Maximaal comfort, minimale energie

Gedecentraliseerde regeling om elke kamer precies te verwarmen wanneer u dat wilt

Herschel Thermostaatbereik

lineline

Flexibiliteit is de sleutel

Onze bedieningselementen kunnen stand-alone worden gebruikt of gemakkelijk worden gegroepeerd voor eenvoudige bediening met één druk op de knop voor het hele huis. Maak het onderdeel van een geavanceerd smart home of houd het eenvoudig.

Smart Home compatibel

Onze design bedieningsopties zijn compatibel met de populairste Smart Home apparaten. Beheer uw verwarming met uw stem, of u nu thuis bent of niet.

Energiebesparing

Toevoeging van onze bewegingssensoren en geofencing kan uw verwarming automatiseren om energie te besparen. Waarom uw huis verwarmen als u er niet bent of waarom kamers verwarmen die u niet gebruikt?

line

Uw verwarming, uw manier

Stel verwarmingsroutines in via App-bediening die passen bij uw levensstijl.

Het gebruik van de App is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten om in te stellen. Precisie per kamer, maar met algemene controle over de verwarming van uw woning. Stel uw ideale temperatuur in, waar u ook bent, van elke kamer in uw huis, met één druk op de knop.

line

Thermostaten voor iedereen – U kiest!

Onze regelingen variëren van eenvoudige stand-alone regelingen op batterijen, eenvoudige DIY plug and play, tot volledig professioneel geïnstalleerde designthermostaten.

Herschel Infrared controleert

Geen WiFi? Geen probleem. Al onze thermostaten kunnen zonder WiFi werken.

Al onze producten zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden energiebesparende functionaliteit, zie individuele producten voor WiFi-vrije mogelijkheden.

Herschel T-BT

Kies uw besturingselementen

We hebben verschillende regelingen beschikbaar, afhankelijk van de verwarming die u aanschaft. Onze XLS Controls werken specifiek met onze geïntegreerde SMART-R technologie in onze Herschel Select XLS Heaters. Onze iQ Controls werken met al onze kachels.

Wij adviseren één regelaar per kamer en elke regelaar kan één of meerdere panelen regelen.

Ontdek onze XLS-besturingsopties

Herschel XLS Bedieningsopties

Beweeg over gemarkeerde secties voor meer informatie.

Ontdek onze iQ Control-opties

iQ Bedieningsopties

Beweeg over de gemarkeerde secties voor meer informatie. Bij gebruik van de iQ thermostaten met de Select XLS paneelreeks wordt de SMART-R functie van het XLS paneel omzeild. De thermostaat moet rechtstreeks op de verwarming en het lichtnet worden aangesloten. (Het is niet mogelijk om draadloos te koppelen met het paneel). 

Ontdek onze Ultra iQ Smart energiebesparende accessoires