetijdsstadion werd in 2016 gerenoveerd en de renovatie omvatte een project om de verwarming binnen de zakelijke hospitalityboxen te herzien.

Het vorige verwarmingssysteem was een nat gasgestookt systeem met radiatoren. Het team was op zoek naar een effectieve verwarmingsoplossing voor elk gebied, die niet veel stroom verbruikte. Alternatieve oplossingen die werden overwogen, waren onder meer convectoren van 3000 W. Er was een limiet op de site die zou hebben geleid tot een upgrade van de elektrische voeding als deze werd overschreden, wat resulteerde in extra onrust, gedoe, tijd en kosten.

Oplossing

Herschel Aspect XL3 (1950W) -verwarmers werden gekozen boven alternatieve verwarmingsoplossingen; 22 Aspect XL3-kachels geïnstalleerd in 22 bedrijfskasten. De verwarming in elke box wordt geregeld via een thermostaat om de individuele verwarmingsvereisten te regelen, wat een besparing oplevert op wattage en looptijd ten opzichte van de vorige en alternatieve verwarmingssystemen.

Met hun eigentijdse, lichtarme ontwerp en energiezuinige, comfortabele warmteontwikkeling vormen de Aspect XL-stralers een perfecte aanvulling op de gerestylede bedrijfsdozen. Het natuurlijke warmtegevoel van infrarood zorgt voor een optimaal comfort voor alle gasten die genieten van evenementen in Liberty Stadium.

Meer projecten zoals deze