DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Verwarming voor overdekte buitenruimten

Verwarming voor overdekte buitenruimten

Verwarming voor overdekte buitenruimten met Herschel's Hawaii heater

"Ongelooflijk hoe warm zo'n klein kacheltje aanvoelt."

Achtergrond

Deze klant kwam naar Herschel op zoek naar verwarming voor hun overdekte buitenruimte die werd afgeschermd door een extreem hoge, houten constructie. De klant was op zoek naar een oplossing die de hele ruimte zou verwarmen en een comfortabele temperatuur zou handhaven, zodat ze het hele jaar door van deze enorme buitenruimte konden genieten.

Oplossing

Om deze grote ruimte te verwarmen werd besloten dat de Herschel Hawaï-verwarmer het meest geschikt zou zijn, omdat deze een groot warmtebereik heeft en aan het plafond kan worden opgehangen, boven de grote eettafel in het midden van de ruimte. De grote houten structuur die de ruimte bedekt, was ongelooflijk stabiel, zodat de verwarmers eraan konden worden opgehangen. Er werden vier Hawaï-verwarmers gespecificeerd voor de ruimte, die boven de tafel hangen om de eters gezellige warmte te bieden en hun warme gloed past perfect in de prachtige omgeving.

Heating for outdoor covered areas

Getuigenis

“We hebben er vier gekocht voor ons huis en iedereen vindt ze geweldig, zie foto’s. Ze waren gemakkelijk te installeren en de hele familie is er echt van onder de indruk. Ik kan het gevoel van warmte niet geloven dat je krijgt van zo’n kleine kachel. Ik zal ze in de toekomst zeker aanbevelen”.

Meer projecten zoals deze