DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Pulsars in Westminster College
Pulsar verwarmingsscholen
Wand- of plafondpanelen in studentenkamers
Plafondtegel infrarood panelen

Infraroodverwarming voor scholen en universiteiten

Energiezuinige verwarmingsoplossingen voor scholen, hogescholen en universiteiten

Infraroodverwarming voor scholen en universiteitenHerschel biedt een uniek assortiment energiezuinige infraroodverwarming voor scholen en universiteiten, waaronder klaslokalen, collegezalen, receptieruimtes en studentenhuisvesting.

Verwarming voor klaslokalen

We bieden plafondgemonteerde infrarood panelen zonder licht. Deze kunnen in plafondroosters worden geïntegreerd of direct aan het plafond worden gemonteerd. De geproduceerde warmte straalt af naar warme leerlingen en het klaslokaal zelf. Ze zijn efficiënt omdat er geen energie wordt verspild door de lucht te verwarmen. Besturingen kunnen worden gecentraliseerd of op individuele klasbasis. Omdat ze aan het plafond zijn gemonteerd, zijn er geen zorgen over de veiligheid van leerlingen of vandalisme. Ze zijn eenvoudig te installeren, lange levensduur en onderhoudsvrij. Dit is een geweldig alternatief voor op convectie gebaseerde systemen en kan worden gecombineerd met zonne-energie voor echt hernieuwbare verwarming.

Herschel colorado verwarming buiten cafe gebied

Professionele specificatieservice

Herschel heeft een team van in-house landmeters die on-site en desktop schattingsdiensten uitvoeren voor commerciële verwarmingsprojecten.

Neem contact met ons op met uw projectdetails

Zoek verwarmingen voor scholen

Toont alle 13 resultaten

Toont alle 13 resultaten

Pulsar verwarmingsscholen

Verwarming voor grotere ruimtes

Voor collegezalen, ontvangstruimten, gangen en sporthallen en kleedkamers biedt ons assortiment ruimteverwarming een stijlvolle en efficiënte oplossing als bijverwarming of primaire verwarming. Met onze oplossingen kunnen grote ruimtes worden verwarmd zonder het hele volume van het gebouw te verwarmen, of specifieke zones binnen een ruimte, iets wat niet mogelijk is met convectieverwarming. Dit leidt tot een beter thermisch comfort en een lager energieverbruik. De installatiekosten zijn relatief laag en zonder onderhoud zijn de typische paypack-periodes kort.

Inspirerende ideeën

Verwarmen van schoolruimtes buiten

Verwarmen van schoolruimtes buiten

City of Westminster College verwarming uit Herschel

London College Verwarming

Klantengetuigenissen

Stad van Westminster College

“We hebben met succes de Herschel Pulsar-units geïnstalleerd op onze locatie in Paddington. Ze zien er geweldig uit en werken heel goed, waardoor het personeel van de receptie comfortabel is. Ze zijn geweldig gebleken voor het moreel van ons personeel, zijn zeer veilig en overwinnen de uitdagingen op onze site rond luchtstroom en stratificatie. Een zeer elegante oplossing. Bedankt voor zo’n geweldig product en het advies rondom de installatie ”.

“Zeer tevreden” studentenhuisvesting

[Select XL vergelijken met bestaande elektrische convectoren]

Over het ‘voelen’ van de hitte:

“Het voelde als een warme zomerdag, niet als een verwarming en was zeer comfortabel”. “Oude verwarmingen waren bedompt, deze voelde een stuk beter aan”. “Ik voel de warmte in de hele kamer, en het voelt alsof ik omringd ben door warm water in plaats van dat ik een verwarming aan heb”.

Op het niveau van warmte / temperaturen:

“Echt heel goed, heel tevreden”. “Werkt een stuk beter dan de oude verwarming en lijkt de warmte beter vast te houden”.

Over de snelheid van opwarmen:

“Warmt heel snel op, letterlijk binnen enkele minuten. Ik kan hem aanzetten en een kopje thee zetten, en de kamer zal warm aanvoelen als ik terugkom ”. “Heel snel, het is heet in 5 minuten”.

Bij het wijzigen van iets:

“Nee. Het ziet er zoveel beter uit en neemt veel minder ruimte in dan de oude verwarming”. “Niet echt, ik heb liever de nieuwe verwarming”.

Over warmteverlies:

“Geen probleem”. “De kamer leek lang warm te blijven”

Blader door andere verwarmingstypes