DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Malibu gebruikt voor buitenverwarming
Herschel Colorado vrijstaand
Herschel Florida free standing patio heater

Vrijstaande terrasverwarmers

Comfortabele warmte buitenshuis – precies waar u het wilt

Vrijstaande terrasverwarmers zijn het toppunt van incidentele verwarming

Vrijstaande terrasverwarmers van Herschel bieden u alle comfort van buitenverwarming met het gemak van een standaard waarmee u de verwarming precies kunt plaatsen waar u dat wilt.

De Herschel Florida heeft een geïntegreerde roestvrijstalen standaard en is ideaal om onder of door het parasolgat in een terrastafel te zitten. Colorado, Californië en Miami kunnen allemaal op hun eigen standaard worden gemonteerd (apart verkrijgbaar van de verwarming ) en de verwarming is schuin naar het gebied gericht dat u wilt verwarmen. De Herschel California en Colorado kunnen ook worden bediend met een handafstandsbediening die u kunt gebruiken om het vermogensniveau te wijzigen of een timer in te stellen.

Havana is een compacte draagbare verwarming voor het verwarmen onder tafels of extra verwarming in de buurt.

 

Blader door alle vrijstaande terrasverwarmers

Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten

Veiligheid eerst

De basis van de standaard is verzwaard, waardoor het moeilijk is om per ongeluk om te vallen, terwijl hij toch gemakkelijk kan worden vervoerd. Als alternatief kan het aan de vloer worden vastgeschroefd.

De Herschel Florida, Malibu en Havana hebben een anti-kantelmechanisme dat de kachel uitschakelt als hij een plotselinge beweging van de kachel waarneemt.

Havana is voorzien van een speciale stoffen coating waardoor het veilig is om aan te raken wanneer het in gebruik is.

Meer hulp nodig bij het kiezen? Bekijk onze eenvoudige handleiding voor buitenverwarming voor meer informatie.

Inspirerende ideeën

Verwarming patio's buiten

Wandgemonteerde terrasverwarmers

Verwarmen van schoolruimtes buiten

Verwarmen van schoolruimtes buiten

Klantengetuigenissen

“Geweldige service, snelle en efficiënte levering”

We hebben infraroodstralers van Herschel Manhattan en Miami geïnstalleerd op twee van onze locaties, respectievelijk restaurant MOMMI in Clapham en The Rose & Crown Bar in Goldalming. Erg blij om zowel de verwarmingen als Herschel aan te bevelen. Geweldige service, snelle en efficiënte levering, responsief team met een groot technisch inzicht in hun producten en advies over onze specifieke installatievereisten. Onze buitenruimtes zeker comfortabeler gemaakt voor klanten.

“Ze werken uitstekend en de ruimte is het populairste gedeelte van de pub geworden”.

De pub heeft zwaar geïnvesteerd in onze Burleigh’s Gin Terrace waar we het hele jaar door ruimte wilden maken. De sleutel om dat mogelijk te maken was de installatie van de Manhattan-kachels die we kozen als een perfecte combinatie van warmteverdeling en stijlvolle looks. Ze werken briljant en de ruimte is de meest populaire plek in de kroeg geworden.

Het hele team van Herschel-Infrared was vriendelijk, super behulpzaam en zeer efficiënt. Wij van The Lancaster Arms bevelen zowel de kachels als het team van Herschel graag aan.

“Uitermate gezellig … een fantastisch verschil voor mijn klanten”

Bedankt voor de verwarmingen. Ze zien er buitengewoon gezellig uit en hebben een fantastisch verschil gemaakt voor mijn klanten in hun warmte en plezier buitenshuis. Ik aarzel niet om deze krachtige Herschel-verwarmingen met weinig verblinding aan te bevelen en heb al een tweede site gekocht. Tim, La Poule au Pot.

“Beste eigentijdse design buitenverwarmers”

Na uitgebreid onderzoek naar buitenverwarmers hebben we besloten om de Herschel verwarmingen aan te schaffen. We zijn de afgelopen jaren een bestaande klant van hun binnenverwarmers. We kunnen niet blijer zijn. De verwarmingen in ontwerp zijn cool en eigentijds, er was gewoon niets te vergelijken met het ontwerp op de markt. Wat nog belangrijker is, wauw de warmte die ze geven! Ons buitenterrein is getransformeerd en we kunnen zelfs op een koude avond gebruiken! Wij zijn projectontwikkelaars en deze verwarmingen hebben geresulteerd in het creëren van de meest kosteneffectieve buitenuitbreiding! De klantenservice van Herschel is zoals altijd eersteklas. We kozen voor de matzwarte optie, maar de roségouden verwarmingen zagen er ook erg indrukwekkend uit. Beveel dit product ten zeerste aan.

Ontdek al onze buitenverwarmers – opties voor alle terrassen