DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Trouwlocatie Kantoren

Wedding & Corporate Event Venue kiest voor Herschel om nieuw kantoorgebouw te verwarmen

Geen toegang tot gasnet en de hoge plafonds die moeilijk effectief te verwarmen zijn

Achtergrond

Finnebrogue Woods is een exclusieve locatie aan het meer, dicht bij Downpatrick, County Down, waar prachtige Nordic Tipis de perfecte achtergrond vormen voor de dag van je dromen ……. Met hectares ongerept bos, een rustig meer en weelderige velden Finnebrogue Woods, het weefsel van deze historische plek, is zeker een van de verborgen juweeltjes van Noord-Ierland.

Het team van Finnebrogue Woods is onlangs verhuisd naar hun nieuwe, speciaal gebouwde kantoor- en magazijngebouw. De afgelegen locatie heeft geen toegang tot gas en de hoge plafonds, terwijl ze een lichte en ruime werkomgeving bieden, zouden moeilijk effectief te verwarmen zijn.

Oplossing

Summit ruimteverwarmingstoestellen werden aan de muur gemonteerd in het hoofdkantoor voor een effectieve, discrete ruimtebesparende oplossing. Evenzo werd een combinatie van witte en spiegelpaneelverwarmers gebruikt in de badkamerruimtes.

Getuigenis

“Onze architect had al eerder met Herschel samengewerkt, die een ontwerpspecificatie voor de verwarming leverde op basis van tekeningen. Het proces was eenvoudig en ongecompliceerd en de installatie werd probleemloos door onze elektricien uitgevoerd. Het is een vroege dag, maar de Summit-verwarmingselementen warmen snel op en worden gecontroleerd door de iQ thermostaatregelaars van Herschel. De verwarmde spiegel in de wasruimte bespaart ruimte en ziet er geweldig uit. Er is geen onderhoud nodig en de bedieningselementen behouden het comfort, dus het is een heel eenvoudig systeem om te bezitten. Onze eerste winter met het systeem loopt nog voor, maar we zijn ervan overtuigd dat we comfortabel en productief zullen zijn naarmate het seizoen afkoelt. ” Ed Lindsay, directeur van Finnebrogue Woods.

 Summit office heater Herschel heating for wedding venuw

 

Geen gevalstudies gevonden.