DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Kerken helpen hun Net-Zero doelen te halen tegen 2030

In februari 2020 vervroegde The Church of England haar doelstelling voor netto nul emissies naar 2030. De kans om gebieden te identificeren voor het verminderen van energieverbruik, in ongeveer 16.000 kerken, is aanzienlijk. Aangezien 72% van de energie die een kerk verbruikt, wordt gebruikt voor het verwarmen van het gebouw, is het kiezen van de juiste verwarmingsoplossing van vitaal belang om dit doel te bereiken.

Halo verwarming met nul lichtstralers

Duurzame Verwarming

Infraroodverwarming van Herschel biedt kerken de mogelijkheid om een energiezuinig, effectief verwarmingssysteem te installeren dat kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bepaalde ruimte.

Herschel’s elektrische infrarood verwarmingssystemen zijn beschikbaar met zowel zero light als warme gloed en lage verblindingsfactor. Ze kunnen worden gevoed met hernieuwbare energie om de ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Onze service Erfgoedspecificatie biedt 3D-scans en nauwkeurige visuele weergaven van onze historische kachels in prachtige interieurs. Bekijk hier onze meeslepende 3D-scan van St Matthew’s met onze in Europa gemaakte Halo kachels zonder licht.

De Revolutionaire Halo

Geregistreerd in de Europese Unie onder modelnummer 015038046-0001

Prachtige infraroodstralers in kroonluchterstijl, zonder lichtuitstraling, voor het verwarmen van historische gebouwen en kerken

Met krachtige infraroodstralers zonder lichtuitstraling biedt de in het Verenigd Koninkrijk geproduceerde Halo historische gebouwen en gebedshuizen een zeer regelbare, effectieve en decoratieve verwarmingsoplossing die aanvaardbaar is voor monumentenzorginstanties en hoge installatiekosten vermijdt. Met energiezuinige LED-verlichting als extra optie zorgt de Halo voor snelle opwarmtijden, waardoor het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt en 100% CO2-vrije verwarming wordt geboden in combinatie met hernieuwbare energiebronnen.

We hebben ons assortiment uitgebreid met onze Halo Horizon-verwarming, de ideale oplossing om de Halo naar behoefte aan te vullen in zijbeuken, koren en ruimtes met een lager plafond, zoals koorgangen.

 

 

De Halo verwarmingsreeks ideaal voor het verwarmen van gebedshuizen

Bewezen Besparingen Ten Opzichte Van Convectorverwarming: een 'game-changer' voor Bristol Church

Proeven met Halo heaters in een kerk in het Verenigd Koninkrijk in de winter van 2022/23 toonden een vermindering van 80% van het energieverbruik en een vermindering van 63% van de verwarmingsrekening in vergelijking met het gebruik van het gasverwarmingssysteem.

Per dienst komt dit neer op een kostprijs van ongeveer £17-20 omdat de verwarmers alleen aan hoeven te staan voor de duur van de dienst. Ter vergelijking: het gassysteem zou vele uren voor de dienst op volle toeren moeten draaien om de kerk te verwarmen en tegen de huidige prijzen zou dat op koude dagen tot £100 per dienst kosten.

Fantastische feedback van St Matthews Church in Bristol – aanzienlijke energiebesparingen, snelle opwarmtijden en een comfortabele congregatie voor hun zondagse diensten.

Waarom kiezen voor Herschel Infrared?

Halo - Minder energieverbruik

Verbeterd Comfort

Het aangename warmtegevoel van infrarood verwarmt bewoners op milde wijze en is bijzonder gunstig voor historische interieurs en kunstvoorwerpen.

Halo - Erfgoedservice

Lager Energieverbruik

Met een snelle opwarming en zeer weinig voorverwarming kunnen de besparingen oplopen tot meer dan 50% in vergelijking met warmtepompen en systemen op basis van convectie

Erfgoedspecificatie beschikbaar

Erfgoedspecificatiedienst

Met ongeëvenaarde ervaring in het verwarmen van erfgoedgebouwen, maakt Herschel gebruik van de nieuwste technologie om 3D scans en visuele representaties van uw door Halo verwarmde kerk aan te bieden.

