DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Vulcan 6L
Heating warehouses with Herschel P4 infrared heaters
Herschel Vulcan industriële kachel

Magazijnverwarmers

De complete oplossing voor magazijnverwarming

Ons marktleidende assortiment infrarood verwarmingen voor magazijnen is de perfecte oplossing voor het verwarmen van mensen in magazijnen en is de ideale vervanging voor oudere gas- of luchtgeblazen verwarmingssystemen.

Besparingen kunnen worden bereikt door infrarood stralingsverwarming, omdat het mogelijk is om alleen de te verwarmen gebieden precies te verwarmen. De mogelijkheid om verwarmde zones te creëren kan aanzienlijke besparingen opleveren, aangezien convectieverwarming het volledige luchtvolume in een unit moet verwarmen – niet alleen de zone die u wilt.

Herschel biedt verschillende heaters voor verschillende industriële toepassingen, van het verwarmen van individuele werkstations tot werkbanken en hele magazijnen. Klik op de afbeelding om de afbeelding in te zoomen en ontdek de verschillende toepassingen voor onze verschillende industriële heaters.

Snows garage workspace heated by Herschel Advantage infrared heating

Professionele specificatieservice:

Herschel heeft een team van in-house landmeters die on-site en desktop schattingsdiensten uitvoeren voor commerciële verwarmingsprojecten.

Neem contact met ons op met uw projectdetails

Blader door Magazijnverwarmers

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

garage werkplaats verwarming bij Snows Volvo

Effectieve infraroodverwarmers voor werkplaatsen, service- en laadruimtes

Werkplaatsen, voertuigservicegebieden en laadperrons zijn moeilijk te verwarmen met traditionele oplossingen waarbij u het hele luchtvolume moet verwarmen, stof en ander ongewenst vuil moet laten circuleren en vochtvorming moet stimuleren.

Deze ruimtes profiteren enorm van de Infrarood-werkplaatsverwarmers van Herschel. Vocht wordt tot een minimum beperkt, onze kachels kunnen worden gezoneerd om precies het gebied te verwarmen dat u wilt, ze zijn kosteneffectief, zeer efficiënt en comfortabel. Aanzienlijke energiebesparingen kunnen worden gerealiseerd door specifieke ruimtes te verwarmen en niet het volledige volume van het gebouw.

Ons commerciële infraroodverwarmingsassortiment is de voorkeurskeuze voor vervanging van oude gas- en elektrische convectieverwarming. Onze heaters zijn ook geschikt als bijverwarming van koude ruimtes.

Herschel Vulcan industriële kachel

Zoned industriële heaters

De warmte is in zones verdeeld (directioneel) als de verwarmingen afzonderlijk worden gebruikt en gericht zijn gericht op het te verwarmen gebied, zoals weergegeven. Binnen de zone worden mensen en objecten verwarmd (niet de lucht).

Warmte kan ook niet-directioneel zijn op basis van het kubieke volume van de ruimte met behulp van meerdere kachels en een thermostaat.

Inspirerende ideeën

garage werkplaats verwarming bij Snows Volvo

Werkplaatsen voor verwarming

magazijn verwarmd door Herschel infrarood

Verwarming magazijnen

Klantengetuigenissen

“De ideale industriële verwarmingsoplossing”

“De verwarmingen waren eenvoudig te installeren, stil in gebruik en onderhoudsvrij. Je voelt de warmte binnen een paar minuten en het gebied blijft nog enige tijd warm nadat de verwarmingen zijn uitgeschakeld. We hoeven alleen een specifiek deel van het magazijn te verwarmen en het gebied is niet constant in gebruik. Herschel Infrarood is de ideale industriële verwarmingsoplossing en biedt comfort waar en wanneer nodig. ” Eugene Donnelly, Dalradian Gold

“Concentreer warmte op een bepaald gebied”

“In plaats van de hele ruimte te verwarmen, waarvan een groot deel opslag is of zelden gedurende enige tijd wordt gebruikt, gebruiken we drie verwarmingselementen om het comfort in de belangrijkste werkruimtes in de studio te behouden. De verwarmingen waren snel en eenvoudig te installeren en kosten aanzienlijk minder dan een ketelsysteem. De lopende kosten zijn voorspelbaar en de warmte is heel natuurlijk en comfortabel. Omdat de ruimteverwarmers de warmte op een bepaald gebied concentreren, kan ik het gebied waar ik werk in plaats van de hele ruimte verwarmen, waardoor de bedrijfskosten worden verlaagd. Ik kan ook blijven werken als de kou me in het verleden zou hebben vertraagd. ” Andrea Spencer

“Houd onze verfruimte droogruimte warm”

“Ik wilde u bedanken voor uw advies over het type en het aantal fittingen om onze droogruimte in de verfwinkel warm en droog te houden (tegen luchtvochtigheid), ze werken perfect, dank u.
De units zijn echt compact en passen perfect bij onze eisen, we hebben nu een gelukkig spuitteam ”.

Welham distributiecentrum

“Eerdere verwarmingen waren niet effectief”

“We besloten om over te schakelen op Herschel infraroodverwarming voor onze handelsbalie en showroom omdat onze vorige bovenverwarmingen niet meer effectief waren en onze medewerkers en klanten niet warm hielden. Er werden verschillende soorten verwarmingselementen geïnstalleerd voor elk gebied en de installatie was ongelooflijk snel. Feedback van zowel personeel als klanten is dat ze merkbaar warmer zijn als het koud is, dus we zijn meer dan tevreden met de overstap naar Herschel Far Infrared heaters “.

Jason Rothwell, Howarth Timber.

“Je zou het verschil niet geloven”

“Je zou het verschil niet geloven dat het heeft gemaakt … het maakt het team zeker comfortabel om te werken terwijl het in dat gebied is gevestigd!”

SG Gaming, Warehouse

Blader door alle typen verwarming