DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Beste buitenverwarming voor een poolhouse

Beste buitenverwarming voor een poolhouse

Beste buitenverwarming voor een pas gerenoveerd poolhouse om het tijdens de koudere maanden te kunnen gebruiken

"De meest sexy kachels die ik ooit heb gezien. De kachels zijn ongelooflijk".

Achtergrond

Susannah nam contact met ons op omdat ze op zoek was naar de beste buitenverwarmingsoplossing voor haar poolhouse en de Herschel California-kachels online had gezien. Haar poolhouse was onlangs gerenoveerd en ze was op zoek naar de beste oplossing om het gezellig te houden en het hele jaar door te gebruiken. Omdat de kachels deel zouden uitmaken van het uitzicht op het prachtige zwembad, vooral omdat ze ook van plan is de kamer te gebruiken als een gezellige buitenbioscoop, dacht Susannah dat het stijlvolle ontwerp van de California, afgewerkt in goud, perfect zou passen bij het prachtige interieur van haar renovatie.

Verbluffende renovatie van de buitenruimte, verwarmd door Californias Gold California kachels verwarmen een buitenkamer
Oplossing

Ons specificatieteam heeft de opstelling van het zwembadhuis in de buitenlucht beoordeeld, inclusief afmetingen, luchtstroom en eventuele montageoverwegingen, en heeft aanbevolen twee California-kachels te installeren boven de twee bogen met uitzicht op het zwembad. De California kachels van 2 kW zorgen voor een niet-verblindende, warme gloed die een heerlijke sfeer creëert om van de gezellige ruimte te genieten.

Getuigenis

“De meest sexy kachels die ik ooit heb gezien. En we hebben warmte !!! Ik heb het hier eindelijk warm. De kachels zijn ongelooflijk. Meer dan blij met hen… .Ik ben in de wolken! Dank je”. Susannah

Herschel California beschreven als glorieuze hitte

Geen gevalstudies gevonden.