DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Studentenbar Patio Verwarming

Studentenbar Patio Verwarming

Buitenverwarmingsoplossing vereist voor de patio van de studentenbar aan de Durham University

"De verwarmingstoestellen van Herschel zijn van onschatbare waarde gebleken om onze studenten in staat te stellen buiten te vergaderen, zelfs in het koudste weer".

Achtergrond

Er werd gezocht naar een buitenverwarmingsoplossing voor de patio van een studentenbar aan de universiteit van Durham. De eisen waren een krachtige en stijlvolle verwarmingsoplossing die de ruimte zowel qua warmte als esthetiek bruikbaar en aantrekkelijk zou maken voor studenten. De universiteit wilde een warme buitenruimte bieden waar studenten elkaar sociaal konden blijven ontmoeten, binnen de beperkingen van de Covid-19-pandemie.

Oplossing

Het team specificeerde Herschel Miami-heaters voor de buitenruimte van Durham University. De Miami Black heaters zijn een krachtige 2kW, low glare buitenverwarmingsoplossing en zijn verkrijgbaar in zowel een zwarte als een witte afwerking, met spiegelreflectoren. De Miami heaters kunnen zowel aan de wand als aan het plafond worden gemonteerd, maar ook op parasols. De montageoppervlakken waren beperkt binnen het uitgebreide zitgedeelte van de universiteit en daarom werkte het Herschel-team nauw samen met de klant om de mogelijkheden te bekijken die in de ruimte zouden werken. De klant koos voor op maat gemaakte montagemechanismen die ze kochten volgens de aanbevelingen van het Herschel-specificatieteam.

Buitenverwarmingsoplossing vereist voor patio van studentenbar

Getuigenis

De Herschel-heaters zijn van onschatbare waarde gebleken om onze studenten in staat te stellen om buiten te vergaderen, zelfs in het koudste weer. Ze zien er buitengewoon aantrekkelijk uit met hun speciaal ontworpen bevestigingen en hebben bijgedragen aan de algehele esthetiek. Ook dank aan de vriendelijke Herschel-medewerkers die ons uitstekend hebben begeleid om onze plannen effectief te laten werken ”. Joe Elliot

Geen gevalstudies gevonden.