DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Vechtsporten School

Een vechtsportschool verwarmen, studenten en ouders warm houden tijdens de lessen

"Geen klachten meer van koude ouders die naar de lessen kijken"

Achtergrond

De vechtsportschool Gracie Barra, Huddersfield, geeft Braziliaanse Jiu Jitsu-instructie voor iedereen die wil leren en voordeel wil halen uit deze vechtsport. De sportlocatie zocht een verwarmingsoplossing voor het geven van de vechtsportlessen. Het management wilde een gemakkelijk te bedienen, betaalbare oplossing die studenten warm zou houden tijdens de lessen en ouders die vanaf de zijkant zouden kijken.

Oplossing

Herschel Colorado 2500R-kachels werden in de ruimte geïnstalleerd, aan de muur gemonteerd om de leerlingen tijdens het sporten via de afstandsbediening effectieve, efficiënte en eenvoudig te bedienen verwarming te bieden. Deze warme, niet-verblindende kachels bieden een discrete oplossing met snelle opwarmtijden die perfect is voor het uitvoeren van vechtsportlessen.

Herschel Colorado heating a martial arts school

Getuigenis

“Uitstekende service van de enquête tot het gemak van mijn elektricien met de voltooide installatie. De Colorado-kachels werkten perfect zoals geadverteerd. Geen klachten meer van koude ouders die naar de lessen kijken en geen koude matten meer terwijl we worstelen. Dankzij Herschel is een koude ruimte waarvan ik dacht dat het een fortuin zou kosten om te verwarmen nu warm en efficiënt verwarmd. Nogmaals bedankt Adam, ik zou iedereen Herschel aanraden ”. Jamie.

Herschel Colorado warms leisure facility

 

Meer projecten zoals deze