DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Hawaii kachels geïnstalleerd onder tuinhuisje gebied
Verwarm buitenruimtes met Herschel Hawaii

Hangende terrasverwarmers

Hangende terrasverwarmers voor gemakkelijke warmte boven het hoofd

Voordelige en effectieve bovenverwarmers voor buiten

Hangende terrasverwarmers zijn een geweldige optie als u een permanente / semi-permanente bekleding of structuur heeft. Typisch plaatsen met grotere vloeroppervlakken maar veel overkapping profiteren van dit type terrasverwarmer, zoals ruimtes onder tuinhuisjes, serre plafonds, commerciële tenten en andere luifels.

Voor koudere, meer blootgestelde buitenruimtes raden we de Herschel Hawaii, de compacte Miami of het krachtige 3kW Manhattan aan.

Voor binnen- en beschutte buitenruimtes, met weinig luchtbeweging, kunnen onze Zero Light Summit-kachels ook recht naar beneden of hangend aan het plafond worden gemonteerd.

Al onze hangende terrasverwarmers zijn geschikt voor huishoudelijk en commercieel gebruik. Al onze kachels zijn gebouwd volgens de hoogste normen, zijn energiezuinig en onderhoudsvrij met een lange levensduur.

Blader door alle Hangende Terrasverwarmers

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Buitenkamer verwarmd door Herschel Infrarood Topverwarmers

Zachte bovenwarmte waar u maar wilt

Herschel hangende infrarood terrasverwarmers stralen de warmte naar beneden uit, dus door ze boven zitgedeeltes te plaatsen zorgt u voor plaatselijke warmte voor maximaal comfort. In tegenstelling tot gasverwarmers zijn ze CO2-vrij wanneer ze op hernieuwbare elektriciteit werken, hebben ze geen dampen en geen veiligheidsproblemen.

Creëer warme, comfortabele zones boven tafels en zithoeken. De diep oranje, warme gloed van de Herschel Hawaii zorgt voor een gezellige sfeer. Wil je geen licht van de heaters en heb je een permanente waterdichte hoes, kies dan voor de Summit voor een eigentijdse, zero light afwerking. Door de heaters hoger te plaatsen, ontstaat er een groter overdekt gebied met minder intense hitte, lager en dichterbij zal een kleinere maar warmere zone ontstaan.

Meer hulp nodig bij het kiezen? Bekijk onze eenvoudige handleiding voor buitenverwarming voor meer informatie.

Inspiration

Verwarming patio's buiten

Wandgemonteerde terrasverwarmers

Verwarmen van schoolruimtes buiten

Verwarmen van schoolruimtes buiten

Herschel geïnstalleerd als restaurantverwarming voor The Ned

Soho House restaurantverwarming

Klantengetuigenissen

“Geweldige service, snelle en efficiënte levering”

We hebben infraroodstralers van Herschel Manhattan en Miami geïnstalleerd op twee van onze locaties, respectievelijk restaurant MOMMI in Clapham en The Rose & Crown Bar in Goldalming. Erg blij om zowel de verwarmingen als Herschel aan te bevelen. Geweldige service, snelle en efficiënte levering, responsief team met een groot technisch inzicht in hun producten en advies over onze specifieke installatievereisten. Onze buitenruimtes zeker comfortabeler gemaakt voor klanten.

“Ze werken uitstekend en de ruimte is het populairste gedeelte van de pub geworden”.

The pub invested heavily in our Burleigh’s Gin Terrace which we wanted to make all year round space. Key to enabling that was the installation of the Manhattan heaters which we chose as a perfect combination of heat distribution and stylish looks. They work brilliantly and the space has become the most popular area in the pub.

All the team at Herschel-Infrared were friendly, super helpful and very efficient. We at The Lancaster Arms are happy to recommend both the heaters and the team at Herschel.

“Uitermate gezellig … een fantastisch verschil voor mijn klanten”

Bedankt voor de verwarmingen. Ze zien er buitengewoon gezellig uit en hebben een fantastisch verschil gemaakt voor mijn klanten in hun warmte en plezier buitenshuis. Ik aarzel niet om deze krachtige Herschel-verwarmingen met weinig verblinding aan te bevelen en heb al een tweede site gekocht. Tim, La Poule au Pot.

“Beste eigentijdse design buitenverwarmers”

Na uitgebreid onderzoek naar buitenverwarmers hebben we besloten om de Herschel verwarmingen aan te schaffen. We zijn de afgelopen jaren een bestaande klant van hun binnenverwarmers. We kunnen niet blijer zijn. De verwarmingen in ontwerp zijn cool en eigentijds, er was gewoon niets te vergelijken met het ontwerp op de markt. Wat nog belangrijker is, wauw de warmte die ze geven! Ons buitenterrein is getransformeerd en we kunnen zelfs op een koude avond gebruiken! Wij zijn projectontwikkelaars en deze verwarmingen hebben geresulteerd in het creëren van de meest kosteneffectieve buitenuitbreiding! De klantenservice van Herschel is zoals altijd eersteklas. We kozen voor de matzwarte optie, maar de roségouden verwarmingen zagen er ook erg indrukwekkend uit. Beveel dit product ten zeerste aan.