DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel buitenverwarming
Herschel infrarood verwarmingselementen in Californië in roségoud
Herschel kachel verwarming buiten zithoek

Terrasverwarmers voor wandmontage

Efficiënte en effectieve wandverwarmingen voor buiten

Onze wandverwarmers gebruiken infrarood om direct buiten te verwarmen. De verwarmingen verwarmen direct mensen dicht bij de verwarming en de montagebeugels zijn verstelbaar zodat de warmte kan worden gericht waar je maar wilt. Ze werken allemaal op een standaardnetvoeding.

Al onze aan de muur bevestigde terrasverwarmers zijn geschikt voor huishoudelijk en commercieel gebruik. Ze zijn gebouwd volgens de hoogste normen, zijn energiezuinig en onderhoudsvrij met een lange levensduur.

Blader door alle Terrasverwarmers voor wandmontage

Toont alle 9 resultaten

Toont alle 9 resultaten

Herschel California verwarmt prachtige buitenkamer

Welke verwarming past bij mij?

Warme gloed bereik

Herschel California en Colorado terrasverwarmers zijn perfect om buiten te socializen – aanbevolen waar directe warmte en hoog vermogen vereist zijn, maar zonder het invasieve licht en de intense hitte van kwartshalogeen buitenverwarmers op de markt.

Met een aangename sfeer van een warme oranje zachte gloed en een geavanceerd ontwerp, herdefinieert de 2,0 kW Californië buitenverwarming en is het de meest stijlvolle buitenverwarmer in zijn soort. Compleet met afstandsbediening en verkrijgbaar in zilver, zwart en limited edition rose goud, Californië zal zeker indruk maken.

De Herschel Colorado combineert een smaakvol en strak design met een krachtig vermogen van 2,5 kW. Verkrijgbaar met of zonder afstandsbediening, Colorado is een veelzijdige buitenverwarmer en houdt je gegarandeerd comfortabel, ongeacht het weer.

Meer informatie
Buitenkamer verwarmd door Herschel Infrarood Topverwarmers

Donkerstraler – Designer gamma

Dit bereik is ideaal waar een meer permanente warmte vereist is, zoals binnen en overdekte kamers, die naar buiten openen.

Summit is voorzien van Herschels krachtige verwarmingselement van 2,6 kW en is verkrijgbaar met of zonder afstandsbediening. Ook verkrijgbaar met een slanke White Summit-afwerking, kan Summit aan het plafond, hangend of aan de muur worden gemonteerd.

Het eigentijdse ontwerp van Aspect XL is ideaal voor wandmontage in overdekte, zeer goed beschutte ruimtes in warmere klimaten.

De Designer Zero Light Heaters van Herschel zijn alleen geschikt voor installatie in overdekte ruimtes waar de heaters kunnen worden beschermd tegen regen of binnendringend water.

Meer informatie

Inspiration

Verwarming patio's buiten

Wandgemonteerde terrasverwarmers

Verwarmen van schoolruimtes buiten

Verwarmen van schoolruimtes buiten

Herschel geïnstalleerd als restaurantverwarming voor The Ned

Soho House restaurantverwarming

Klantengetuigenissen

“Geweldige service, snelle en efficiënte levering”

We hebben infraroodstralers van Herschel Manhattan en Miami geïnstalleerd op twee van onze locaties, respectievelijk restaurant MOMMI in Clapham en The Rose & Crown Bar in Goldalming. Erg blij om zowel de verwarmingen als Herschel aan te bevelen. Geweldige service, snelle en efficiënte levering, responsief team met een groot technisch inzicht in hun producten en advies over onze specifieke installatievereisten. Onze buitenruimtes zeker comfortabeler gemaakt voor klanten.

“Ze werken uitstekend en de ruimte is het populairste gedeelte van de pub geworden”.

De pub heeft zwaar geïnvesteerd in onze Burleigh’s Gin Terrace waar we het hele jaar door ruimte wilden maken. De sleutel om dat mogelijk te maken was de installatie van de Manhattan-kachels die we kozen als een perfecte combinatie van warmteverdeling en stijlvolle looks. Ze werken briljant en de ruimte is de meest populaire plek in de kroeg geworden.

Het hele team van Herschel-Infrared was vriendelijk, super behulpzaam en zeer efficiënt. Wij van The Lancaster Arms bevelen zowel de kachels als het team van Herschel graag aan.

“Uitermate gezellig … een fantastisch verschil voor mijn klanten”

Bedankt voor de verwarmingen. Ze zien er buitengewoon gezellig uit en hebben een fantastisch verschil gemaakt voor mijn klanten in hun warmte en plezier buitenshuis. Ik aarzel niet om deze krachtige Herschel-verwarmingen met weinig verblinding aan te bevelen en heb al een tweede site gekocht. Tim, La Poule au Pot.

“Beste eigentijdse design buitenverwarmers”

Na uitgebreid onderzoek naar buitenverwarmers hebben we besloten om de Herschel verwarmingen aan te schaffen. We zijn de afgelopen jaren een bestaande klant van hun binnenverwarmers. We kunnen niet blijer zijn. De verwarmingen in ontwerp zijn cool en eigentijds, er was gewoon niets te vergelijken met het ontwerp op de markt. Wat nog belangrijker is, wauw de warmte die ze geven! Ons buitenterrein is getransformeerd en we kunnen zelfs op een koude avond gebruiken! Wij zijn projectontwikkelaars en deze verwarmingen hebben geresulteerd in het creëren van de meest kosteneffectieve buitenuitbreiding! De klantenservice van Herschel is zoals altijd eersteklas. We kozen voor de matzwarte optie, maar de roségouden verwarmingen zagen er ook erg indrukwekkend uit. Beveel dit product ten zeerste aan.

Ontdek al onze buitenverwarmers – opties voor alle terrassen