Neem contact op met Herschel - de specialisten in kerkverwarming

Waarom kiezen Kerken voor Infrarood?

  • Infraroodsystemen (stralingssystemen) verwarmen voorwerpen en mensen in een ruimte rechtstreeks in plaats van de lucht te verwarmen en te laten circuleren, waardoor energie wordt bespaard;
  • Verminderde koolstofvoetafdruk – met de juiste energievoorziening (elke vorm van hernieuwbare energie of groen tarief) kan infraroodverwarming worden gebruikt zonder koolstofuitstoot;
  • Zorgt voor een veel consistentere, comfortabele temperatuur voor de aanwezigen;
  • Snelle, eenvoudige installatie – infraroodverwarming heeft alleen een stroomvoorziening nodig en kan op de juiste plaats aan de muur of het plafond worden gemonteerd (er zijn ook draagbare oplossingen beschikbaar);
  • Geen onderhoudscontroles nodig;
  • Goed regelbaar – eenvoudige bediening om ervoor te zorgen dat de juiste mensen en ruimtes op de juiste momenten worden verwarmd zonder energieverspilling;
  • Solid-state, geen bewegende delen – oplossingen met een lange levensduur;
  • Geen lawaai;
  • U kunt kiezen tussen nullichtverwarmers en verwarmers met warme gloed;
  • Infraroodverwarming verwarmt de constructie van het gebouw zelf, waardoor gebouwen langer mooi blijven en minder vochtig worden.

Klantengetuigenissen

“Het beste voor onze kerk”

‘Het beste voor onze kerk. De oude infraroodstralers die we hadden waren verschrikkelijk, geen fel licht meer, geen zoemend geluid en niet meer klagen van onze oudere gemeente dat ze het koud hadden. Echt snelle opwarmtijden en hebben ons een fortuin bespaard tegen onze oude bedrijfskosten en het energieverbruik dat we gebruikten met 40%. We kijken nu naar de rest van de gebieden in onze kerk, nadat we Herschel hebben uitgeprobeerd in de hoofd pastorie. Adam en zijn team in Herschel hebben fantastisch werk geleverd en moet heel trots zijn “.

John Horton, Church Warden, Salisbury Park United Reformed Church,

“Werkend zoals we hadden gehoopt”

“Nadat we de verschillende vormen van verwarming voor onze kerk hadden onderzocht, besloten we dat Herschel Far infraroodstralers het bedrijf waren waarin we het meest geïnteresseerd waren.

Bij contact met Matthew Dodds uit Herschel vonden we hem zeer behulpzaam en informatief. De online beoordeling van onze specifieke vereisten was het nuttigst. De verwarmingen werken nu en werken precies zoals we hadden gehoopt. Alle kerkleden lijken erg onder de indruk.

Ik kan Matthew Dodds en Herschel niet genoeg prijzen, omdat ze zeer efficiënt zijn en niets teveel moeite kost ”.

Peter Rothwell – Bekesbourne Church

“Verwarmingen waren perfect”.

De Colorado R-verwarmingen waren perfect. Onze elektricien had geen problemen om ze aan te sluiten, dus de installatie was snel. De groepen die elkaar in de zaal ontmoeten, zijn zo dankbaar. De verwarmingen zijn logisch om aan te zetten en aan te passen; de opwarmtijd is bijna direct en het verwarmingsniveau is comfortabel. Het is geen uitdrogende hitte. Ze zijn absoluut stil – naast de discussiegroepen houden we nu meditatiesessies in de kamer, iets wat we niet konden doen met de draagbare luchtverhitters.

“Absoluut fantastisch”.

“De verwarmingen in de schuur zijn absoluut fantastisch. Ik kan u niet zeggen hoe blij we met hen zijn. Ze werken beter dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. ‘

Herschel Halo

Prioriteit voor koolstof- en kostenreductie en maximalisering van comfort

Herschel heeft een team van in-house landmeters die desktop en on-site calculaties uitvoeren voor kerken, historische gebouwen en commerciële verwarmingsprojecten – om een oplossing op maat te maken voor uw eisen.

Neem contact met ons op met uw projectgegevens

Bladeren door Kerkverwarmers

Enige resultaat